Saanut 1/5 tähteä

Niets bestellen via deze site, al 5 mails gestuurd om te retourneren en geen reactie erop !!!Het is een Nederlandse site maar producten komen van China !!

Saanut 1/5 tähteä

1 ster is nog te veel! Wat een slechte service. Boxingmachine gekocht wat een slechte kwaliteit. Er kunnen niet eens batterijen in omdat daar geen aansluitingen voor zit. Compleet nagemaakte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Stoffer en blik besteld voor een goeie prijs en de volgende dag al thuis geleverd. Super snel verzonden dus en PostNL werkte gelukkig mee aan de vlotte levering wat wel eens anders is

1. Kauppa
  2. Tukkukauppias

Tietoja yrityksestä Bestdeals.nl

Yrityksen kirjoittama

Bestdeals.nl - Jouw online warenhuis

Wij zijn dé online warenhuis van Nederland en België. Voor opbergboxen, wasmanden, vochtvreters, opbergmanden, kleding opbergers en andere handige organizers bent u bij www.bestdeals.nl op het juiste adres.

Wij staan garant voor:

✔ Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
✔ Binnen 30 dagen gratis retourneren.
Gratis bezorging vanaf 50,-
✔ Veilig achteraf betalen.
✔ Niet goed, geld terug!

Bezoek ons snel en scoor uw deal op www.bestdeals.nl

1,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Service om te huilen

Service om te huilen . Om product terug te sturen kreeg ik uiterst ingewikkeld adres in China , moest zelf kosten voor verzending “voorschieten” en zou daarna mijn geld terug ontvangen ?! Mijn vertrouwen weg en ik heb de financiële strop maar geslikt .

23. lokakuuta 2025

Loze beloftes

Ze beloven geld terug te storten.
Een grote leugen.
Nog steeds geen actie
Sturen een heater met stekker voor Engeland !!! Ik woon nog steeds in NL

6. maaliskuuta 2026

Geen goede service

Geen goede service, geen reactie op de mails. Ik probeer al weken de wandelstokken te retourneren zonder reactie. Spijtig van het geld en de tijd...
De eerste en laatste keer dat ik iets bestel op deze website.

17. tammikuuta 2026

1 ster is nog te veel!

1 ster is nog te veel!
Wat een slechte service.
Boxingmachine gekocht wat een slechte kwaliteit.
Er kunnen niet eens batterijen in omdat daar geen aansluitingen voor zit.
Compleet nagemaakte troep.
Kan 15% van de aankoopprijs terug krijgen dan mag je die rommel houden wat in mijn geval betekent dat ik ruim 70 euro betaal voor iets wat niet werkt.
Retour op eigen kosten naar China.
Wat een verschrikkelijke neppers en ik ben er compleet ingetrapt.
Maar ga hier zeker werk van maken.
Pure diefstal.

4. tammikuuta 2026

Slechte service

Geven pakketten aan gezinsleden niet mee, maar sturen het vervolgens wel retour omdat het gezinslid dat gezegd hebt! Asociale medewerker. Denkt niet mee, wijst je een beetje de les. Ontzettend slechte service!

3. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bestdeals.nl

Wij verkopen sinds feb 2024 niks meer. Graag uw review bij juiste verkoper plaatsen.

*Het klinkt alsof deze bij een vervoersbedrijf zoals postnl dhl hoort

Mvg oscar

Supersnelle service

17. helmikuuta 2024

Ging vlot en prima

21. joulukuuta 2022

Beste Rachel,

Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u nog vaker blij te mogen maken!

Snelle bezorging

Handige prodcucten en snelle bezorging

19. joulukuuta 2022

Beste Justin,

Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Wij hopen u nog vaker blij te mogen maken!

Goede producten en service

Goede producten en nog steeds goede prijzen ondanks deze tijden.

18. joulukuuta 2022

Beste Frank,

Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze producten en onze prijzen. Wij hopen u nog vaker blij te mogen maken!

Producten zoals omschreven

15. joulukuuta 2022

Beste,

Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze producten. Wij hopen u nog vaker blij te mogen maken!

Goede levering

Goede producten goed geprijsd

14. joulukuuta 2022

Beste Frans,

Goed geregeld

Opbergbox werd met kapotte deksel geleverd. Na contact volgende dag een hele nieuwe opbergbox in huis. Goede service

14. joulukuuta 2022

Beste Max,

Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze opbergboxen en onze service. Wij hopen u nog vaker blij te mogen maken!

Super vochtvreters

De vochtvreters werken super. Snelle levering

12. joulukuuta 2022

Beste Janny,

Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze vochtvangers en onze service. Wij hopen u nog vaker blij te mogen maken!

Vlotte levering.

Vlotte levering.
Product zoals omschreven.

30. marraskuuta 2022

Beste Ina,

Snelle levering, laagste prijs

Goed product voor laagste prijs

3. marraskuuta 2022

Beste Klant,

Het team van Bestdeals.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin