TEMPUR® - België  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Wij hebben het Arc bed aangekochte voorzien van de pro plus matras. Onze vorige matras was ook tempur waarop wij gedurende 18 jaar heerlijk geslapen hebben en vandaar onze keuze om opnieuw voor tem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geen problemen.Enige minpunt,de original climacool zakt door die technologie niet zo goed in,ik had large in de gewone en nam terug large,ik kom wakker met een stijve nek.

Saanut 5/5 tähteä

Produit conforme au descriptif, qualitatif et livraison rapide Dommage qu'il y ait cette odeur insupportable de produit chimique. Mais après plusieurs lavages de la housse de l'oreiller, elle dispara... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

C'est la deuxième fois que mon époux et moi avons acquis les oreillers TEMPUR ORIGINAL. Pour nous, c'est le meilleur oreiller qui puisse exister, le soutien de notre nuque est parfait, nous avons un... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Makuuhuoneen sisustus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij TEMPUR® begrijpen we dat de manier waarop u slaapt even uniek is als uzelf en dus is het vinden van de juiste matras, het juiste kussen of het juiste bedsysteem noodzakelijk. Onze slaapexperts, ontwerpers en ingenieurs hebben decennialang geïnnoveerd om de best mogelijke nachtrust te creëren. We hopen dat onze eigenaars zo goed slapen, dat ze er niet alleen naar uitkijken om naar bed te gaan elke nacht, maar dat ze het hun vrienden en familie ook vertellen.

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

83 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Wij hebben het Arc bed aangekochte…

Wij hebben het Arc bed aangekochte voorzien van de pro plus matras.
Onze vorige matras was ook tempur waarop wij gedurende 18 jaar heerlijk geslapen hebben en vandaar onze keuze om opnieuw voor tempur te kiezen.
Een minpuntje bij onze nieuwe aankoop situeert zich op het niveau van het feit dat wanneer één van ons beiden zich beweegt in bed, dit duidelijk voelbaar is voor de andere. Bij onze vorige bedbodems waren deze verbonden door twee steunen (met poten) wat nu niet het geval is. Toch geen verbetering. Vraag mij af of dit niet te verhelpen is.

23. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Livraison rapide

Livraison rapide.
Articles de très bonne qualité.
Retours faciles.

27. elokuuta 2026

Cher Sylvie,

Merci pour votre superbe avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de la rapidité de la livraison, de la grande qualité de nos produits et de la simplicité de la procédure de retour. Nous nous efforçons d'offrir à nos clients une expérience sans souci du début à la fin, c'est donc formidable de lire que nous y sommes parvenus dans votre cas. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec vos produits TEMPUR® et vous remercions de votre confiance en notre marque !

Geen problemen.Enige minpunt,de…

30. heinäkuuta 2026

Beste Alex Ciani,

We waarderen uw feedback en vinden het vervelend te horen dat u ongemak heeft ervaren met de climacool technologie, wat leidde tot nekklachten. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral wanneer u dezelfde maat bestelt. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken om onze producten verder te verbeteren.

Beste Erik Somers,

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij uw keuze! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Super goed zadelhoes en vlug geleverd.

Super goed zadelhoes en vlug geleverd.

19. elokuuta 2026

Beste Rita,

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met het zadelhoes en de snelle levering. Bedankt voor uw positieve feedback!

Groet Tempur Benelux

Produit conforme au descriptif

Produit conforme au descriptif, qualitatif et livraison rapide
Dommage qu'il y ait cette odeur insupportable de produit chimique. Mais après plusieurs lavages de la housse de l'oreiller, elle disparaît

18. elokuuta 2026

Cher Dolorés,

Merci pour votre avis.

Nous sommes ravis d'apprendre que le produit répond à vos attentes, qu'il est de bonne qualité et qu'il vous a été livré rapidement.

Nous regrettons toutefois d'apprendre que vous avez été gêné(e) par une odeur à la réception du produit. Les matériaux TEMPUR® peuvent parfois dégager une légère odeur d'usine dès leur déballage. Heureusement, cette odeur s'estompe généralement après utilisation et aération du produit.

Merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience avec nous. Nous vous souhaitons beaucoup de confort et de satisfaction avec votre achat

Saanut 3/5 tähteä

Vlotte levering

Vlotte levering, maar te kort in gebruik om het kussen te beoordelen.

