Basic Pets Arvostelua 923

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb bij dit bedrijf een hondenluik gekocht dat helaas niet in mijn deur paste. Ik wilde het product retourneren en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan werden kortingen aangeboden, terwijl i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

J'ai été déçu lorsque j'ai reçu le jouet interactif Slow Feeder, car la ventouse ne collait pas sur mon mur ou mes portes. La compagnie ma gentiment offert une solution adapté au problème. J'avoue que... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Website werkt goed. Betaling werkt ook goed levertijd is ok de producten ? Nou komen rechtstreeks uit China mijn dansende bal voor de hond zingt zelfs een happy birthday lol had zulk spul ook bij te... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

I've ordered a self rolling/vibrating ball for my dog. It said delivery time 3-5 days. It arrived after 20 days and what i received was a second hand dog toy, covered in dog hair and slime within a pr... Näytä lisää

3,0

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Flappy Bird Evaluation…

We ordered a flappy bird late dec 24 and the bird arrived in the second week of janary.
still it's so, that my cats don't play with the bird but we are out of the rood I start hearing the cats playing with it. Because the bird doesn't make sound when it's not played with.

But some of my cats like the bird and they play often with flappy

20. joulukuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Niet helemaal zoals verwacht..

Voor onze Dibbes (kat) een FlutterFun besteld. (een fladderende vogel) Dat de vogel aan een elastiekje omhoog getrokken moest worden, werd er in het filmpje niet bij verteld. (jammer) Het elastiek was ook niet te zien...
Ik had hem ook beter réchtstreeks via Aliexpress kunnen bestellen; had ik hem voor minder dan de helft gehad. Vandaar ook dat de levertijd zo lang was..
Dat Dibbes niet naar het beest omkijkt, ligt niet aan Basic Pets natuurlijk; denk gewoon dat hij slimmer is dan zijn baasje... 😉

Een dag na plaatsing onderstaande reactie..
Netjes Basic Pets !👍

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je teleurstelling en vinden het jammer dat de FlutterFun niet helemaal aan je verwachtingen voldeed.

Om je tegemoet te komen, hebben we inmiddels een volledige terugbetaling gedaan. We hopen dat dit enige compensatie biedt voor het ongemak.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com.

Saanut 1/5 tähteä

Tot nu toe nog geen ster

Tot nu toe nog geen ster. Ik heb een kleed besteld en een voer speeltje zodat ze lekker kon liggen en spelen. Zoals ik het hier lees zal het kleed wel China kwaliteit zijn en het speel ding snel stuk. Ik heb een mail gestuurd dat ik van de koop af zie. Ze zouden het binnen 10 dagen bezorgen en sturen dan een mail dat het vertraagd is omdat er problemen zijn met de productie. Gelul. Dus ik wil mijn geld terug want ik heb inmiddels ergens anders een kleed en speeltje moeten kopen.

Inmiddels zijn we nog twee weken verder. Ik heb ze meerdere mails gestuurd meteen in het begin. Gezegd dat ik de bestelling wilde annuleren maar dat kon niet. Want de bestelling was al in order. Maar nu dus twee weken verder nog nooit iets ontvangen. Het order nummer is.
#BP-42576 Maar een oplossing komt er vast niet. Want het product is nog steeds niet geleverd.

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling vertraging oploopt, en hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan.

We hebben via Trustpilot aanvullende informatie bij je opgevraagd, maar hier hebben we helaas geen reactie op ontvangen. We willen je uiteraard graag tegemoetkomen en samen naar een oplossing zoeken.

Je kunt ons altijd rechtstreeks mailen op info@basic-pets.com, ter attentie van Joline, zodat we je verder kunnen helpen.

Nogmaals excuses voor het ongemak. We hopen alsnog tot een passende oplossing te komen en je een betere ervaring te kunnen bieden.

Joline van Basic Pets

Saanut 1/5 tähteä

Nooit nooit kopen bij dit bedrijf!!

Ongelooflijk slechte service. Nooit kopen bij dit bedrijf!
Ik had een vogel gekocht voor mijn kat en die was na 1 dag spelen al geheel kapot. Retour gemeld en dat ik de kapotte vogel terug wilde sturen en dat ik geen nieuwe meer wilde. Laten ze je de retourkosten betalen van iets dat al na 1 dag kapot is gegaan. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. En ook zeer slechte communicatie! Nooit nooit kopen bij dit bedrijf!!!!!
En weet je wat ik zo niet eerlijk vind. Dan lees ik een review van iemand waarbij ballen voor de hond zo snel stuk gingen en diegene krijgt dan als antwoord: "We willen u laten weten dat wij inmiddels een volledige terugbetaling hebben gedaan voor uw bestelling.Hopelijk geeft dit enige compensatie voor uw teleurstelling" . Dit vind ik echt zo ontzettend oneerlijk!!!
Behandel dan iedereen gelijk!!!

Beste Monique,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je frustratie en vinden het erg jammer dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We willen je laten weten dat we inmiddels een volledige terugbetaling hebben gedaan voor je bestelling. We hopen dat dit enige compensatie biedt voor je teleurstelling.

Onze excuses voor het ongemak en de verwarring rondom de communicatie. We streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk te helpen en nemen je opmerkingen serieus om onze service te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com.

Koop hier niks

Aub lees eerst hoe hun omgaan met jou als klant en met hun producten het is echt in en in triest...ik wilde het product niet meer en bij basic pets zeide ze we kunnen het niet meer shop zetten het zit al te ver in de zending en tig keer gemaild dat ik het niet wil en mijn geld terug wil ...na ruim 3 weken was de product bij dhl en liet ik het liggen bij een afhaalpunt ik had al duidelijk aan gegeven ik wil het niet ...ik zou het product op moetenhalen om het op mijn kosten te routerneren ...echt heel slecht bij hun is de klant echt geen koning.....slecht bedrijf

9. helmikuuta 2025

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben via Trustpilot om meer informatie gevraagd om je beter te kunnen helpen, maar helaas hebben we hier geen reactie op ontvangen.

We streven ernaar om onze service te verbeteren en betreuren het dat je niet tevreden bent. Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan kun je ons bereiken via info@basic-pets.com. We helpen je graag verder.

Onze excuses voor het ongemak.

Saanut 2/5 tähteä

Snel kapot

Na 2 weken kreeg ik mijn bestelling na gemaild te hebben waar het bleef.
2 leuke ballen voor mijn hond, 30 euro.
Helaas na 3 keer gespeeld te hebben ging het kapot. Heel jammer.

9. helmikuuta 2025

Beste Petra,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de ballen zo snel kapot zijn gegaan. Onze excuses voor het ongemak. We willen u laten weten dat wij inmiddels een volledige terugbetaling hebben gedaan voor uw bestelling.

Hopelijk geeft dit enige compensatie voor uw teleurstelling. Mocht u nog verdere vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com.

Drop shipping!

Deugd niet ! Is drop shipping!
Product kwam van China en niet uit Nederland ,nochtans beweren ze van wel in hun advertentie . Levering ook veeeel langer geduurd dan beloofd .
Kortom veel te veel betaald voor een nep artikel uit China.

21. joulukuuta 2024

Beste Paula,

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de ervaring die niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen u laten weten dat wij inmiddels een volledige terugbetaling hebben gedaan voor uw bestelling.

We begrijpen dat de levertijd en herkomst van het product tot verwarring hebben geleid en we nemen uw opmerkingen mee om onze service te verbeteren.

Mocht u nog verdere vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@basic-pets.com.

Troep uit China. Slecht retourbeleid

Troep uit China. Retourneren onmogelijk. Ze hebben een ChatGPT als klantenservice
Retourbeleid is niet duidelijk op website gezet. Als je retour aanvraagt krijg je maar een kwart van aankoopbedrag terug.

22. tammikuuta 2025

Beste Ellen,

Bedankt voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring die u heeft gehad. We willen graag benadrukken dat wij absoluut geen gebruik maken van ChatGPT of een geautomatiseerd systeem voor onze klantenservice. Ons team bestaat uit echte medewerkers die zich inzetten om klanten zo goed mogelijk te helpen.

Daarnaast willen we u laten weten dat wij reeds een volledige terugbetaling hebben gedaan voor uw bestelling. We hopen hiermee het ongemak enigszins te hebben verholpen.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com. We staan altijd klaar om u verder te helpen.

Grote oplichterij

Grote oplichterij, bestelling geplaatst en vanaf dag twee lieten ze weten via mail, dat mijn product klaar werd gemaakt voor verzending. Enige tijd later laten ze weten dat de productie de vraag naar het product niet kan volgen en mijn bestelling vertraging opliep. Hoe kon mijn bestelling nog in productie zitten als ik al reeds via mail had ontvangen dat het is klaargemaakt voor verzending. Dan bieden ze als excuus 30% korting op de volgende bestelling, waarom zouden we bestellen hahahaha. Nu ja wat hebben we geleerd,niet slecht om steeds de reviews te lezen. Zal nu ook alles in het werk stellen via alle sociale media kanalen mijn ervaring te delen.

23. tammikuuta 2025

Beste EH,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is geweest. We hebben via Trustpilot om meer informatie gevraagd om uw situatie verder te kunnen onderzoeken, maar helaas hebben we hierop geen reactie ontvangen.

We begrijpen uw frustratie over de tegenstrijdige communicatie. Dit had duidelijker gecommuniceerd moeten worden en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan. We willen uw situatie graag alsnog oplossen. U kunt ons bereiken via info@basic-pets.com, zodat we dit verder voor u kunnen oppakken.

Saanut 1/5 tähteä

Nooit bestel ik hier nog

Besteld op 1/01/2025. Op 23/01!!!! Pas mijn bestelling ontvangen. Bleek dat het nog eens een verkeerde bestelling is. Op 30/01, na meerdere malen zelf contact op te nemen, kreeg ik het antwoord dat ze mij een nieuwe bestelling gingen toesturen. Ondertussen zijn we 4/02. Nog steeds niks ontvangen en niks gehoord. Hier bestel ik NOOIT meer!

4. helmikuuta 2025

Beste Yoni,

Bedankt voor uw bericht. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn.

We willen u graag laten weten dat de nieuwe bestelling inmiddels is verzonden. Houd er rekening mee dat de levertijd, zoals aangegeven op onze website, opnieuw is ingegaan vanaf het moment van verzending.

Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@basic-pets.com. We helpen u graag verder.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

dropshippers

dropshippers! maken dus ruim 20 euro winst op een product, omdat je het product voor 20 minder bij Temu kan bestellen. Bovendien zit ik al 2 maande te wachten op mijn bestelling, nog niks ontvangen. Dus: niet bestellen hier!

3. helmikuuta 2025

Beste tamara,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u nog steeds op uw bestelling wacht en dat dit tot frustratie heeft geleid.

We hebben via Trustpilot om aanvullende informatie gevraagd om uw situatie verder te onderzoeken, maar helaas hebben we hierop nog geen reactie ontvangen. We willen dit graag voor u oplossen, maar daarvoor hebben we uw bestelgegevens nodig.

U kunt ons bereiken via info@basic-pets.com, ter attentie van Joline. Vermeld hierbij uw ordernummer, zodat ik het persoonlijk voor u kan oppakken en tot een passende oplossing kan komen.

Onze excuses voor het ongemak en we horen graag van u.

Saanut 1/5 tähteä

I.p.v een fluitend en vliegend vogeltje alleen een fluitende.

I.p.v een fluitend, vliegend vogeltje( €29.95) heb ik een vogeltje ontvangen die niet kan vliegen.( €19.95).
Ik heb € 10 teveel betaald.Krijg dit niet terug.
Optie 2: terugsturen en dan €29.95 retour en vergoeding van de verzendkosten.
Ook hier staan ze niet voor open.
Geschreven door een klant die niet tevreden is.

23. tammikuuta 2025

Beste Thea,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring voor u is geweest en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen u laten weten dat we inmiddels een terugbetaling van 50% hebben verwerkt als compensatie voor het ongemak. We hopen dat dit in zekere mate bijdraagt aan een oplossing.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op via info@basic-pets.com. We helpen u graag verder.

Klantenservice Basic Pets

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin