Ik heb bij dit bedrijf een hondenluik gekocht dat helaas niet in mijn deur paste. Ik wilde het product retourneren en mijn geld terugkrijgen. In plaats daarvan werden kortingen aangeboden, terwijl i... Näytä lisää
J'ai été déçu lorsque j'ai reçu le jouet interactif Slow Feeder, car la ventouse ne collait pas sur mon mur ou mes portes. La compagnie ma gentiment offert une solution adapté au problème. J'avoue que... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Website werkt goed. Betaling werkt ook goed levertijd is ok de producten ? Nou komen rechtstreeks uit China mijn dansende bal voor de hond zingt zelfs een happy birthday lol had zulk spul ook bij te... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I've ordered a self rolling/vibrating ball for my dog. It said delivery time 3-5 days. It arrived after 20 days and what i received was a second hand dog toy, covered in dog hair and slime within a pr... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Het product werkt goed.
Het product werkt goed.
Snelle levering en goed verpakt.
Zeer tevreden.
Flappy Bird Evaluation…
We ordered a flappy bird late dec 24 and the bird arrived in the second week of janary.
still it's so, that my cats don't play with the bird but we are out of the rood I start hearing the cats playing with it. Because the bird doesn't make sound when it's not played with.
But some of my cats like the bird and they play often with flappy
Niet helemaal zoals verwacht..
Voor onze Dibbes (kat) een FlutterFun besteld. (een fladderende vogel) Dat de vogel aan een elastiekje omhoog getrokken moest worden, werd er in het filmpje niet bij verteld. (jammer) Het elastiek was ook niet te zien...
Ik had hem ook beter réchtstreeks via Aliexpress kunnen bestellen; had ik hem voor minder dan de helft gehad. Vandaar ook dat de levertijd zo lang was..
Dat Dibbes niet naar het beest omkijkt, ligt niet aan Basic Pets natuurlijk; denk gewoon dat hij slimmer is dan zijn baasje... 😉
Een dag na plaatsing onderstaande reactie..
Netjes Basic Pets !👍

Prima…
Goed product maar nog niet veel nodig gehad. Goed verzending.
Great toy
My cat loved the flapping bird and she is a fussy cat.
Ze hebben goede brokken bij med…
Ze hebben goede brokken bij med pets,mijn hond doet het er goed op.
Woman w. dog - Family Pet Friend
Gorgeous product and present that impressed in a very positive way my girlfriend.
The gift for my fur babies
The gift for my fur babies is so much fun, even our small dog chases it.
Will buy other products for sure.
Ik ben heel tevreden over het product…
Ik ben heel tevreden over het product en het ontvangen van mijn pakje en over de info hoe ver het pakje al is doe zo voort
Tot nu toe nog geen ster
Tot nu toe nog geen ster. Ik heb een kleed besteld en een voer speeltje zodat ze lekker kon liggen en spelen. Zoals ik het hier lees zal het kleed wel China kwaliteit zijn en het speel ding snel stuk. Ik heb een mail gestuurd dat ik van de koop af zie. Ze zouden het binnen 10 dagen bezorgen en sturen dan een mail dat het vertraagd is omdat er problemen zijn met de productie. Gelul. Dus ik wil mijn geld terug want ik heb inmiddels ergens anders een kleed en speeltje moeten kopen.
Inmiddels zijn we nog twee weken verder. Ik heb ze meerdere mails gestuurd meteen in het begin. Gezegd dat ik de bestelling wilde annuleren maar dat kon niet. Want de bestelling was al in order. Maar nu dus twee weken verder nog nooit iets ontvangen. Het order nummer is.
#BP-42576 Maar een oplossing komt er vast niet. Want het product is nog steeds niet geleverd.

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Nooit nooit kopen bij dit bedrijf!!
Ongelooflijk slechte service. Nooit kopen bij dit bedrijf!
Ik had een vogel gekocht voor mijn kat en die was na 1 dag spelen al geheel kapot. Retour gemeld en dat ik de kapotte vogel terug wilde sturen en dat ik geen nieuwe meer wilde. Laten ze je de retourkosten betalen van iets dat al na 1 dag kapot is gegaan. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. En ook zeer slechte communicatie! Nooit nooit kopen bij dit bedrijf!!!!!
En weet je wat ik zo niet eerlijk vind. Dan lees ik een review van iemand waarbij ballen voor de hond zo snel stuk gingen en diegene krijgt dan als antwoord: "We willen u laten weten dat wij inmiddels een volledige terugbetaling hebben gedaan voor uw bestelling.Hopelijk geeft dit enige compensatie voor uw teleurstelling" . Dit vind ik echt zo ontzettend oneerlijk!!!
Behandel dan iedereen gelijk!!!

Koop hier niks
Aub lees eerst hoe hun omgaan met jou als klant en met hun producten het is echt in en in triest...ik wilde het product niet meer en bij basic pets zeide ze we kunnen het niet meer shop zetten het zit al te ver in de zending en tig keer gemaild dat ik het niet wil en mijn geld terug wil ...na ruim 3 weken was de product bij dhl en liet ik het liggen bij een afhaalpunt ik had al duidelijk aan gegeven ik wil het niet ...ik zou het product op moetenhalen om het op mijn kosten te routerneren ...echt heel slecht bij hun is de klant echt geen koning.....slecht bedrijf

Snel kapot
Na 2 weken kreeg ik mijn bestelling na gemaild te hebben waar het bleef.
2 leuke ballen voor mijn hond, 30 euro.
Helaas na 3 keer gespeeld te hebben ging het kapot. Heel jammer.

Drop shipping!
Deugd niet ! Is drop shipping!
Product kwam van China en niet uit Nederland ,nochtans beweren ze van wel in hun advertentie . Levering ook veeeel langer geduurd dan beloofd .
Kortom veel te veel betaald voor een nep artikel uit China.

Troep uit China. Slecht retourbeleid
Troep uit China. Retourneren onmogelijk. Ze hebben een ChatGPT als klantenservice
Retourbeleid is niet duidelijk op website gezet. Als je retour aanvraagt krijg je maar een kwart van aankoopbedrag terug.

Grote oplichterij
Grote oplichterij, bestelling geplaatst en vanaf dag twee lieten ze weten via mail, dat mijn product klaar werd gemaakt voor verzending. Enige tijd later laten ze weten dat de productie de vraag naar het product niet kan volgen en mijn bestelling vertraging opliep. Hoe kon mijn bestelling nog in productie zitten als ik al reeds via mail had ontvangen dat het is klaargemaakt voor verzending. Dan bieden ze als excuus 30% korting op de volgende bestelling, waarom zouden we bestellen hahahaha. Nu ja wat hebben we geleerd,niet slecht om steeds de reviews te lezen. Zal nu ook alles in het werk stellen via alle sociale media kanalen mijn ervaring te delen.

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Nooit bestel ik hier nog
Besteld op 1/01/2025. Op 23/01!!!! Pas mijn bestelling ontvangen. Bleek dat het nog eens een verkeerde bestelling is. Op 30/01, na meerdere malen zelf contact op te nemen, kreeg ik het antwoord dat ze mij een nieuwe bestelling gingen toesturen. Ondertussen zijn we 4/02. Nog steeds niks ontvangen en niks gehoord. Hier bestel ik NOOIT meer!

dropshippers
dropshippers! maken dus ruim 20 euro winst op een product, omdat je het product voor 20 minder bij Temu kan bestellen. Bovendien zit ik al 2 maande te wachten op mijn bestelling, nog niks ontvangen. Dus: niet bestellen hier!

Vastaus yritykseltä Basic Pets
I.p.v een fluitend en vliegend vogeltje alleen een fluitende.
I.p.v een fluitend, vliegend vogeltje( €29.95) heb ik een vogeltje ontvangen die niet kan vliegen.( €19.95).
Ik heb € 10 teveel betaald.Krijg dit niet terug.
Optie 2: terugsturen en dan €29.95 retour en vergoeding van de verzendkosten.
Ook hier staan ze niet voor open.
Geschreven door een klant die niet tevreden is.

Vastaus yritykseltä Basic Pets
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.