Beliani.ro Arvostelua

156
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Am facut recent o comanda de pe Beliani pentru reamenajarea terasei si sunt foarte incantata de rezultat. Am gasit absolut tot ce aveam nevoie pe site si am fost surprinsa de cat de multe produse au... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am cumparat o masa de pe site, totul a decurs foarte bine. Echipa de suport a fost foarte prompta in rezolvarea unor probleme de transport. Masa comandata este foarte stabila si frumoasa, iar pretul a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am comandat de la Beliani produse pentru baie și accesorii de baie și am fost foarte mulțumit de experiență. Produsele au ajuns bine ambalate, arată exact ca în prezentare și au un aspect modern,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Great choice of products, great quality and great prices, also. You can assembly the most modern interior no matter the room or kind of house.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(156)

122 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Canapea Modulara

Canapea Modulara
Am primit o canapea modulara de la Beliani si totul a fost asa cum ma asteptam: produse ambalate cu grija, corespunzator, livrare rapida si eficienta, calitatea materialelor si aspectul canapelei 10/10. Recomand mobilier de la Beliani pentru un upgrade modern si de calitate!

13. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Deceiving sellers of low quality prod

They sell counterfeit or very low quality home rugs. I bought a light colour rug, at not cheap price. The rug cleaning indication specified to clean with a wet colourfast cloth, or professional cleaning. I started with a wet cloth, the rug got black in a corner. So I got it to a professional cleaning place, where it got black entirely. Beliani initially acknowledged their fault and accepted to pay me, but later they changed their mind.
It's a rug, it have to be cleaned from time to time. I don't expect to get destroyed when is cleaned.

Fun fact: they don't have an unsubscribe button on advertise emails. They just write: "Didn't want to subscribe? No worries, just ignore this email."

5. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Canapeaua VINTERBRO e foarte comodă și…

Canapeaua VINTERBRO e foarte comodă și culoarea e exact ca în poze. Stofa e plăcută la atingere și se potrivește ușor în orice decor.
Lampa BESOS e practică, mică și ușor de mutat. Are un design simplu și e perfectă pentru o atmosferă cozy.
Scaunele HOBACK sunt solide, stabile și au un look modern, metalic. Le folosesc în birou și stau bine și după mai multe ore.
Toate produsele au venit bine ambalate. Sunt mulțumită de calitate și de aspect. Cu siguranță voi mai comanda.

11. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Good Service

I paid 49 euros for express shipping as I needed the item delivered quickly. After 24 hours the tracking number said the items data had been transmitted. 12 days later it is still at the same stage. Contacted Beliani who at first unhelpful but the 2nd customer service operator was really good and resolved the issue satisfactorily.

18. kesäkuuta 2025

Foarte mulțumită Sincer

Sincer, nu știam la ce să mă aștept când am dat prima comandă pe Beliani, dar pot spune că am fost plăcut surprinsă. Am luat o masă de dining extensibilă și un fotoliu din catifea — și arată absolut superb în sufragerie! Produsele arată exact ca în poze, culorile sunt vii, iar materialele par de calitate. Mi-a plăcut foarte mult și ambalajul – totul a venit bine protejat, fără nicio zgârietură sau defect.

Livrarea a fost destul de rapidă, mai ales pentru mobilier — a ajuns în câteva zile și am primit și email de confirmare + tracking. Montajul a fost simplu, instrucțiunile clare, iar piesele se potrivesc perfect. De fiecare dată când intră cineva în casă, mă întreabă de unde am luat mobila!

Per total, sunt foarte mulțumită. Dacă mai am nevoie de ceva pentru casă, cu siguranță mă uit prima dată la Beliani.

28. toukokuuta 2025

Super recomand

Am achiziționat recent niște scaune de pe site-ul Beliani și trebuie să spun că sunt absolut încântat! Designul lor elegant și modern se potrivește perfect cu orice decor, iar calitatea materialelor este impecabilă. Scaunele sunt extrem de confortabile, oferind un suport ideal chiar și pentru sesiuni lungi de relaxare.Recomand cu toată încrederea! Si sa nu uit, sunt usor de curatat atunci cand copiii le murdaresc cu mancare.Pe langa scaune, am mai achizitionat si un pat pentru camera fetite, care si el este super calitativ si superb.

28. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Beliani este un site cu articole…

Beliani este un site cu articole superbe, de calitate și design unic. Pentru mine este si va fi alegerea ideala de fiecare data cand voi avea de amenajat casa, gradina sau balconul. Raport calitate-pret excelent, livrare rapida, produse excepționale. Recomand cu mare drag! 🥰

19. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Amazing bed, wished they also had wardrobes

I ordered a bed frame from them. Looks amazing, super nice quality, great price, normal shipping time (between 7-10 days).

I have one complaint though: I am now looking for a wardrobe to go with the bed I got and they don’t have any (also, pretty unique finish - natural pine wood - which makes it almost impossible to find something to match😅. No complaints about my order though.

7. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Am comandat de la Beliani și sunt…

Am comandat de la Beliani și sunt foarte mulțumită atât de calitatea produselor, cât și de serviciile oferite. Mobilierul arată exact ca în poze, este modern, bine lucrat și foarte ușor de montat. Livrarea a fost promptă, iar ambalajul atent realizat, fără nicio deteriorare. Comunicarea cu echipa lor a fost clară și eficientă. Cu siguranță voi reveni și pentru alte comenzi. Recomand cu încredere!

6. toukokuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin