BestSale Arvostelua

2 011
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Het kleine mes van mijn messenblok was gebroken en na enige tijd zoeken hadden jullie het na ,snelle levering is mijn messenblok terug Kompleet Hartelijk bedankt

Saanut 4/5 tähteä

De producten zijn uitstekend en ook de verwerking van de bestelling en de levering waren erg snel. De enige reden voor 4 in plaats van 5 sterren is dat de bestelling met GLS werd geleverd, terwijl ik... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natu... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen kirjoittama

extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.

Hyvä

64 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

*let op.

*let op.
In december een pan van Demeyre gekocht bij Bestsale. 175 euro kosten. In januari brak deze in 2 stukken. Opgestuurd en nu komt ie: volgens Bestsale is de pan bij Demeyre niet meer op voorraad en volgens Demeyre hebben ze hem allang verstuurd aan Bestsale. Met andere woorden: ik heb nog niets ontvangen. Klantenservice is asosciaal in antwoorden. Ik kan fluiten naar mn geld. Pas op - Bestsale = Baddest sale EVER.

update: ze reageren al 3 maanden niet meer op emails.

12. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Mooie borden die wel op zich lieten wachten

Ik bestelde keramiek borden en ben er zeer blij mee. Jammer dat ze lang op zich lieten wachten (heb er zelf moeten voor bellen) en dat de bestelling niet compleet was door problemen bij de leverancier

25. elokuuta 2025

Beste Ann Baeyens,

Onze oprechte excuses voor de laattijdige levering. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van onze fabrikanten, en in dit geval werd de vertraging veroorzaakt door een laattijdige levering van hun kant.

We doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden en danken u voor uw begrip.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte ervaring met retour die niet…

Slechte ervaring met retour die niet aanvaard, noch terugbetaald wordt. Mijn uitwisselingen met hun klantendienst waren kort en bot, met informatie die niet klopt.

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

retours worden altijd aanvaard binnen de 14 dagen, maar u bent onbekend, zelf geen klant van ons, concurrent blijkbaar na onderzoek

Goede kwaliteitsproducten en service

Goede kwaliteitsproducten en service

Grote webshop met veel kookproducten voor een scherpe prijs. Tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden van de vordering.
Na het ontvangen bleek een van de pannen een beschadiging te hebben ten gevolge van het productieproces, deze werd binnen no time omgeruild. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

Fijn dat je tevreden bent, Frederik

Saanut 5/5 tähteä

Goede aanbieding en uitstekende service

Duidelijke site, goede aanbieding, vloeiend bestel- en leverproces en goederen prima beschermend verpakt en tijdig ontvangen

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

Beste Angelo, hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Saanut 5/5 tähteä

Zoals bij al mijn bestellingen bij…

Zoals bij al mijn bestellingen bij Bestsale,
snelle levering. Zeer zorgvuldig verpakt.
Product precies zoals beschreven aan een scherpe prijs.
Een keer heb ik een beroep moeten doen
Op de after sale service i.v.m. een productiefout in een product. Ging ook snel, soepel en op een hele prettige manier. Top firma !
Gerard R. Amstelveen, Nederland.

24. heinäkuuta 2025

bedankt Gerard

Saanut 4/5 tähteä

Net geen 5 sterren

Net geen 5 sterren, duurde lang voordat bestelling binnen was. Verder prima afhandeling

9. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

Beste klant. Bedankt dat je ons op een respectvolle manier feedback hebt gegeven om ons intern te helpen verbeteren

Verkeerde produkt geleverd.

Verkeerde produkt geleverd.
Op de website staat nergens aangegeven,dat ze zomaar andere kleuren sturen. DE BESTELDE KLEUREN STAAN DUIDELIJK OP DE FACTUUR!
En vervolgens dit ook niet opgelost.
Niks.
Jolien de Ridder heeft het gewoon erbij laten zitten.
Ik moet het terugsturen op eigen kosten naar Belgie.
Na herhaaldelijk vragen om een door bestSale gefrankeerd retourlabel, slechts een doodzwijgen.

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

Beste Pankaja van der meer , betreft je sistema mini potjes van 5,9 euro gemengde kleuren, u heeft 14 dagen de tijd om altijd retour te doen. werd ook zo meegegeven, het product dat geleverd is kan je de kleuren niet kiezen, indien u dit niet goed vind kon je altijd binnen de 14 dagen retour sturen zoals op de website ook wordt meegedeeld.

