Het kleine mes van mijn messenblok was gebroken en na enige tijd zoeken hadden jullie het na ,snelle levering is mijn messenblok terug Kompleet Hartelijk bedankt
De producten zijn uitstekend en ook de verwerking van de bestelling en de levering waren erg snel. De enige reden voor 4 in plaats van 5 sterren is dat de bestelling met GLS werd geleverd, terwijl ik... Näytä lisää
Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Näytä lisää
Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.
Goudberg 1, 9290, Overmere, Belgia
- +3293247492
- info@bestsale.be
- bestsale.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zeer tevreden over aankoop
Zeer tevreden over aankoop. Voor gunstige prijs Demeyere koekenpanset 24/28 + 20 cm besteld. Het bedrijf heeft een overzichtelijke website, heldere communicatie over aankoop en verzending. Twee dagen na de bestelling, keurig geleverd aan de deur in NL door GLS. Bedankt.
Levering misgelopen - 0 hulp klantendienst
Bestelling gedaan van een kookpot ter waarde van 220 euro op bol.com verkocht van dit bedrijf. Levering door GLS. Pakket werd zogezegd geleverd maar niets ontvangen. Contact opgenomen met klantendienst van bestsale en kreeg als antwoord: “U hebt opdracht gegeven op eigen verantwoording om het achter te laten”. Uiteindelijk kwam een attente buurman van 3 huizen verder zeggen dat het pakket voor hun poort langs de baan gesmeten werd (huis zonder huisnummer en dus niet op onze veilige plaats of adres). Heel triestig, want een oplossing via deze verkoper zou er dus niet komen. Best dus geen aankopen doen via een bedrijf die enkel wil verkopen, maar klanten niet helpt bij moeilijkheden.
Terrible customer service
Product was never delivered because it was returned to sender through customs.
After contacting their customer services they've never resent the package for weeks and have now just started ignoring all contact.
I would highly recommend avoiding BestSale
I purchase supposedly '50DOLLARS'…
I purchase supposedly '50DOLLARS' American Eagle gold coins. What I was sent was '50OOLRRS' coins that my magnet easily pick up (gold is non-magnetic).
I asked for a refund and the company refused. THIS IS A SCAM. THE COINS ARE FAKE. DON’T WASTE YOUR MONEY!!

Vastaus yritykseltä BestSale
Snelle zending. Goed ingepakt. Bij Amazon zijn de bakken 2 x zo duur en komen ze kapot aan dus daar heb je niks aan. Goede service en ga zo door.
Mooie pannenset gekocht
Mooie pannenset gekocht, als uitbreiding op de huidige pannen. Snel en keurig verpakt geleverd. Ook de prijs was goed.
perfect product en de levering is snel
Snelle en correcte levering
Onvriendelijke klanten service
Teleurgesteld met de kwaliteit van het product na ontvangst (vele blaasjes en inperfecties in de vaas). Vervolgens een formulier ingevuld ter aanvraag voor het terugzenden van het item maar geen reactie. Maandag telefonisch contact opgenomen voor het verkrijgen van het tabel waarbij een onvriendelijk individu mij vertelde het geen reden is voor een retour. Vandaag zijn we vrijdag en geen retourlabel ontvangen daardoor gedwongen het product te houden.

Bestelling na 10 dagen geannuleerd met gelogen reden
Update: wederom wordt de waarheid niet geschreven. Ik heb 6 kommetjes in de aanbieding besteld voor €19,99. Deze staan inmiddels voor €9,35 per stuk op uw site. En dat u mijn persoonsgegevens hier neerzet maakt eens te meer duidelijk wat voor bedrijf dit is, maar daar heeft u alleen uzelf mee. Wellicht hadden een verklaring en excuses vooraf beter geweest?
Via Bol kommetjes besteld bij deze verkoper. Een dag na bestellen is de prijs online flink verhoogd en wordt mijn bestelling na 10 dagen geannuleerd omdat deze zogenaamd niet leverbaar zou zijn? Terwijl deze op de eigen site staan als: Op voorraad - Direct leverbaar (en ook gewoon nog als leverbaar op Bol).
Door aan te geven dat het niet leverbaar is, is het niet meer mogelijk een recensie te plaatsen op Bol (slim van ze), dus vandaar hier.
Bestelnummer 4156356566
Curver boodschappen tas besteld…
Curver boodschappen tas besteld goedeckwaliteit
En snelle service
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Bestelling ontvangen was er 1 kapot
Bestelling ontvangen was er 1 kapot, heb er mailtjes over gestuurd met foto allen krijg helemaal geen reactie.
Best jammer

Besteld
Update: vandaag 9 juli nogmaals gemaild, nu wel reactie. Dat ze het niet eens zijn met mijn slechte recentie en datum er op website staat dat ze op vakantie zijn. Yep van 4 aug tot 15 aug. Ware het niet dat ik de bestelling 27 aug heb gedaan, bevestiging ontvangen dat rond 31 juli t pakket zou komen. 4 aug nog navraag heb gedaan, geen reactie. En nu wordt het op vakantie geschoven die 5 aug begint en wordt de schuld in mijn schoenen geschoven alsof personeel geen vakantie mag. Jazeker. Maar misschien dan een automatisch antwoord op de email zetten? En mij geen mail sturen dat t rond 31 juli bezorgd wordt?
---
Besteld, na lange tijd bestelbevestiging gehad. Na meerdere emails nog steeds geen antwoord. Gebeld geen reactie. Ik weet niet wat ik nog kan doen. Heb geen track en tracé code gekregen. Hoe kom ik aan mijn bestelde product of hoe kan ik m'n geld terug krijgen.

Misleidende informatie op website
Website toont 1 foto van een set van drie verschillende stuks waardoor het lijkt dat de set gezien wordt als 1 stuk: 1 set is dus 1 bestelling maar je krijgt er maar 1 van de drie en je kan zelfs niet kiezen welk van de drie! Om juist te zijn had elk stuk van de set een aparte foto moeten
zijn zodat je correct zelf kan kiezen welke
je wenst. Dit is juridisch hoe het moet.