Barato Arvostelua

5 032
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Barato er altid et besøg vær . Stort udvalg til små penge, så bliver gaverne lidt mere spændende. God service . hurtig levering . Varerne lever op til forventningen. Børnene bliver glade Hvad mere kan... Näytä lisää

Hurtig levering, MEN de squishies jeg modtog ligner slet ikke dem, jeg bestilte. Jeg er med på, at billedet på hjemmesiden er AI-genereret, men der er simpelthen for stor forskel fra billedet til de r... Näytä lisää

Jeg har bestilt en masse fra Barato gennem tiden. Kun en gang har jeg været i kontakt med kundeservice da der manglede noget i en af de pakkekalendere jeg havde bestilt, men uden nogen problemer efter... Näytä lisää

Gode priser, god leveringstid, god kundeservice, de svare og er søde til at bytte vare eller gå med til at sende andet, eller ny vare, uden at få varen i retur. Har handlet hos den mange gange i flere... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

(5 032)

890 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Altid god og hurtig service

Jeg har købt en masse Squashy-ting til mine børn, og de har været et stort hit. Priserne er gode, kvaliteten er i orden, og jeg har altid været tilfreds med mine køb.
Jeg er en tilbagevendende kunde og handler gerne her igen. Kan varmt anbefales!

7. heinäkuuta 2026

Trækker betaling men sender ikke…

De trækker betaling men sender ikke varen. Ingen telefonnummer der kan ringes til og de besvarer ikke e-mail .. tænker det er et fup firma 👎

Jeg har skrevet til jeres e-mail adresse for 6 dage siden … intet svar

7. heinäkuuta 2026

Hej Emma

Vi har en mailadresse du kan skrive til :) Den fremgår nederst på vores hjemmeside, og står også i din ordrebekræftelse.

Hvis du sender os en mail på: Support@barato.dk - så skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af hvor din ordre befinder sig :)

Hav en skøn mandag.

Mvh Lotte
Barato ApS

Bestilte 29/6

Bestilte 29/6. Har stadig ikke set skyggen. På GLS står der kun at pakken er registreret.. De holder i hvert fald ikke, hvad de lover i forhold til fragttiden.
Bestil i god tid 🙃

Opdatering 10/7. Der mangler 5 ud af 15 varer.

Opdatering 11/7. I kunne jo svare på den mail jeg sendte jer i går i stedet for at bruge tid på at indhente flere oplysninger på trustpilot.

9. heinäkuuta 2026

Hej Signe
Beklager fejlen. Jeg kan godt se der mangler 2 varelinier ud af de 11 bestilte. Det har vi naturligvis refunderet for.

Har du kontaktet os på mail i weekenden, så vil der blive svaret næst kommende hverdag :)

Hav en skøn søndag.

Bestilte en pakke den 1/7 til gave

Bestilte en pakke den 1/7 til gave, jeg har stadig ikke modtaget noget selvom de skriver 1-4 dages levering - det er super træls når man står og skal bruge den, fra nu af må en mere pålidelig side bruges.

1. heinäkuuta 2026

Købte 2 dumplings 🥟 til mit barnebarn

Købte 2 dumplings 🥟 til mit barnebarn, der gik hul på begge, dagen efter hun havde fået dem, firmaet er ikke til at komme i kontakt med, når man har udfyldt en reklamations blanket, hører man intet, virkelig dårlig service, det er sidste gang jeg handler der😡

1. heinäkuuta 2026

Hej Vibeke

Vores support-mail er: support@barato.dk

Jeg kan umiddelbart ikke se vi har modtaget noget fra dig ❤️

Vil du prøve at gensende?

Bedste hilsner
Barato

Defekt

Har for ca. 14 dage siden modtaget 2 ting som er defekte, har forsøgt at kontakte dem via kontaktformularen og via mail, desværre uden på modtage noget svar retur.

17. kesäkuuta 2026

Hej Sarah

Vores support-mail er: support@barato.dk

Jeg kan umiddelbart ikke se vi har modtaget noget fra dig ❤️

Vil du prøve at gensende?

Bedste hilsner
Barato

NEVER BUYING HERE AGAIN

I bought a giant butter squishy expecting a squishy with clay in it a normal one right but I got a foam one like a slow rise one there is no place on the squishy where it says it’s slow rise IM NEVER BUYING FROM HERE AGAIN!!

27. kesäkuuta 2026

Hej Emma

Vi har ikke Butter Squishy i Ler? Vi har kun slow rise butter squishy. Vil du prøve at sende os en mail med en video af den du har modtaget? :)

Bedste hilsner.

Har ikke handlet her før

Har ikke handlet her før, så det var første gang. Oplevede virkelig mange fejl på min bestilling af vare og ting der var sendte forkert og ting som slet ikke var send med og noget legetøj der ikke levede op til forventning. Så jeg kontaktede kundeservice og de var super gode til at svare tilbage og hurtige. Venlig tone og god kundeservice. Jeg fik refunderet alle mine penge efter at have sendt varerne retur.

25. kesäkuuta 2026

Bestilte noget legetøj til mine…

Bestilte noget legetøj til mine børnebørn og det var rigtig fint, dog var den ene skadet og har ikke hørt eller set noget fra firmaet siden, trods jeg har oprettet en reklamation. Det er dårlig service! Så derfor kun to stjerner herfra

10. kesäkuuta 2026