Wij hebben het Arc bed aangekochte voorzien van de pro plus matras. Onze vorige matras was ook tempur waarop wij gedurende 18 jaar heerlijk geslapen hebben en vandaar onze keuze om opnieuw voor tem... Näytä lisää
Geen problemen.Enige minpunt,de original climacool zakt door die technologie niet zo goed in,ik had large in de gewone en nam terug large,ik kom wakker met een stijve nek.
Yritys on vastannut
Produit conforme au descriptif, qualitatif et livraison rapide Dommage qu'il y ait cette odeur insupportable de produit chimique. Mais après plusieurs lavages de la housse de l'oreiller, elle dispara... Näytä lisää
Yritys on vastannut
C'est la deuxième fois que mon époux et moi avons acquis les oreillers TEMPUR ORIGINAL. Pour nous, c'est le meilleur oreiller qui puisse exister, le soutien de notre nuque est parfait, nous avons un... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bij TEMPUR® begrijpen we dat de manier waarop u slaapt even uniek is als uzelf en dus is het vinden van de juiste matras, het juiste kussen of het juiste bedsysteem noodzakelijk. Onze slaapexperts, ontwerpers en ingenieurs hebben decennialang geïnnoveerd om de best mogelijke nachtrust te creëren. We hopen dat onze eigenaars zo goed slapen, dat ze er niet alleen naar uitkijken om naar bed te gaan elke nacht, maar dat ze het hun vrienden en familie ook vertellen.
Traverse 2, 3905 NL, Veenendaal, Hollanti
- +31 (0)318 699 200
- klantenservice@tempur.nl
- be.tempur.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België
Niets kan aan Tempur tippen!We slapen reeds 20 jaar in een Tempur…
We slapen reeds 20 jaar in een Tempur bed en hoofdkussen....niets kan dit evenaren.
Indien we op reis gaan zijn we altijd blij thuis te komen en te kunnen slapen in ons Tempur bed.

Goede ontvangst
Goede ontvangst, goed geholpen met mijn aankoop!
Zeer tevreden over algemeen!

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België
Site Internet d’un autre âge et service de livraison catastrophique.
Pas de possibilité de voir le vrai statut de la commande sur le site (payé-envoyé-livré).
J ai eu la mauvaise surprise de retrouver par hasard mon colis sur ma terrasse de jardin.
Pas de notification de livraison, pas de mail, pas de SMS, pas de whatsapp et pas d’indication de livraison sur le site internet de Tempur. Très mauvais site Internet et très mauvais service de livraison, pas du tout en phase avec la politique de prix fort élevés pratiqués par Tempur. Grosse déception de ma part.
Correct geleverd en super kwaliteit
Correct geleverd. Had al enkele tempur onderlakens. Super in de was. Veranderen niet. Gaan iedere keer in de droogkast. Superkwaliteit. Extra bed in huis dus extra tempur onderlaken gekocht.

Hallo
Hallo! Op 7 december bestelde ik een Tempur-kussen. en tot op heden, 25 januari, heb ik mijn goederen nog steeds niet ontvangen en ook geen terugbetaling. Ik bel er bijna elke dag heen en de dame vertelt me dat ze het geld op vrijdag versturen. Er is alleen één probleem: ze heeft er niet bij gezegd welke vrijdag??? Ik raad af om bij deze winkel te kopen, omdat ze mensen oplichten.

Très satisfaisant
Très bonne qualité. Produit conforme à ce qui était dans le magasin. Livraison très correcte avec reprise de l'ancien matelas.
Veel te duur voor wat je krijgt
Heb de matrassen al een paar jaar. In het begin OK maar al snel vermindert de ervaring. te zacht en te weinig steun en veel te warm, zeker in de zomer.
En middelmatige matras, aanvaardbaar voor een tiende van de prijs
Er zijn veel betere en goedkopere alternatieven io fe markt.

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België
Matrassen verminderen na een paar jaar…
Matrassen verminderen na een paar jaar snel aan kwaliteit en valt niet onder de beloofde 10 jaar garantie. Voor die prijs had ik meer verwacht

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België
KENNEN HUN PRODUCT NIET EN ZIJN KLANT…
KENNEN HUN PRODUCT NIET EN ZIJN KLANT ONVRIENDELIJK

betere nachtrust
Sinds ik slaap op het hoofdkussen van Tempur, slaap ik stukken beter.

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België
Tempur is de slechtste matras die je…
Tempur is de slechtste matras die je kan kopen.. de matras vormt zich om je lichaam zodat je bloedvaten afknellen en kramp krijgt en last van je spieren. Rug pijn stijfheid ook.. de matras is super warm ventileert niet maar houd de warmte vast.. is vind het een schande dat ze dit durven te verkopen.