Molenstraat 9, 5664 HV Geldrop, Limburg, NL
Yritys on vastannut
Wat een ellende in Geldrop Ik blijkt een afspraak te hebben gemaakt voor een gehoortest ipv oordoppen aanmeten. Terwijl ik op de site zat van de oordoppen (-25%) Krijg van meneer eerst een volledig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed en rustig geholpen met veel aandacht voor de persoonlijke situatie. Goede uitleg over het hoorapparaat en de kosten. En geen pushen om aan te schaffen maar ruim de gelegenheid gegeven om het uit... Näytä lisää
Beter horen in Geldrop heeft mij prima geholpen met de keuze van een hoortoestel. Ze hebben mij met de nodige toelichting door het keuze traject geholpen. Ook hebben ze mij fantastisch geholpen met he... Näytä lisää
Molenstraat 9, 5664 HV, Geldrop, Limburg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Er is tijd voor mij genomen bij mijn eerste afspraak, fijne uitleg ook al kon ik het niet allemaal onthouden, maar dat ligt aan mij door gezondheidsproblemen. Goed advies en moest er wel aan wennen maar zou nu al niet meer zonder willen.

Wat een ellende in Geldrop
Krijg van meneer eerst een volledige preek dat ik dus de verkeerde afspraak heb gemaakt en dus een kamer extra lang bezet houd en dan met zuchten en steunen zeggen:nou loopt u maar mee. Nou weet u meneer: houd de dopjes lekker, doe ze vooral zelf in uw oren. Wat een walgelijke vertoning en klantonvriendelijkheid.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Goede uitleg, ze nemen de tijd voor je, snelle respons op een e-mail. Twee hoortoestellen uitproberen is geen probleem. Klantvriendelijk.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Je krijgt de aandacht die nodig is, de service is goed.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Perfect en vriendelijk en kundig geholpen .Veel aandacht om mijn apparaat juist in te stellen.Toestel bevalt prima

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Goede eerlijke uitleg. Goede nazorg.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Ben door de mijnheer die mij geholpen heeft, keurig te woord gestaan en heeft mij vakkundig verteld wat er voor mij nodig was. ben zeer tevreden over het eind resultaat .

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Ze hebben alle tijd voor je en er wordt heel goed gekeken wat er echt jij je past

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
De ontvangst bij binnenkomst was of ik al jaren klant was.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
alle tijd genomen voor hoortesten en uitleg van gekozen hoorapparaten.

Zeer goed geholpen door
de heer Verdonschot die mij ook een zeer goede uitleg voor alles heeft gegeven.
Dit zijn de waarden die een bedrijf laten groeien en waar klantvriendelijkheid uit blijkt.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Het aanmeten van nieuwe hoorapparaten is fijn verlopen. Men neemt er de tijd voor en alles wordt goed, deskundig en vriendelijk uitgelegd. Er wordt ook niets opgedrongen. Je geeft zelf aan wat je wilt.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Er is de tijd genomen om mij op en top te helpen zodat ik zo goed mogelijk weer hoor, zelfs toen ik 't apparaat al had zijn ze doorgegaan om 't te verbeteren TOP.

Vastaus yritykseltä Beter Horen - Geldrop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.