7. syyskuuta 2026

Beste Hans,

Bedankt voor uw feedback over de snelle levering. We begrijpen dat u meer tijd nodig heeft om het kussen te beoordelen. We hopen dat het aan uw verwachtingen voldoet.

Prima product

Prima communicatie, prima product

3. syyskuuta 2026

Beste Karel Lapeire,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Groet Tempur Benelux.

Saanut 5/5 tähteä

Heel duidelijke site om te bestellen

Heel duidelijke site om te bestellen, en supersnelle levering.

28. elokuuta 2026

Beste Jose,

Wat fijn om te horen dat onze website duidelijk is en de levering snel! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Perfecte levering

Perfecte levering, snel

26. elokuuta 2026

Beste Patrick,

Wat fijn om te horen dat de levering snel is verlopen!
We waarderen uw positieve feedback enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte kwaliteit en correcte levering

Een correcte levering en vooral een super goede zadelhoes . TEMPUR is zeker een aanrader voor hun produkten.

4. elokuuta 2026

Beste Linda,

Wat fijn om te horen dat de levering correct was en dat u zo tevreden bent over de zadelhoes! We waarderen uw positieve feedback over onze producten enorm.

Saanut 5/5 tähteä

La commande de mon oreiller Tempur a…

La commande de mon oreiller Tempur a été extrèmement rapide. Malheueresment mes problèmes de cervicales sont trop important. J'ai renvoyé l'oreillé facilement et j'ai été remboursé sans problèmes. Je recommande

29. heinäkuuta 2026

Cher Mohamed,

Merci d'avoir partagé votre expérience !

Nous sommes ravis d'apprendre que le processus de commande s'est déroulé rapidement et sans accroc, et que le retour ainsi que le remboursement ont été traités sans aucun problème. Nous regrettons toutefois que l'oreiller ne se soit pas révélé adapté à vos besoins en raison de vos graves problèmes cervicaux.

Nous apprécions énormément que vous recommandiez nos services, malgré votre situation personnelle. Vos commentaires nous aident, tout comme les autres clients, à faire un choix éclairé.

L'équipe TEMPUR® Pays-Bas

Commande rapide et facile

Commande rapide et facile. La livraison pas top avec dpd car ils sont déposé dans un point Relay loin par rapport a chez moi et surtout qu'il y en avait d'autres autour de chez moi plus proche. Et l'oreiller est top!! Je suis ravie de mon achat.

20. heinäkuuta 2026

Cher Wendy,

Merci d'avoir partagé votre expérience !

C'est un plaisir de lire que vous êtes si satisfait de votre nouvel oreiller et que le processus de commande s'est déroulé sans accroc. Toutefois, nous regrettons que la livraison par DPD ne se soit pas passée comme prévu et que votre colis ait été déposé dans un point relais plus éloigné de votre domicile que prévu. Nous comprenons que cela ait pu vous causer des désagréments.

Néanmoins, nous sommes ravis que cet oreiller vous plaise autant et espérons que vous profiterez de son confort pendant de nombreuses années.

L'équipe TEMPUR® Pays-Bas

Aankoop oplegmatras Tempur

Deze oplegmatras voldoet perfect aan mijn wensen.
Verzorgde en snelle levering !

18. elokuuta 2026

Beste Roger,

Wat fijn om te horen dat de oplegmatras perfect aan uw wensen voldoet en dat de levering snel en verzorgd was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Beste Jan,

We zijn blij te horen dat de levering snel en correct was. Bedankt voor uw positieve feedback!

Très bien

Très bien ! !

17. elokuuta 2026

Cher Eric,

Merci pour votre retour positif ; nous l'apprécions beaucoup.

Nous espérons que vous profiterez bien de votre achat.

Top kwaliteit!

Goed assortiment,
Productbeschrijving wordt uitstekend weergegeven wat voor de consument zijn keuze onderbouwt.
De beste kwalitatieve matrassen en hoofdkussens voor mij als reumapatiënt.

7. elokuuta 2026

Beste Mia,

Wat fijn om te horen dat ons assortiment en de productbeschrijvingen u zo goed bevallen! We zijn blij dat we u, als reumapatiënt, de beste kwalitatieve matrassen en hoofdkussens kunnen bieden. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Tempur Customer care

Bon produit

Bon produit je recommande livraison rapide

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België

Merci pour votre avis et votre recommandation !
Nous sommes ravis que le produit ainsi que la livraison aient répondu à vos attentes.
Bien cordialement,
L'équipe TEMPUR®

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin