Geen bereikbaar telefoonnummer op klantenservice. Enkel via langdradige e-mail. Na orderannulatie toch geleverd. Nu reeds een tijdje geretourneerd. Willen retourkosten nu door mij laten betalen.... Näytä lisää
Ik vind de website overzichtelijk en duidelijk. In het winkelkarretje staan de kosten duidelijk opgelijst en transparant weergeven. Je vindt ook snel de band terug die je wil aankopen en daarbij doet... Näytä lisää
Ik heb online banden besteld via bandenexpert.be. De bestelling verliep vlot en duidelijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en kreeg ik snel en correct antwoord via e-mail. De levering gebeu... Näytä lisää
Heel makkelijk en overzichtelijk zelf te regelen en te besparen. Tweede maal via bandenexpert aangekocht. Ter plaatse bij monteur ook heel vlekkeloos verlopen de eerste keer. Men kiest de jui... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Autobanden online kopen bij BandenExpert.be. Laagsteprijsgarantie · Gratis verzending · Vandaag besteld, morgen in huis · Montage altijd dichtbij ·
Lange Lozanastraat 142, 2018, Antwerpen, Belgia
- info@bandenexpert.be
- bandenexpert.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 30 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Bandenexpert.be groot assortiment
Bandenexpert.be biedt een zeer uitgebreid assortiment banden, waardoor er altijd een passende keuze te vinden is. Ik ben uitstekend geadviseerd over het juiste merk en de eigenschappen die het beste aansluiten bij mijn behoeften. Het bestelproces is overzichtelijk en goed georganiseerd, met meerdere betaalmogelijkheden die het online kopen bijzonder gemakkelijk en betrouwbaar maken.
Het hele traject – van online advies tot aankoop – verliep rustgevend en zonder zorgen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service bij de aanschaf van banden!
gemakkelijke tool om banden te vinden…
gemakkelijke tool om banden te vinden en te bestellen
Overzichtelijke en duidelijke website
Overzichtelijke en duidelijke website, makkelijk om te bestellen
Zeer gebruiksvriendelijke site
Zeer gebruiksvriendelijke site, scherpe prijzen.
Één zeer overzichtelijke website
Één zeer overzichtelijke website, heel veel keuze, eerlijke prijzen, goede raad. Wat moet er nog meer zijn?
Goeie service snelle levering correcte…
Goeie service snelle levering correcte prijzen
soort band zeer snel teruggevonden
soort band zeer snel teruggevonden, overzichtelijke site, handig digicenter
Nog al eens besteld ,altijd top
Snelle hulp en vriendelijkheid .
Mijn ervaring is dat ik het fantastisch vind om via de chat vragen te kunnen stellen over de producten die aangeboden worden , je mag zoveel vragen stellen als je maar wil en de snelheid van de antwoorden die je op je vragen krijgt zijn nuttig en vriendelijk , FANTASTISCH ! het geeft mij een goed gevoel , dank hier voor .
Zeer tevreden
Mijn papa besteld al enkele jaren banden via jullie website. Hij is hier heel tevreden van en daarom bestel ik nu ook mijn banden op BandenExpert.
direct info and very accurate
direct info and very accurate. Good price!
Sunt foarte mulțumit de serviciile…
Sunt foarte mulțumit de serviciile voastre, prețuri accesibile și comunicare ușoară. 👍😉
Goedkope banden
Goedkope banden, snelle bestelling en levering zeer simpel en kwalitatief bestelling!
Snel banden kiezen
Breed aanbod, eenvoudig filteren in opties en makkelijk kiezen.
Snel te leveren thuis of in garage.
Misleiding om hun stock op te ruimen
De 2 sterren zijn voor de snelle levering en grote keuze.
Toch teleurgesteld! Bij het afrekenen van mijn Kumho banden kwam er een grote kader met als raad om andere, iets goedkopere banden te nemen want deze zouden langer meegaan.
Als goeder trouw volg je hun advies, tot ik bij de garage kwam en deze vielen uit de lucht met de slechte keuze die werd aangeboden! Dus eigenlijk willen ze van hun “ slechte banden” vanaf en misleiden je met hun “goede” raad. Dus voor mij geen 2de bestelling meer.

Vastaus yritykseltä BandenExpert.be
Snel en makkelijk
Altijd al hier besteld het is vrij duidelijk en een snelle levertijd.
ben juist op pensioen 45j mekanieker…
ben juist op pensioen 45j mekanieker geweest en moet nu zelf voor mijn banden zorgen,dankzij jullie goede prijzen heb ik bij jullie bestelt.