Het kleine mes van mijn messenblok was gebroken en na enige tijd zoeken hadden jullie het na ,snelle levering is mijn messenblok terug Kompleet Hartelijk bedankt
Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Näytä lisää
De producten zijn uitstekend en ook de verwerking van de bestelling en de levering waren erg snel. De enige reden voor 4 in plaats van 5 sterren is dat de bestelling met GLS werd geleverd, terwijl ik... Näytä lisää
Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.
Goudberg 1, 9290, Overmere, Belgia
- +3293247492
- info@bestsale.be
- bestsale.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Good price and fast delivery
Good price and fast delivery, was positively surprised.
Het gevraagde artikel werd op de…
Het gevraagde artikel werd op de gevraagde tijd afgeleverd
Mijn pakje was niet geleverd bij mij…
Mijn pakje was niet geleverd bij mij thuis en jullie hebben uitgezocht waar het was. Super service! Wel was de levertijd langer dan aangegeven. Maar zeker tevreden!!!
bestelling retour gestuurd maar geen…
bestelling retour gestuurd maar geen geld terug. Botte brutale reactie van de webwinkel. Ik moet bewijzen dat .. gedaan en vervolgens nog geen geld terug.
Onvriendelijke service
Onprofessioneel. Zeer slechte klantendienst. Je wordt er uitgemaakt voor leugenaar. Als je een review plaatst, wordt er gedreigd dat uw garantie vervalt.
Mijn ervaring: goede producten, aantrekkelijke prijzen maar uiterst slechte dienst na verkoop!

Vastaus yritykseltä BestSale
Altijd correcte levering en beste prijs!
Geen geld retour
Ik had n schaar besteld bij Bestsale.be via Bol. Direct teruggestuurd aangezien ik mijn vingers niet in de openingen kon krijgen. Ondanks ontvangstbevestiging Bol, ondanks afleveringsbewijs pakketdienst, geen geld terug van Bestsale. Klantenservice steeds vage smoesjes. Uiteindelijk heeft Bol betaald. Nooit meer BestSale! BadSale

Vastaus yritykseltä BestSale
Heb jullie bewijs gestuurd dat de pan door jullie is ontvangen op 2 februari 2024 en ook nog een handtekening van jullie. Dus de pan is bij jullie zoek geraakt.Nog nooit zo’n slechte en…
Nog nooit zo’n slechte en onvriendelijke klantenservice gezien. Krijg mijn pan niet terug, die voor garantie was terug gestuurd. Heb de bewijzen aan geleverd dat de pan retour gekomen is bij Bestsale. Ook dat er veel e-mails heen en weer gestuurd zijn. En krijg nul reactie. Ook niet van de eigenaar.

Vastaus yritykseltä BestSale
Ik wacht na bijna een maand nog altijd…
Ik wacht na bijna een maand nog altijd op het tweede deel van mijn bestelling en moet zelf steeds een update vragen ….na plaatsen van deze review melding gekregen dat ze aan het wachten waren op de nalevering van de fabrikant, gezien de review hadden ze dan beslist om het 1 artikel terug betalen, en niet meer na te leveren wat is gebeurd. En na update review plots info gekregen dat pakket is verloren gegaan, terwijl gls nooit pakket had gekregen, ik heb mijn geld terug dus opgelost voor mij.Naam en pakket nummer vermelden in reply review is qua privacy ook maar raar?

Gewoon goed
Goede service👍
Goede en snelle antwoorden op mijn vragen gekregen,snelle levering,alles top!
Alles was perfect en mooi artikel.
Goede service en snelle levering
Snelle service. Duidelijke foto's, informatie en een goede prijs. Het was zeer degelijk en stevig verpakt.
Snel bezorgd top!
alles netjes gecommuniceerd en bezorgd 👍🏼

Vastaus yritykseltä BestSale
Mooie handige pan van goeije kwaliteit
Mooie handige pan van goeije kwaliteit. Heel handig