Ontbijtservice Beschuitje Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf, geen klantenservice. Bevestiging gehad dat het bezorgd zou worden op de juiste dag en werd gewoon niet bezorgd. Na contact een uitleg over niet haalbaar maar wij hebben nooit een b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helaas bekeek ik deze reviews pas achteraf. Voor moederdag 2024 ontbijt besteld maar werd nooit geleverd. Daarna zeer moeizaam contact via email, veelal eenzijdig, zeer gebrekkig Nederlands en erg onb... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bijzonder slechte organisatie. 6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik e... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed gevulde verjaardagsbox voor 2 pers., verse producten, leuke verrassing, voor herhaling vatbaar! Enig minpuntje: op website aangevinkt bezorging om 10u, bij bevestiging stond bezorging tussen 9.30... Näytä lisää

1. Pitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij dagelijks heerlijke uitgebreide ontbijtjes aan huis, waarbij, dagvers, service, kwaliteit & beleving voorop staan. Ontbijtservice Beschuitje wil zijn klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, aan huis bezorgd. Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen. U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Top ontbijt en verrassing bij uitstek

De bestelling verliep vlot en makkelijk. Keurig op het aangegeven tijdstip stonden jullie voor de deur bij onze ouders die ontzettend blij verrast waren. Ook de bij geleverde boeket bloemen zag 'r fantastisch uit.
Dankzij jullie hebben onze ouders in deze Corona tijd toch een bijzondere start van hun 50e huwelijksdag gehad. Grote Dank!

1. huhtikuuta 2021

op tijd

op tijd, voldoende, verse broodjes
keurig gemeld dag van te voren dat ze komen, en 10 min. voor aankomst weer gemeld.

30. maaliskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Het ontbijt voldeed aan alle…

Het ontbijt voldeed aan alle verwachtingen, ze stonden op tijd bij mijn broer voor de deur.
Mijn broer was blij verrast op zijn 50e verjaardag.
Hij heeft samen met zijn vrouw heerlijk genoten van het champagne ontbijt!

15. maaliskuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Lekkere ontbijtjes & goede service!

Voor het 10-jarig bestaan van ons bedrijf heeft beschuitje.nl in onze 50 filialen heerlijke, uitgebreide, ontbijtpakketten geleverd. Ook onze filialen in Duitsland en België waren voor beschuitje.nl geen probleem.

9. maaliskuuta 2021

Super service!

Super service! Hartstikke vriendelijke menssen en goed geholpen en ruime keus zeker een aanrader!

7. maaliskuuta 2021

Sarah ontbijt zonder feestpakket

Jammer dat ook in de reply op deze review nog steeds wordt vermeld dat er keurig is geantwoord op mijn klacht en dat onder feestelijk aangekleed blijkbaar confetti snippers wordt bedoeld. Beschamend.

Deze week een ontbijt voor een Sarah, voor 2 personen 65 euro betaald. Eten was prima en genoeg maar het feestpakket was een paar snippers confetti en geheel geen enkel verwijzing wat het een verwijzing maakt naar Sarah en 50 jaar. Heel erg jammer. Contact met de klantenservice leverde alleen een aantal onbeschofte reacties op en geen enkele poging om ook maar iets op te lossen. Beter om dan gewoon enkel ontbijt aan te bieden en niet een thema als er toch niets feestelijks bij geleverd wordt. Nare ervaring dit. Had eerst de revieuws moeten lezen.

5. maaliskuuta 2021
Ontbijtservice Beschuitje-logo

Vastaus yritykseltä Ontbijtservice Beschuitje

Goedemorgen, Wij zagen op de foto's een zeer feestelijk ontbijt terug. Wij hebben dit u inderdaad ook netjes per email laten weten. Wat u bedoeld ik had eerst reviews moeten lezen is ons niet duidelijk. Wij hebben van de ontvanger(s) begrepen dat het een smakelijk ontbijt betrof en van de transporteur dat het keurig en optijd was bezorgd.

Klantenservice Ontbijtservice beschuitje.nl

Saanut 1/5 tähteä

Ontbijtbezorging grote teleurstelling, ook de reactie achteraf van de klantenservice

Jammer genoeg werd het verrassingsontbijt dat ik voor een jarige had besteld, niet op de afgesproken tijd tussen 8 en 9 uur bezorgd maar al om 7.15! De jarige sliep nog en heeft niks gehoord. Er zat een briefje in de bus dat het ontbijt bij de buren (niet erbij vermeld bij welke buren) zou staan. De jarige daarheen (buren wonen op 100 meter afstand) , daar was het niet. Buren verderop geprobeerd, daar was het ook niet.
Later die ochtend vond de jarige het ontbijt aan de zijkant van zijn huis.
Kortom: geen relaxed verjaardagsontbijt. Integendeel. En dat voor ruim 50 euro!
Klantenservice gaat niet in op mijn bezwaren

4. maaliskuuta 2021

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin