TEMPUR® - België  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Wij hebben het Arc bed aangekochte voorzien van de pro plus matras. Onze vorige matras was ook tempur waarop wij gedurende 18 jaar heerlijk geslapen hebben en vandaar onze keuze om opnieuw voor tem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geen problemen.Enige minpunt,de original climacool zakt door die technologie niet zo goed in,ik had large in de gewone en nam terug large,ik kom wakker met een stijve nek.

Saanut 5/5 tähteä

Produit conforme au descriptif, qualitatif et livraison rapide Dommage qu'il y ait cette odeur insupportable de produit chimique. Mais après plusieurs lavages de la housse de l'oreiller, elle dispara... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Makuuhuoneen sisustus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij TEMPUR® begrijpen we dat de manier waarop u slaapt even uniek is als uzelf en dus is het vinden van de juiste matras, het juiste kussen of het juiste bedsysteem noodzakelijk. Onze slaapexperts, ontwerpers en ingenieurs hebben decennialang geïnnoveerd om de best mogelijke nachtrust te creëren. We hopen dat onze eigenaars zo goed slapen, dat ze er niet alleen naar uitkijken om naar bed te gaan elke nacht, maar dat ze het hun vrienden en familie ook vertellen.

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

83 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tevreden klant

Blij met mijn bestelling. Alles verliep vlot.

28. heinäkuuta 2026

Beste Carmen,

Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen met uw bestelling! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bonne qualité

Bonne qualité. Envoi impeccable.

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België

Merci beaucoup pour votre avis positif. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de la qualité de nos produits et que la livraison s'est déroulée parfaitement.

Nous vous remercions pour votre confiance et vous souhaitons beaucoup de confort avec votre produit TEMPUR.

L'équipe TEMPUR® France

snelle levering

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Saanut 5/5 tähteä

Gemakkelijkheid bij aankoop via…

Gemakkelijkheid bij aankoop via website, promotie die van toepassing is, leveringstermijn gerespecteerd en 1ste nacht was nog even wennen maar viel mee.

Beste Jean-Paul,

Wat fijn om te horen dat het aankoopproces en de levering naar wens waren! We zijn blij dat de eerste nacht wennen meeviel. Bedankt voor uw positieve feedback.

Goed artikel

Goed artikel, vlotte levering

29. heinäkuuta 2026

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met het artikel en de snelle levering.

alles okee !

30. heinäkuuta 2026

Beste,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw review. Wij wensen u veel plezier met uw Tempur aankoop.

Kwaliteit super!

Heel goede kwaliteit.
Matrasbeschermer blijft goed zitten. Komt niet los op de Tempur Pro Plus Air 90/200 die toch wel zo'n 27 cm dik is.
Sluit perfect aan.
Hoofdkussenbeschermer ook prima.
Matrasovertrek idem.
Meer kleuren dan wit en crème zou wel leuk geweest zijn. Prijs mocht wat lager. Alles was heel snel verzonden.

29. heinäkuuta 2026

Beste Wim Hulpia,

Wat fijn om te horen dat de matrasbeschermer zo goed blijft zitten op uw Tempur Pro Plus Air matras en dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten! We waarderen uw feedback over de beschikbare kleuren en de prijs. We nemen uw suggesties zeker mee in overweging voor toekomstige productontwikkelingen. Bedankt voor uw mooie review en het compliment over de snelle verzending!

Beste Rita van Damme,

We zijn blij te horen dat de levering snel en goed verpakt was. Bedankt voor de positieve feedback!

Het Tempur Benelux team

Beste David,

Wat fijn om te horen dat de hoes perfect past en dat de levering snel was! We waarderen uw positieve feedback.

Saanut 4/5 tähteä

I couldn’t do without the cushion any…

I couldn’t do without the cushion any more and am thinking of buying a new mattress. Only a pity you need a new cushion every year or so

27. maaliskuuta 2026

Dear Frank,

Thanks for your positive review. Our cushions have an 3 year guarantee.
Please contact us at klantenservice@tempur.nl

Greets,
Customer care

Saanut 4/5 tähteä

Très bon achat mais pas de livraison à…

Très bon achat mais pas de livraison à domicile. Par conséquent 0 pour DPD car il a fallu payer un taxi pour récupérer ma commande….. il faudrait que les acheteurs soient prévenus….

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België

Merci pour votre retour. Nous sommes ravis que votre achat vous satisfasse.

Nous sommes toutefois désolés pour les difficultés rencontrées avec la livraison et les frais supplémentaires que cela a engendrés. Votre remarque concernant l'information des clients est précieuse et a bien été prise en compte.

L'équipe Tempur®

Très bon oreiller

Très bon oreiller
Bon pour les personnes qui ont des problèmes de nuque.

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België

Merci beaucoup pour votre avis positif !

Nous sommes ravis d'apprendre que votre oreiller vous apporte satisfaction et qu'il contribue à soulager vos problèmes de nuque. Le confort et le soutien de nos produits sont au cœur de nos priorités, et votre retour nous fait très plaisir.

Nous vous remercions pour votre confiance et vous souhaitons de nombreuses nuits reposantes.

L'équipe Tempur

Top service

25. maaliskuuta 2026

Beste Johny Van Gestel,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve review.

Customer care

LE SOMMEIL REPARATEUR

C'est la deuxième fois que mon époux et moi avons acquis les oreillers TEMPUR ORIGINAL. Pour nous, c'est le meilleur oreiller qui puisse exister, le soutien de notre nuque est parfait, nous avons un sommeil réparateur et ne ressentons plus la sensation de nuque raide. Plus de douleur dans les épaules et la colonne vertébrale mieux placée (auparavant, nous avions des douleurs cervicales et dorsales). Nous attendions avec impatience la livaison de nos nouveaux oreillers et ceux-ci nous ont été livrés rapidement contenus dans des boîtes en parfait état. Depuis 3 jours, nos nuits sont meilleures

9. kesäkuuta 2026

Bonjour Claudine,
Un grand merci pour votre superbe retour et votre fidélité!
Nous sommes ravis d’apprendre que vous et votre époux êtes à nouveau pleinement satisfaits de vos oreillers TEMPUR ORIGINAL. C’est un vrai plaisir de savoir qu’ils contribuent à améliorer la qualité de votre sommeil et à soulager vos douleurs au niveau de la nuque, des épaules et du dos, c’est exactement l’expérience que nous souhaitons offrir à nos clients.
Nous sommes également heureux que la livraison se soit déroulée rapidement et dans de bonnes conditions.
Nous vous souhaitons encore de nombreuses nuits reposantes et confortables.
L’équipe TEMPUR

Saanut 5/5 tähteä

Cela fait 20 ans que je fais confiance…

Cela fait 20 ans que je fais confiance à Tempur. Changer de coussin, c'est du bonheur pour mon dos. Cela soulage mes cervicales avec prothèse. Merci

10. kesäkuuta 2026

Bonjour Malo,
Un grand merci pour votre fidélité depuis toutes ces années et pour votre merveilleux retour !
Nous sommes ravis d’apprendre que votre nouveau coussin vous apporte un réel soulagement, en particulier pour vos cervicales. Votre satisfaction est notre plus belle récompense.
Nous vous souhaitons encore de nombreuses nuits réparatrices avec Tempur.
L’équipe Tempur

Verademing

Had een (nochtans een duur topmodel) pocketveer matras gekocht van "A*g nights, better days" 4 jaar geleden. Ik kon er maar niet aan wennen. Overgestapt naar Tempur ProPlus CoolQuilt. Complete verademing vanaf nacht 1

8. kesäkuuta 2026

Beste Kathia de Saedeleer,

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat uw vorige matras niet aan uw verwachtingen voldeed. We zijn blij dat u nu comfort heeft gevonden.

Het Tempur Benelux team

Livraison rapide

Livraison rapide, produit de qualité

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä TEMPUR® - België

Merci beaucoup pour votre avis positif !
Ravis que la livraison et la qualité vous aient satisfaits.
Votre satisfaction est notre priorité et votre avis nous encourage à continuer dans ce sens.
Belle journée,
L’équipe Tempur

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin