Saanut 5/5 tähteä

✨ Aska Home – 2-in-1 Douchewisser & Vloertrekker ✨ Strak design, slimme kracht, met Aska Home blinkt alles zacht. 💎 Twee in één, zo elegant, m’n badkamer straalt — heel charmant! 🚿💫 #AskaHome... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

we willen niet veel kwijt maar wat we ervan vinden deze douche kop is gewoon fantastisch hadden we eerder moeten bestellen gewoon heerlijke stralen we zijn echt super tevreden groetjes Peter... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor onze nieuwe woning was AKSA de beste keuze! Gewoon lekker praktische producten maar ook qua ontwerp heel modern. Voor de prijs mag je zeker hoge kwaliteit verwachten. Hopelijk komen ze met meer n... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na enkele zelfde producten van een ander merk gekocht te hebben, eindelijk deze gevonden die van stevig materiaal is. Hierdoor zijn mijn kamerhoge-en brede ramen overal goed bereikbaar. Je kan aardig... Näytä lisää

1. Kauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij AKSA Home geloven we dat een fijn thuis begint bij praktische en stijlvolle producten. Van zachte badmat tot handige wasmand. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om jouw dagelijkse leven makkelijker en mooier te maken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal, net als een service waar je altijd op kunt rekenen.

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Na 1 week gebruik

Na 1 week gebruik: uitschuifbare wisser lijkt me degelijk, kwalitatief en doet wat hij moet doen, beter dan verwacht.

19. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Prachtige snijplanken

Prachtige snijplanken , de plastic plankjes gelijk weggegooid .
Als klein minpuntje , de onderkant van de houder is wat aan de ruwe kant , zelf een fijn schuurpapiertje erover gehaald .
Voor de rest een topproduct , een sierraad op t aanrecht . Scheelt een hoop ruimte in de kast .😀

17. joulukuuta 2025

AKSA Home Douchekop met Slang eset met Filter - 10 sproeistanden - Douch

De douchekop is verrassend betaalbaar en biedt uitstekende kwaliteit voor de prijs. De levering was razendsnel, waardoor ik hem meteen kon installeren. De waterstraal voelt heerlijk zacht en gelijkmatig, met voldoende standen om altijd de juiste intensiteit te kiezen. Dat maakt douchen niet alleen ontspannend en luxe, maar ook flexibel en zuinig in gebruik.

5. joulukuuta 2025

Snelle levering + kwalitatief product

Snelle levering! De uitschuifbare wisser is super handig omdat hij uitrekbaar is. Zo kun je zowel bij ons de glazen wand gemakkelijk schoonmaken na het douchen alsook de grond + hij ziet er nog eens stijlvol uit!

2. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De vloertrekker die mijn leven veranderde

Ik had nooit gedacht dat een simpel huishoudelijk hulpmiddel mijn wereld op z’n kop zou zetten, maar de uitschuifbare vloertrekker van AKSA Home heeft precies dat gedaan. Het is niet zomaar een vloertrekker, het is een reinigingsrevelatie, een technologisch hoogstandje in de vorm van een rubberen wonderwapen.

Vanaf het moment dat ik de steel uitschoof, wist ik: dit wordt speciaal. De telescoopfunctie voelt alsof je een high-end gadget gebruikt, maar dan zonder het prijskaartje of frustrerende handleidingen. Hij schuift zo soepel uit dat ik even dacht dat ik in een reclame zat.

En dan die werking… Ongelofelijk. Ongeëvenaard. Onbegrijpelijk effectief. De muren zijn weer mat, alsof er geen druppel op heeft gezeten. En de vloer is niet alleen droog, maar lijkt bijna gepolijst.

De kwaliteit is stevig, luxueus, bijna majestueus. Het rubber heeft precies de juiste flexibiliteit. Je voelt gewoon dat dit product niet buigt onder druk (letterlijk). Toch ligt de trekker licht in de hand.

Als je denkt dat alle vloertrekkers hetzelfde zijn, probeer dit meesterwerk dan eens. Dit is niet zomaar een vloertrekker, het is een lifestyle-upgrade, een schoonmaaksensatie, een stille held die je badkamervloer mooier achterlaat dan je ooit voor mogelijk hield.

Koop ‘m. Gebruik ‘m. Verliefd worden is onvermijdelijk.

22. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin