Waardeloos bedrijf, geen klantenservice. Bevestiging gehad dat het bezorgd zou worden op de juiste dag en werd gewoon niet bezorgd. Na contact een uitleg over niet haalbaar maar wij hebben nooit een b... Näytä lisää
Helaas bekeek ik deze reviews pas achteraf. Voor moederdag 2024 ontbijt besteld maar werd nooit geleverd. Daarna zeer moeizaam contact via email, veelal eenzijdig, zeer gebrekkig Nederlands en erg onb... Näytä lisää
Bijzonder slechte organisatie. 6/2 besteld. 10/2 (67uur voor levering) per mail af besteld. Geen reactie ontvangen. Vanmorgen werd er toch geleverd, deze heb ik geweigerd. Binnen 8 minuten kreeg ik e... Näytä lisää
Goed gevulde verjaardagsbox voor 2 pers., verse producten, leuke verrassing, voor herhaling vatbaar! Enig minpuntje: op website aangevinkt bezorging om 10u, bij bevestiging stond bezorging tussen 9.30... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij dagelijks heerlijke uitgebreide ontbijtjes aan huis, waarbij, dagvers, service, kwaliteit & beleving voorop staan. Ontbijtservice Beschuitje wil zijn klanten steeds opnieuw verrassen met een heerlijk ontbijt op bed, aan huis bezorgd. Met ruim 25 jaar ervaring, onze landelijke dekking met vestigingen en partners door het gehele land, is Ontbijtservice Beschuitje de ideale partner als het gaat om het bezorgen van een heerlijk ontbijt aan huis bezorgd. Ontbijtservice Beschuitje.nl en Ontbijtservice Beschuitje.be stellen hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening en mogen zich daarom ondertussen al bijna 25 jaar marktleider in online ontbijt en lunch catering noemen. U wilt graag iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is onze uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Tevens houden we bij iedere ontbijt aan huis bezorging rekening met de wensen van de besteller, en de speciale gelegenheid waar het champagne ontbijt voor word besteld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat het een verrassing is die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Wij werken verder dagelijks met verse kwaliteitsproducten; zo komen onze broodspecialiteiten van de plaatselijke bakker en worden de ontbijtjes volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd, waar en wanneer u dit wenst.
Raadhuisstraat 20, 1016 DE, Amsterdam, Hollanti
- info@beschuitje.nl
- beschuitje.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Heerlijk ontbijt ontvangen
Heerlijk ontbijt ontvangen van mn lieve dochter. Met mega veel lekkere dingen. En alles netjes verpakt zodat je het niet allemaal tegelijk hoeft op te eten. Voor zeven uur zaten we hier al lekker te smikkelen. Echt top!!!!
Moederdag ontbijtje besteld en was…
Moederdag ontbijtje besteld en was heerlijk.
Goede kwaliteit broodjes en beleg. Alles zat in een mooie doos en prima op tijd binnen gekregen.
Moederdag ontbijtje
Ik had ontbijtje voor me moeder besteld, was keurig op tijd op naar vaderdag!
Tevreden
Paar keer besteld nooit geen narigheid en ja het komt weleens voor dat het wat later is kan me voorstellen dat niet iedereen op dezelfde tijd zijn ontbijtje kan krijgen maar ben heel tevreden lekker en keurig verzorgd
Erg goed
Erg goed, zag er mooi uit en het was erg uitgebreid. Lekker dat er ook vis bij zat . Mijn moeder heeft er zelfs samen met twee zussen van kunnen eten👌
Dit is echt een leuke verassing .. die hou ik er in👌
Het ontbijt kwam tegen de middag
Het ontbijt kwam tegen de middag. Na een paar mailtjes. Eten was goed maar verassing voor moederdag was weg.
Wel aangeboden dat ik mijn geld terug kon krijgen of te late levering met 50 % korting.
Ondanks dit geen aanrader kies een andere ontbijt service.
Niet doen!
Namens ons kleinkind van 8 een Moederdag ontbijt geregeld bij Ontbijtservice Beschuitje.nl
Bijna € 100,00 voor 2 ontbijtjes. Voor de zekerheid met Priority bezorging, zodat je zeker bent van de tijd. In plaats van 09.30 uur, kwam de bezorger om 12.00 uur. 2,5 uur te laat! Meer lunchtijd dan ontbijt. Als ik alle negatieve reacties over dit bedrijf op internet bekijk, is dit meer regelmaat dan uitzondering. Uiteraard om uitleg gevraagd, helaas geen inhoudelijke reactie en/of verklaring. Anders dan dat ik meer vertrouwen en geduld moet hebben. Ze maken van het ontbijt gewoon een lunch. Ook geen excuses voor dit teleurstellend begin van de Moederdag en wat een waardeloze organisatie. Voor ons uiteraard nooit meer. Absoluut ongeschikt voor dit doel.
Waardeloos
Tussen 7:30 en 8:30 een verrassingsontbijt besteld. Een uur later nog niets. Heb gemaild en moest maar geduld hebben. Rond 11:15 kwam het ontbijt aan. Inmiddels was de verrassing eraf en moesten we al weg naar andere Moederdag bezoeken. Dus €80 weg gegooid. Communicatie met beschuitje is er niet. Geen bevestiging mail van de bestelling. Geen update van de bestelling. Is de bestelling onderweg of niet? Dit doe ik nooit meer bij dit bedrijf. Wel heeft de desbetreffende bakker die het ontbijt gebracht heeft wel zelf gebeld om excuses aan te bieden. Maar bij beschuitje geen gehoor. Schandalig.
Oplichters
Oplichters!
Ik had voor Moederdag een ontbijt bij beschuitje.nl besteld voor 95,- euro. Dit zou tussen 8.30 - 9.30 uur bezorgd worden. Dit is nooit aangekomen. Via de mail geen reactie gekregen en via Facebook kreeg ik alleen maar te horen dat ik geduld moest hebben (dit was inmiddels al in de middag, dus het idee van een ontbijt was natuurlijk al weg).
Mijn moeder heeft uiteindelijk zelf haar ontbijt moeten maken.
Verder nooit een excuses gehad van beschuitje.nl, maar daarin tegen alleen maar een bijdehante reactie.
Nu nog maar hopen dat ik ooit mijn geld terug krijg.
(En de reactie van beschuitje.nl hieronder, klopt niet! Ik heb meerdere keren gevraagd om een oplossing, maar die gaven jullie niet. Totdat het laat in de middag was en ik om mijn geld terug vroeg.. aangezien het ontbijt dan diner zou worden). Als jullie iets meer begrip of überhaupt een reactie hadden getoond, hadden jullie niet zoveel slechte reviews.

Vastaus yritykseltä Ontbijtservice Beschuitje
Helaas niet geleverd op het afgesproken tijdstip
Helaas niet geleverd op het afgesproken tijdstip. De ontvangers waren zeker thuis en ook wakker.
Het ontbijt is een lunch geworden.
Contact opnemen is lastig. Een fatsoenlijk excuus of medeleven dat het niet goed is gegaan is niet getoond.
Vreselijk
Vreselijk. Gisteren een ontbijt besteld voor vanochtend voor een verjaardag. De bestelling is aangenomen en ik heb betaald. Kom ik er zojuist achter dat de bestelling helemaal niet geleverd is. Na contact met de klantenservice kom ik erachter dat de bestelling geannuleerd is. Volgens hen heb ik dat zelf gedaan. (Hoe dan ik heb alleen de bestelling geplaatst??). Vervolgens vragen ze mij maar een oplossing. Dat was dus niet mogelijk, alleen dat ik mijn geld terug kreeg. Echt waardeloos dit. Ik zou er niet bestellen
Luxe ontbijt? Waardeloos
Ik had voor gisteren een luxe ontbijt laten bezorgen bij mijn zus voor haar 12 jarige huwelijk.
Nou, heel kort gezegd, er was niks luxe eraan. Ben zo zwaar teleurgesteld. Ik heb nog zelfs 10 euro extra betaald voor een luxe mand. Zelfs een kartonnen doos was beter geweest.
Alles gepropt in een kleine mandje. Beleg etc armoedig ingepakt in aluminium folie. Daarbovenop ook nog eens een kaart met slordig geschreven tekst. Had dan maar de tekst op een blanco A4 uitgetypt.
Ik heb de hele dag met zo'n lelijk gevoel rondgelopen. Met een gevoel dat je gewoon belazerd bent.
Mijn zus zei van bedankt, maar had dan maar gewoon een tas met boodschappen gegeven, want dit was het geld echt niet waard.
Nog even ter info... Als je op hun website een negatief review schrijft, plaatsen ze deze niet. Wel zo makkelijk om de keuze te hebben welke reviews je laat zien en welke niet. Minstens 3x geprobeerd en ook gemaild, helaas geen terugkoppeling en ook geen review plaatsing.
Het was een zeer uitgebreid pakket
Het was een zeer uitgebreid pakket.
Alles was vers en ruim voldoende aanwezig.
We hebben er met z'n alle goed van kunnen eten.
Het was voor herhaling vatbaar.
Er was ook een roos bij besteld. Helaas was deze niet geleverd, maar dit is prima opgelost!
Had tussen 7:30/8:00 dat ze het ontbijt…
Had tussen 7:30/8:00 dat ze het ontbijt zouden komen brengen , kwamen een uur later , ook heb ik er een roos bij gekocht van 5 euro , die zat er niet bij, wel een ballon die half opgeblazen was .
Vind het geen beste service, zeker als je er 45 euro voor betaald hebt, volgende keer een ander zoeken , jammer dat je niet veel andere keuze hebt in Arnhem
Paasontbijt voor 13 adressen
Voor 13 verschillende adressen een ontbijt besteld voor 2,3 Of 4 personen. Levertijden liepen erg uiteen van 7uur tot 11uur terwijl de verwachte tijd tussen 9-10uur zou zijn. Wat mij opviel aan de foto's die ik heb ontvangen van mijn collega's dat de boxen erg verschillend waren van assortiment. De ene collega had, brie, eiersalade, krentenbrood met spijs terwijl de ander geen van deze producten in de box had zitten?
Verder was het prima verzorgd en vers
Wij kregen dit ‘luxe champagne’ ontbijt…
Wij kregen dit ‘luxe champagne’ ontbijt kado maar wat een teleurstelling was dit zeg...wat champagne moest zijn was een klein flesje cava de grote rode lippen ballon welke extra bij besteld was werd een klein rood ballonetje de luxe mand was een klein rieten mandje...en zo kan ik nog wel ff doorgaan en daar durven ze ook nog >€90,- voor te rekenen...schandalig!1
top kwaliteit & service
Perfect ontbijt mooi op tijd bezorgd
Ik vind heel goed gereld ze kwamen…
Ik vind heel goed gereld ze kwamen precies op de afgesproken tijd volgend jaar weer