Saanut 2/5 tähteä

Doe iets aan de communicatie!

Het ontvangen product is prima. Alleen het verzenden duurde 4 weken. Er was geen enkel communicatie over vertraging vanuit Bestsale. Pas toen ik naar een tracking nummer vroeg kreeg ik een bericht dat het bedrijf 2 weken op vakantie zou gaan en in die tijd sowieso niets verstuurd zou worden. Erg vreemd, waarom wordt de klant niet geïnformeerd over vertragingen? Uiteindelijk heb ik het product na 4 weken alsnog ontvangen.

8. heinäkuuta 2025

Beste Heike Spieth:
U heeft van ons op 20 juni 2025 een e-mail ontvangen waarin wij u hebben geïnformeerd dat wij met vakantie waren en dat verzending pas na onze vakantie zou plaatsvinden. U had toen ook de mogelijkheid om te annuleren indien gewenst.

Zoals aangegeven is de bestelling na onze vakantie verstuurd, geheel volgens de communicatie.

Wij vertrouwen op uw begrip – iedereen heeft immers recht op een jaarlijkse vakantie.

Saanut 1/5 tähteä

Commande emballée cassée !

Matériel livré cassé dans un emballage intact (donc a été emballé cassé). Aucune réponse aux nombreuses demandes de SAV. On remplit un formulaire en ligne qui dit que les prochaines étapes se feront par mail, mais aucun mail en retour.
Grosse arnaque, site à éviter
En réponse à BESTSALE = je tiens à disposition photos du matériel cassé et captures d'écran de la commande... puisque visiblement ils sont plus attentifs aux avis qu'aux demandes de leurs clients

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

faux ne provient pas de notre site web, aucun client de notre part

Saanut 1/5 tähteä

Klantenservice is ongeduldig en…

Klantenservice is ongeduldig en onvriendelijk. Ik had hele normale vragen product ook niet geleverd en doen zeer kortaf en uit de hoogte. Misschien normaal dat je gewoon normaal geholpen wordt.

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

Beste Jan: Niet bij ons besteld, naam en ordernummer niet van onze website, van info die we gekregen hebben van trustpilot

Bestelling op 23 juni

Bestelling op 23 juni. Maakt promo met "snelle levering". Bevestiging en factuur gekregen en verder helemaal niets. Ook geen tracking nummer of wat dan ook.
Slechte website, e-mailadres werkt niet, er is geen antwoordapparaat, 0 service.
KOOP ER NOOIT IETS!

Update na reactie van BestSale: er staat geen verlof gemeld op de website, elke mail komt als failure terug. In mijn mailbox word ik voor agressief uitgescholden in het vreselijkste Nederlands ooit. Zo onwaarschijnlijk grof gebekt! Maar ik blijk niet de enige gelukkige te zijn als ik de reviews lees... NEVER AGAIN!!!!

Update: er staat, helemaal onderaan de website iets van verlof, MAAR de webwinkel blijft open!
JOLIEN is grofgebekt en heeft tijd teveel tijdens haar verlof. In de tijd dat ze mails vol fouten stuurt, had ze evengoed mijn bestelling kunnen verzenden.

Dus nogmaals, lees andere reviews en trek jullie conclusies. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!

2. heinäkuuta 2025

Beste Christina Van Thielen uit Tremelo, IN VAKANTIE VAN 23-JUNI TOT 7-JULI
Het is netjes geleverd zoals voorzien was na onze jaarlijkse vakantie

I ordered on 21 May 2025 and was told it was delivered on 29.5.25

I reported on the wrong site apologies.

ordered on 21 May 2025 and was told the parcel was delivered on 29.5.25. I have still not received it. I contacted them and they said I needed to check the PO which I did and not here. No neighbours have it. Finally offered only a 60% refund but that has not happened either. Then told it was up to me to contact the bank. Only a $55 order but it's a scam I think very disappointed. The email response is from Gao fei go figure

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä BestSale

Darelle Gosper we do not sel this stuf, not from us the website other website , we are from belgium, only euro payment
you say I reported on the wrong site apologies.
please deleted this review then Darelle Gosper

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin