Basic Pets Arvostelua 923

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb bij dit bedrijf een hondenluik gekocht dat helaas niet in mijn deur paste. Ik wilde het product retourneren en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan werden kortingen aangeboden, terwijl i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J'ai été déçu lorsque j'ai reçu le jouet interactif Slow Feeder, car la ventouse ne collait pas sur mon mur ou mes portes. La compagnie ma gentiment offert une solution adapté au problème. J'avoue que... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Website werkt goed. Betaling werkt ook goed levertijd is ok de producten ? Nou komen rechtstreeks uit China mijn dansende bal voor de hond zingt zelfs een happy birthday lol had zulk spul ook bij te... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

I've ordered a self rolling/vibrating ball for my dog. It said delivery time 3-5 days. It arrived after 20 days and what i received was a second hand dog toy, covered in dog hair and slime within a pr... Näytä lisää

3,0

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Een balletje voor mijn hond gekocht…

Een balletje voor mijn hond gekocht oplaadbaar.
Mijn hond beet t meteen kapot maar ergste is als je dan zo een reactie plaatst op Facebook naar mensen die vragen hoe t balletje bevalt en je zegt je mening dan verwijderen ze je commentaar
Voor mij laatste keer dat ik daar iets bestel volgens mij komt t uit China en is niet meer waard dan paar euro in plaats 20😡

3. helmikuuta 2025

Beste Gerda,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u zich niet gehoord voelt.

We hebben via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd om uw situatie beter te begrijpen, maar helaas hebben we hierop nog geen reactie ontvangen. We zouden graag samen met u naar een passende oplossing kijken.

U kunt ons bereiken via info@basic-pets.com, ter attentie van Joline. Vermeld daarbij uw bestelgegevens, dan pak ik het persoonlijk verder voor u op.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen alsnog tot een goede oplossing te komen.

Joline – Klantenservice Basic Pets

Retourneren moet ineens naar China

Retourneren moet ineens naar China. Voor minimaal €50 terwijl ze zich voordoen als Nederlands bedrijf

2. helmikuuta 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We willen u graag informeren dat we inmiddels een volledige terugbetaling hebben verwerkt. We doen ons best om transparant te zijn over ons retourbeleid en waarderen uw feedback om onze service verder te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com. We staan voor u klaar.

Klantenservice Basic Pets

Oplichting

Oplichting! Chinese brol die niet lijkt te werken. Niets kopen, tenzij je bedrogen uit wil komen!
Ze bieden oplossingen aan maar als je een oplossing kiest, dan beslissen zij voor jou het tegenovergestelde. Ze willen dat je op je eigen kosten terug retourneert naar Azië.

31. tammikuuta 2025

Beste Nathalie,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Wij hebben inmiddels een volledige terugbetaling voor je in orde gemaakt en hopen dat dit je zorgen wegneemt.

We streven ernaar om al onze klanten een positieve ervaring te bieden en nemen feedback zoals deze serieus. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com.

Oplichters

Oplichters,
ze verkopen spullen die kapot zijn en retourneren kan niet, tenzij naar Azie,
voor het dubbele aan kosten als wat het produkt gekocht heeft. ik ga kijken waar ik hier melding van kan maken

31. tammikuuta 2025

Beste Marieke,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We begrijpen uw frustratie en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.

We willen u informeren dat we reeds een volledige terugbetaling hebben gedaan om u tegemoet te komen. Mocht u nog verdere vragen hebben of als we u nog ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via info@basic-pets.com, ter attentie van mij, Joline.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Team Basic Pets

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service qua retourbeleid

Zeer slechte service qua retourbeleid. Om te beginnen, waar kan je hun retourbeleid terugvinden? Nergens, of toch niet onder het woord 'retourbeleid'. Als je hun voorwaarden leest, wat normaal gezien wettelijk bepalend is, staat er zeer duidelijk dat de retour naar de 'ondernemer' moet gestuurd worden. De 'ondernemer' wordt omschreven als Basic Pets, gesitueerd in Nederland. Als je ze erover aanspreekt, blijven ze volhouden dat dit niet mogelijk is en dat het alleen maar naar CHINA!! kan gestuurd worden.
In een eerder gelezen comment op een klacht van iemand anders, schrijven ze dan: "We nemen uw opmerkingen serieus en zullen onze processen blijven verbeteren om onze klanten een betere ervaring te bieden."
Ik denk het niet....
Ik raad alle mogelijke kopers AF om hier iets te bestellen of er grondig rekening mee te houden indien het item niet voldoet, je jouw geld kwijt bent.

Beste Eva,

Bedankt voor je feedback, en onze excuses voor de ervaring die je hebt gehad. Wij hebben inmiddels een volledige terugbetaling voor je in orde gemaakt en hopen dat dit je zorgen wegneemt.

Wij begrijpen dat ons retourbeleid verwarrend kan overkomen, en we nemen deze opmerkingen serieus om onze communicatie hierover te verbeteren. We willen transparant zijn en werken er voortdurend aan om onze klanten een betere ervaring te bieden.

Retourneren niet mogelijk.

Retourneren kan niet (tenzij je het zelf terugstuurt naar Azië).
Bij dropshipping is de persoon waar je koopt het aanspreekpunt en het product dient binnen Nederland geretourneerd te kunnen worden.
Melding bij ACM gemaakt via Consu Wijzer.

10. tammikuuta 2025

Beste Judith,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldoet. We willen u graag verder helpen en tot een passende oplossing komen.

Zou u ons alstublieft uw bestelgegevens kunnen toesturen? Zonder deze informatie kunnen we uw order helaas niet terugvinden. U kunt ons bereiken via info@basic-pets.com, ter attentie van mij, Joline. Ik zal uw situatie persoonlijk verder oppakken.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van u te horen zodat we dit kunnen oplossen.

Team Basic Pets

Belachelijk!

Belachelijk! Niet bestellen tenzij je 100% zeker weet dat jij/je huisdier tevreden gaat zijn met de bestelling!! Je kan bij deze webshop niks retour sturen tenzij je het naar China opstuurt waarbij je de kosten (v.a €50) zelf even moet betalen. Dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt en ik bestel bijna alles online!

Beste Kim,

Wij begrijpen je frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Wij hebben inmiddels een volledige terugbetaling voor je in orde gemaakt en hopen hiermee alsnog een passende oplossing te hebben geboden.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem gerust contact op via info@basic-pets.com.

Een dog chaser besteld

Een dog chaser besteld, na een laat ontvangst werkt het niet. Ik hoor geen geluid en mijn hond ook niet 🙈. Contact opgenomen met de klantenservice waarbij ze mij aanboden iets te bestellen van de site voor hetzelfde bedrag wat ik dan gratis mag ontvangen. Echter ik zie niets wat ik kan gebruiken op de site in deze prijscategorie dus verzocht te retourneren, toen ik dit product kocht stond er ook dat als het niet zou werken je dit binnen 30 dagen mag retourneren. Nu krijg ik een mail dat ik het op eigen kosten mag retourneren naar een adres in Azië ..?? Ik koop toch niet iets op een Nederlandse website om het te retourneren naar Azië ? Dan had ik wel bij Temu of Alie gekocht 😡

Beste Esther,

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. De Dog Chaser is ontworpen om op een frequentie te werken die voor mensen niet hoorbaar is, maar wel voor honden. Het is dus juist de bedoeling dat je zelf het geluid niet hoort.

Omdat je niet tevreden was met het product, hebben wij inmiddels een volledige terugbetaling voor je in orde gemaakt. We hopen hiermee alsnog een passende oplossing te hebben geboden.

Nogmaals onze excuses voor de verwarring en bedankt voor je feedback. Mocht je verdere vragen hebben, neem gerust contact op via info@basic-pets.com.

Saanut 5/5 tähteä

Een leuk speelgoed voor onze 14 jarige…

Een leuk speelgoed voor onze 14 jarige kater gekocht. Het vogeltje met beweging en geluid. In het begin was het wel even vreemd voor hem maar uiteindelijk heeft hij er veel lol mee. Hij schrikt wel een beetje van het motertje wat er in zit, dat vind hij maar niets. Hoe dan ook zien we hem vaak in de jaaghouding liggen en hoge sprongen maken, zowel de kat als wij genieten enorm

29. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Zeer tevreden met winterjasje voor mijn Boomertje

Ik had een winterjasje voor mijn Boomertje besteld, waarop ik op een Facebook groep op gewezen werd.
Het duurde wel even tot het binnen was. Ik meen een week of iets langer. Maar het jasje was behoorlijk afgeprijsd, is van uitstekende kwaliteit, ziet er leuk uit, zit goed bij mijn Boomertje en ze had het lekker warm en bleef droog de laatste grijze en natte weken. Mij hoor je niet. Ik ben zeer tevreden. 1 ster minder dan 5 omdat ik vind dat de levertijd niet bij de huidige tijd past, waar je vaak al de volgende dag iets ontvangt, wat je voor 24 uur besteld had.
Het winterjasje kan ik iig zeer aanbevelen. Prima prijs. De levertijd vond ik dan minder belangrijk. En het kwam precies tegelijk met de kou binnen. Top. 👍

23. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Retour en Chine aux frais de l'acheteur !!!

Article ne convient pas (trop grand).
Pour obtenir le remboursement, je dois renvoyer l'article à mes frais......en Chine !!! Hors de prix !!!
Fuyez donc.

29. tammikuuta 2025

Bonjour,

Nous sommes désolés d'apprendre que l'article ne correspond pas à vos attentes. Nous comprenons parfaitement votre frustration concernant les frais de retour.

Nous avons sollicité des informations complémentaires via Trustpilot pour mieux comprendre votre situation, mais nous n'avons pas reçu de réponse. Nous aimerions vraiment trouver une solution satisfaisante pour vous.

Si vous le souhaitez, vous pouvez nous contacter directement à l'adresse info@basic-pets.com en mentionnant votre numéro de commande. Demandez Joline, je m'occuperai personnellement de votre dossier.

Encore toutes nos excuses pour ce désagrément.

Cordialement,
Joline - Service Client Basic Pets

Onduidelijke klantendienst

De bestelling bleef lang weg, en van de klantendienst geen enkele respons. Uiteindelijk is de bestelling wel geleverd, en zonder opmerkingen. Product is wat ik besteld had.

24. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik raad iedereen aan om niets bij hen…

Ik raad iedereen aan om niets bij hen te kopen, omdat alle producten van Temu daar ten eerste veel goedkoper zijn, en de retourzending is volledig gratis als er iets niet werkt. Hier eisen ze, ondanks dat het product niet overeenkomt met de opgegeven reclame en slecht werkt, een retourzending op jouw kosten en zonder het product te gebruiken. Vraag: als ik het niet mag gebruiken, hoe kan ik dan weten of het product werkt of niet?

9. tammikuuta 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. We begrijpen je frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We willen je laten weten dat er inmiddels een volledige terugbetaling heeft plaatsgevonden. Ons doel is altijd om onze klanten een goede service en een prettige winkelervaring te bieden. Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@basic-pets.com.

Vlotte communicatie

De levering bleef uit. Kan aan de feestdagen gelegen hebben. Toen ik hen daarvan op de hoogte bracht, werd dat nagekeken en meteen in orde gebracht.
Het fonteintje werkt fantastisch en is heel makkelijk in onderhoud.

26. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin