Har netop købt en ny pude og er glad igen. Den gamle pude, som jeg købte for 21 år siden, glemte jeg fornyligt på et hotel i Tyskland. Den var stadig formstabil efter alle disse år
Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Näytä lisää
Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempu... Näytä lisää
Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.
Vestergade 11, 5000, Odense, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
jeg købte en pude men den var for høj og for hård til mig. 1000 kr ud af vinduet desværre. deres puder er desværre for hårde og for stor. jeg er gået tilbage til den gamlee
Fantastisk produkt. Efter mange år med jagten på den rigtige pude, endelog fandt jeg perfekt en.

Vastaus yritykseltä Tempur Danmark
Imødekommenhed og smidighed under et produktbytte

Vastaus yritykseltä Tempur Danmark
Super god madras, hurtig og effektiv levering. Alt i alt en god oplevelse. Peter Jensen, København

Vastaus yritykseltä Tempur Danmark
Produktet lever op til mine forventninger.
Jeg købte sovemaske. Den er blød og dejlig at ha’ på, og den lukker alt lys ude

Vastaus yritykseltä Tempur Danmark
Ifm køb af ny madras købte jeg også Tempur temp.regulerende madras beskytter!
Da det skulle vaskes før brug, havde jeg behov for vaskeanvisning! Jeg kiggede forgæves på emballagen - NUL anvisning. Ifm køb fik jeg at vide, at vaskemidlet IKKE måtte indeholde optisk hvidt, men hvor mange grader, måtte det vaskes ved? Scrolle, scrolle Tempurs hj.side for at finde retningslinjer. For pokker da, det er Ikke rimeligt, at man skal søge efter retningslinjer, som burde være synlige på emballagen- det er jo ikke et hvilket som helst almindeligt langen, hvilket bestemt også afspejles i prisen! Nu håber jeg virkelig, at det lever op til den reklamerede temp.regulerende effekt.
Tempur
Mange tak for svar, men, og det fik jeg desværre ikke uddybet, det var nærmest en umulighed at læse tallene på vedhæftede opl. Om der skulle stå 30 / 60 / 80 (nok utænkeligt) eller 90 grader, heller ikke v,hj.a lup!
Tak for svar. For en sikkerheds skyld blev det vasket v 30grader, da det jo også var nyt. Det er lagt på, m andet lagen over, så det bliver ikke lige her og nu m billede, da jeg synes, det er ret bøvlet😊

Vastaus yritykseltä Tempur Danmark
Har haft flere tempur senge over de sidste 20 år - I vores optik er der intet noget der slår dem.

Vastaus yritykseltä Tempur Danmark
Fantastisk service. Jeg havde i første omgang købt over nettet men forkert størrelse. Efter ca 10 dage, hvor jeg havde afprøvet puden, tog jeg ned i deres fysiske butik og blev tjekket ud mht størrelsen. Tog hjem med ny pude og besked om at komme tilbage indenfor 14 dage, hvis den heller ikke passede.

Nemt og hurtigt at bestille.Hurtig levering . Dejligt produkt ❤️

Vastaus yritykseltä Tempur Danmark
Hjemmeside der er til at finde ud af.
Hurtig levering.
Da det ikke er min første pude er jeg ikke overrasket over hvor god den er for nakke, skulder og ryg.
Kan varmt anbefales.