Afspraken worden niet nagekomen. Winkel niet te bereiken. Ook na belofte om binnen vier dagen! Een datum voor een afspraak te maken werd niet nagekomen.
Oldenzaalsestraat 25, 7551 AM Hengelo, Overijssel, NL
Yritys on vastannut
Ik heb jaren een gehoorapparaat op batterijen gehad , waar ik soms veel hinder van onder vond ! Maar na een proef van een week bij Beter Horen , met een gehoorapparaat dat oplaadbaar is ,ben ik echt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Eerst een goede voorlichting en toen ik het gehoorapparaat kreeg ook goede uitleg. Ik ben nog enkele malen terug geweest voor uitleg. Na de eerste vervelende da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geruime tijd last van gehoorverlies. Naar aanleiding hiervan terecht gekomen bij Beter Horen in Hengelo waar ik zeer vakkundig ben geholpen door Nick. Inmiddels super tevreden met mijn hoorapparaat!
Oldenzaalsestraat 25, 7551 AM, Hengelo, Overijssel, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Werd snel en vriendelijk geholpen zonder afspraak 👍
Nette ontvangst, goede richtlijnen maar beoordeling declaratie bij zorgverzekering was fout.
Eerst al super geholpen met aanmeten van de apparaten. Toen er 1 defect raakte, snel en gratis verholpen!
De medewerk(st)ers beschikten over veel expertise, en gingen geduldig alle stappen bij het correct leren gebruiken en onderhouden van een gehoortoestel met mij als client door. Met hun ervaring toonden ze ook veel begrip voor de psychologische kant, want plotseling gehoorverlies betekent ook het leren accepteren van een handicap.
Name alle tijd om alles uit te leggen.
Geweldig geholpen bij Beter Horen Hengelo!
Ze denken écht met je mee en een supergoede service.
Top!
Ik ben elke keer zeer vriendelijk en met kennis van zaken geholpen
Als klant kan je geen beter advies krijgen omtrent de mogelijkheden van je gehoorproblemen. Prima geholpen en zéér tevreden over de aanschaf van de apparaten.
Ik ben goed en vriendelijk geholpen.
Ik ben nog enkele malen terug geweest voor uitleg.
Na de eerste vervelende dagen ben ik er nu wel aan gewend en de vreemde bijgeluiden zijn bijna verdwenen.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Hengelo
Het gehoorapparaat helpt goed. Het is lastig om een extra apparaat bij je te hebben maar het is zeker de moeite waard.
zeer vele bezoeken welke hebben geleid tot de levering van gehoortoestellen zijn op een vlotte en vriendelijke manier afgewerkt.Tot op heden ben ik zeer tevreden met dezen.
Gaat nauwkeurig te werk en omgang is klantvr.
R.Micola
Goede informatie, prettige gesprekken, uitstekende behandeling.
Zeer tevreden !!
Heel goed uitgelegd en veel tijd er voor genomen om mij te helpen
Ik ben erg vriendelijke en klantgericht benaderd. En er was duidelijke en goede vakkennis.
Prima geholpen bij Beter Horen in Hengelo. Goede service! Heel tevreden!