Barato er altid et besøg vær . Stort udvalg til små penge, så bliver gaverne lidt mere spændende. God service . hurtig levering . Varerne lever op til forventningen. Børnene bliver glade Hvad mere kan... Näytä lisää
Hurtig levering, MEN de squishies jeg modtog ligner slet ikke dem, jeg bestilte. Jeg er med på, at billedet på hjemmesiden er AI-genereret, men der er simpelthen for stor forskel fra billedet til de r... Näytä lisää
Jeg har bestilt en masse fra Barato gennem tiden. Kun en gang har jeg været i kontakt med kundeservice da der manglede noget i en af de pakkekalendere jeg havde bestilt, men uden nogen problemer efter... Näytä lisää
Gode priser, god leveringstid, god kundeservice, de svare og er søde til at bytte vare eller gå med til at sende andet, eller ny vare, uden at få varen i retur. Har handlet hos den mange gange i flere... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Squishy/fidget mystery box
Jeg fandt siden via Irina's place og har bestilt en squishy/fidget mystery box.
Jeg har ikke modtaget den endnu, men leveringen har været upåklagelig og hurtigt. Bestilte torsdag, sendt fredag og ville have fået den i dag hvis det ikke var lørdag 🥳
Men jeg glæder mig helt vildt til at modtage pakken og mine niecer og tantebarn, kan næsten ikke vente ❤️
Der kommer selvfølgelig en efterfølger af denne anmeldelse, så du kan læse med på, om sådan en boks er pengene værd (hvilket jeg nærmest slet ikke er i tvivl om).
Og kan allerede sige nu, at det nok ikke er den sidste gang jeg bestiller herfra 🌞
Fedeste hjemmeside
Barato er næsten for godt til at være sandt! De har en masse fedt legetøj, også legetøj man ikke finder i legetøjsbutikker. Udover det så er det super billigt. De har altid gode tilbud på hjemmesiden, og holder fede koncurrencer. Hurtig levering 5 stjerner herfra!
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering . Prisen var okay og ungerne elsker deres squizey
Har været tilfreds med både…
Har været tilfreds med både produkterne, service, god betjening og hurtig levering
Topdoller 😜👌
Altid været tilfreds gode ting til…
Altid været tilfreds gode ting til billige penge
Det har været så godt de gange jeg har…
Det har været så godt de gange jeg har bestilt. Varerne er rigtig gode og kommer hurtigt.
Altid god og hurtig betjening og…
Altid god og hurtig betjening og levering - alt lever op til forventningen:) vil klart anbefale Barato
Varen levede op til forventningerne
Varen levede op til forventningerne, og de leverede inden de havde lovet det.
Alt i alt en god oplevelse
Dejligt sted at handle
Dejligt sted at handle. Varerne er som beskrevet og har du brug for hjælp, vender de hurtigt tilbage når man kontakter kundeservice 🤩
Jeg har købt forskellige squishy…
Jeg har købt forskellige squishy dumpings. Første gang mine børn havde den i hånden gik der hul på og det væltede ud med hvidt lim agtigt. Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice, men får intet svar!
Super hurtig ekspedition og levering
Super hurtig ekspedition og levering. Produkterne var præcis som forventet og til en overkommelig pris!
Super gode ting og virkelig god…
Super gode ting og virkelig god kundeservice, købte en del squishy ting til min datter , god kvalitet 👍😊
Det var hurtigt og nemt at bestille
Det var hurtigt og nemt at bestille. Super produkter og en hurtig levering. Det giver 5 stjerner fra mig og min datter. 😀
Helt igennem fint
Barato er et rigtigt fint sted at handle ting til mine børnebørn. Hvert år til jul køber vi en kalender kasse og den bliver kigget i mange gange i løbet af december.
Super service og bestemt anbefalelses værdigt 👌🏻👍🏻🤩👌🏻👍🏻🤩
Jeg har bestilt Squishy dumplings
Jeg har bestilt Squishy dumplings, som er til mit barnebarns fødselsdag, så hun har ikke fået dem endnu
Fik varerne indenfor et par dage, og alt var som det skulle være
Fin service og ok leverings tid...
Fin service og ok leverings tid...
Min søn modtog 7 squishy dumplings og 3…
Min søn modtog 7 squishy dumplings og 3 af den var i dårlig stand. 2 af dem havde skæve ansigter og den sidste var helt flad. Jeg lavede en reklamation på disse 3, men den blev afvist. Derudover lugter de helt anderledes end dem vi har købt i BR, så jeg vil bestemt ikke anbefale at købe dem hos Barato.
Havde bestilt 6 af de populære…
Havde bestilt 6 af de populære dumplings, da jeg modtager pakken er alle pakkerne halvt åbne så man hurtigt kan se hvilke der er i, og de var alle sammen ødelagte; udover det var det overhovedet heller ikke de dumplings der var vidst på billedet. Jeg får så et svar tilbage på min reklamation efter flere dage hvor der står “Det er squishy legetøj, så det er forventligt at der kommer brugsspor når de bliver trukket og hevet”
Men har jo slet ikke leget med dem? Skulle have lyttet til anmelderne herinde i stedet for at købe hos dem!