Het kleine mes van mijn messenblok was gebroken en na enige tijd zoeken hadden jullie het na ,snelle levering is mijn messenblok terug Kompleet Hartelijk bedankt
De producten zijn uitstekend en ook de verwerking van de bestelling en de levering waren erg snel. De enige reden voor 4 in plaats van 5 sterren is dat de bestelling met GLS werd geleverd, terwijl ik... Näytä lisää
Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Näytä lisää
Pas op! Een product mag zogenaamd retour. Maar lees de kleine lettertjes. De doos mag niet beschadigen, maar Demeyere doos kan alleen open door te scheuren. Nieuwe pan geretourneerd. Zelf betalen natu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.
Goudberg 1, 9290, Overmere, Belgia
- +3293247492
- info@bestsale.be
- bestsale.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vertrouw levertijden niet indien product niet uit winkelvoorraad geleverd kan worden
Goede producten met scherpe prijs maar winkel geeft misleidende informatie mbt levertijden. Bij aankoop wordt een indicatie gegeven voor levering binnen 3-5 dagen en op voorraad bij ons extern magazijn. Dit is m.i. misleidende info. Bedoeld wordt: levertijd onbekend want product moet bij leverancier besteld worden.
Alles tiptop... behalve de website zelf...
Veel keuze, goede producten, goede stock, goede prijzen, snelle levering, goed verpakt...
Waarom geen 5*? De website... investeer op zijn minst een beetje in een betere categorisatie, filtering en sortering van producten...
Livraison rapide
Seller sent me defective goods and did…
Seller sent me defective goods and did not allow me to return it.

Vastaus yritykseltä BestSale
Prima om vanuit Nederland bij Bestsale…
Prima om vanuit Nederland bij Bestsale te bestellen. Werkt vlot, geen extra hoge transportkosten.
In mijn geval was het artikel defect, dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de afhandeling en het terugstorten van de kosten verliep vlekkeloos.
Vriendelijk en correct opgelost!
Had een pakje besteld en het zou geleverd worden binnen de 5 werkdagen. Na 10 dagen nog geen pakje.
Telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en had een heel vriendelijke dame aan de lijn. Er moest iets misgelopen zijn bij het verzenden. De dame zou al het nodige doen zei ze. En inderdaad de volgende dag werd het pakje geleverd. Er kan altijd iets mis gaan en mensen spreken mensen!

Vastaus yritykseltä BestSale
Ik kreeg het product erg snel!
Nooit twijfelen over de prijs.
Altijd deftig en veilig verpakt met een snelle levering. De goedkoopste winkel om kwaliteit te bestellen.
Ik raad het iedereen aan.
had kopjes besteld maar de kleur was…
had kopjes besteld maar de kleur was heel anders dan op de foto werd vertoond. Daarbij moest ik de kosten van ongeveer 6 euro betalen voor bezorgen , maar 15 euro voor terug sturen.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Afgelopen 3 jaar al enkele malen Demeyere potten en pannen besteld. Zonder uitzondering altijd netjes en op tijd geleverd door BestSale.be tegen scherpe prijzen.
Lees eerst heel goed de omschrijving…
Lees eerst heel goed de omschrijving van het artikel voor je hier iets besteld.
Het retour sturen is namelijk op eigen kosten, en heb geen haast om je geld terug te krijgen.
Een positief punt.. het reageren via de mail gaat wel goed.
top levering!
het was mijn eerst ervaring met uw…
het was mijn eerst ervaring met uw bedrijf en buiten dat er een e-mail in de spam was geraakt en ik dat niet had opgemerkt is alles vlot verlopen.