Beter Horen - Alkmaar Arvostelua 24

4,3

Kennemerstraatweg 7, 1814 GA Alkmaar, Noord Holland, NL

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De problemen die ik ervaarde met mijn gehoor heb ik naar voren gebracht. Toen werd door een aardige mevrouw een gehoortest gedaan en uit de resultaten bleek inderdaad het probleem. Zij gaf mij deskund... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De service die door de audicien de heer Barry Koedijk werd verleend is geweldig. Zeer kundige en klantvriendelijke man. Ben uitermate tevreden en vertel aan ieder die het wil horen van de zeer positie... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat een waardeloze mentaliteit hebben ze hier , maak je een afspraak en dan ben je er en weten ze van niks en proberen ze ook 0 en dan ligt het volgens de onsimpatieke assistente aan de computer. Di... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Beste meneer Goudsblom,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Alkmaar, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke benadering

17. helmikuuta 2026

Beste mevrouw Bijlsma,

Saanut 5/5 tähteä

Goede adviezen en begrijpelijk…

Goede adviezen en begrijpelijk uitgelegt.

6. tammikuuta 2026

Beste meneer Benjamins,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Alkmaar en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer deskundig en een hele goede…

Zeer deskundig en een hele goede service. Vandaag ook weer prima geholpen. Bedankt!

3. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste mevrouw Dokkum,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Alkmaar en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Grondig en sympathiek!

23. syyskuuta 2025

Geachte mevrouw Tegelaar,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een waardeloze mentaliteit hebben…

Dit was 1 keer en nooit meer

10. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Pieter,

Bedankt voor uw review.

Inmiddels heeft u onze collega's gesproken en heeft u een vervolgafspraak ingepland. Wij hopen u weer snel te mogen helpen.

Goede uitleg

Ik werd heel persoonlijk, duidelijk en deskundig voorgelicht. Medewerkster Danielle nam ook ruim de tijd alles goed uit te leggen. Ben zeer tevreden over het bezoek aan BeterHoren.

24. tammikuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen (alles bij elkaar heeft het een jaar geduurd) door een deskundig persoon om de juiste toestellen voor mij te vinden. Ook de samenwerking met het audiologisch centrum was goed.

28. marraskuuta 2023

Barry Koedijk Alkmaar

Barry Koedijk Alkmaar. is de beste audicien die ik heb mogen ervaren
zeer deskundig en zeer volhardend naar het zoeken van de optimale situatie vwb het horen
ik ben hem zeer dankbaar

29. toukokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Bij BeterHoren kreeg ik eerlijke…

Bij BeterHoren kreeg ik eerlijke informatie èn ruim voldoende tijd om nieuwe hoortoestellen uit te proberen in diverse situaties. De medewerker luisterde goed naar mn wensen en twijfels. Zij liet de keuze volledig aan mij over; ik kreeg alle tijd die ik nodig had. Hulde. Als vervolg zie ik nog graag een uitnodiging om mn ervaring te delen en nogmaals de app door te nemen. Daarvoor kan ik ook zelf een afspraak maken. 😊

17. huhtikuuta 2023

Beste A. Korvemaker,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u alle tijd kon nemen om het juiste hoortoestel uit te kiezen. Ik heb uw fijne woorden doorgestuurd naar onze collega's in de winkel. U bent altijd welkom.

Beter Horen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin