Conrad.be Arvostelua 1 651

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,6

Saanut 2/5 tähteä

enkele weken terug een bouwpakket besteld, levering ok. Bij het openen van het bouwpakket stelde ik vast dat de inhoud vervuild was met een voor mij onbekend product en heb ik via mail gevraagd om d... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Weerstation aangekocht op 13 december 2025. Levering correct verlopen. Op 11 februari valt de regensensor uit en na verschillende pogingen neemt die geen contact meer met het basisstation.... Näytä lisää

1. Elektroniikkakomponentit
  2. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet
  3. Verkkokauppa
  4. Tietoliikennelaitetoimittaja
  5. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Voor welke technische uitdaging u ook staat, bij ons vindt u de juiste oplossing! Log éénmaal in en vind alles wat u nodig heeft. Profiteer van ons brede scala aan innovatieve producten en diensten, persoonlijk deskundig advies en snelle en betrouwbare levering. Met meer dan 1.000.000 producten zijn wij dé partner op het gebied van techniek en elektronica. All parts of success.

Conrad Electronic: All parts of success

Yrityksen kirjoittama

Voordelen van Conrad
• +1.000.000 producten • +3.500 merken • +85.000 klanten • Minimaal 2 jaar garantie
Speciaal voor onze zakelijke klanten
• Scherpe offertes op maat • Gratis inkoopkoppelingen • Business Plus abonnement • Gekalibreerd assortiment • Inkoopkorting voor scholen

2,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

enkele weken terug een bouwpakket…

de inhoud vervuild was met een voor mij onbekend product en heb ik via mail gevraagd om de nodige documenten om te kunnen retourneren, en het pakket
om te wisselen. Zelfde dag nog een mail ontvangen dat het zeer druk is. Na 2 weken en het versturen van een rappel nog altijd geen reactie ontvangen van Conrad

10. maaliskuuta 2026

Beste suikerbonen-doopsuiker,

Hartelijk dank voor uw review. Ik heb uw e-mail zojuist beantwoord.

Saanut 1/5 tähteä

Op 10 februari heb ik 9 stuks van een…

Op 10 februari heb ik 9 stuks van een ABB stroomstootschakelaar besteld. Op 18/2 heb ik 1 stuk ontvangen, op 25 februari nog eens 2 stuks die echter niet naar behoren werkten. Dit heb ik de dag zelf gemeld, waarna ik een dezelfde dag een ontvangst bevestiging gekregen heb. Nu zijn we 3 weken verder en nog steeds geen reactie op mijn vraag om mijn geld terug te krijgen voor de 2 beschadigde en de 6 niet geleverde stroomstootschakelaars.

18. maaliskuuta 2026

Beste Rene,

Bedankt voor uw review. Kunt u mij een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl T.A.V Charlon? Zodra ik uw e-mail heb ontvangen, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

klantendienst

klantenservice maand wachten op een antwoord van deze dienst voor een probleem met betaling.

16. helmikuuta 2026

Beste Ricky,

Bedankt voor uw review. Kunt u mij een email sturen op particulier@conrad.nl T.A.V Charlon? Zodra ik uw email heb ontvangen, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Never received my parcel

Never received my parcel. Conrad doesn't respond to my emails about this issue. There is no telephone contact just a stupid AI bot that keeps giving me a track and trace code that is experied.

14. maaliskuuta 2026

Dear Jonathan,

Thank you for your review. Could you please send me an email at particulier@conrad.nl, Attn: Charlon? As soon as I receive your email, I will contact you as soon as possible.

alles perfect in orde

alles perfect in orde, gemakkelijk bestellen, snelle verzending

24. helmikuuta 2026

Beste Koen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Hier worden wij erg blij van.

Saanut 1/5 tähteä

Impossible to reach Conrad, nor by phone, nor by mail !

The material I ordered was not immediately available for delilvery. It was scheduled for on March,4. I had more then one big week to modify my original order with the goal to order a more sophisticated item. I tried via "contact@conrad" and I tried also to find a phone to get in touch and hear about the possibilities. Somewhere Conrad tells his customers that the only way to cancel or modify an order is to give a call. Nowhere I found this number !!! NOBODY answered to my written message. Fully disappointing is 't not ?
Never again such an experience !

19. helmikuuta 2026

Dear Michel,

Thank you for your review. I have sent you an email.

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht nog steeds op mijn…

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling!!!!!!
Heb een tv beugel besteld en stofzuigzakken geleverd gekregen.
Ik heb al 2 maal op de site van Conrad een formulier ingevuld over dit voorval en nog steeds geen reactie gekregen.

17. helmikuuta 2026

Beste Rita,

Hartelijk dank voor uw review. Ik heb u een e-mail gestuurd.

perfecte service

5. maaliskuuta 2026

Beste Filip,

Hartelijk dank voor de vijf sterren. Hier maakt u ons erg blij mee!

Saanut 3/5 tähteä

Communicatie kan een stuk beter

Wat een knoeiers!
Verf besteld, gisteren stond in mijn account dat mijn bestelling verstuurd werd. Vandaag mail van GLS dat bestelling aangemeld was, en daarnet bericht dat mijn bestelling door Conrad uit het GLS systeem verwijderd werd. En in mijn account stond mijn bestelling geannuleerd werd, in elk geval NIET door mij. Geen verdere verklaring

5/3: opnieuw bericht van gls dat mijn pakket aangemeld werd (ik heb mijn spullen intussen elders gekocht). Op geen enkele manier communicatie van Conrad ontvangen, niet over de annulatie, niet over hoe het nu verder ging, niet over het opnieuw versturen. Niks, nada, noppens. Ik kon mijn bestelling ook niet zelf annuleren wegens verstuurd. Zucht….

Edit 10/3: zoals gevraagd mail gestuurd aan Conrad.
Edit 10/3: mail ontvangen van Conrad met de nodige uitleg. De communicatie had beter gekund, maar de uitleg was voor mij voldoende. Ik heb dan ook mijn 1-ster gewijzigd naar 3

3. maaliskuuta 2026

Beste Gunther,

Hartelijk dank voor de gewijzigde review!

Communicatie nihil

Weerstation aangekocht op 13 december 2025.
Levering correct verlopen.
Mail gestuurd naar Conrad met vraag om verdere instructies.
Antwoord dat het druk is. Het kan wat duren.
Tot op vandaag geen antwoord.
Telefoonnummer niet te vinden op de site, wel gevonden op het internet. Oproepen van particuliere klanten worden niet beantwoord en naar de site verwezen.
Chatbox antwoordt dat het wordt behandeld, maar verder niks.
De machteloosheid is heel frustrerend.

Bijvoegsel 24.02.2026
Na recensie heeft Conrad contact opgenomen, zich geëxcuseerd voor het laattijdig antwoorden en verdere instructies gegeven. Heden werd deze case correct afgehandeld.

11. helmikuuta 2026

Beste Philippe,

Hartelijk dank voor uw gewijzigde review.

Quick and correct deliver

Quick and correct deliver! Top product!

5. helmikuuta 2026

Dear Jan,

Thank you for the five starts. This makes us very happy!

beantwoorden geen klantenvragen

Voor dit bedrijf is het teveel moeite om klanten vragen te beantwoorden .
Ook de 10% korting code bij het inschrijven op de nieuwsbrief komt er NIET .

ONBETROUWBAAR BEDRIJF !

2. helmikuuta 2026

Beste PDK,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl en t.a.v. Sandra vermelden in de taakbalk? Zodra ik uw e-mail heb ontvangen ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Prima zoekmachine

Meestal weet ik wat ik nodig heb, en dan is het steeds vanaf de eerste keer naar het juiste artikel. Voor andere zaken volstaat het meestal om 1 of 2 vakjes achteruit te gaan in de getoonde menustructuur.

25. tammikuuta 2026

BEDRIEGERS

Bestelling van gasstralers geplaatst op 27/12/2025, waren op voorraad en gingen binnen de 2 a 3 dagen geleverd worden. Alle begrip dat er vertraging is met de feestdagen. Maandag 12 januari een mail gestuurd met de vraag wanneer ze gingen leveren, direct antwoord dat men zou leveren in de week van 12 januari, vandaag 25 januari en nog steeds niets ontvangen!!! op 13 januari gekeken op de website en er stonden nog 3 stuks op voorraad. Nu gekeken en niet meer beschikbaar!!!!

27. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Conrad.be

Beste Tom, naar aanleiding van ons contact van afgelopen week zijn wij blij dat dit inmiddels is opgelost. Bedankt voor uw begrip.

Saanut 3/5 tähteä

Service naverkoop niet te bereiken

Conrad.be is blijkbaar een Nederlands bedrijf. Dit was me niet duidelijk toen ik iets bestelde met mijn ondernemingsnummer. Hierdoor wordt er geen btw aangerekend en moet je een intracommunautaire levering aangeven (iets waar we vrij van gesteld zijn, maar dan mag er geen btw-nummer op de factuur staan).
Ik probeer al 2 weken Conrad.be te vergeefs te mailen of te bellen (een bandje dat loopt en dan na een tijd gewoon uitslaat) om de factuur aan te passen.
Service na verkoop laat dus duidelijk te wensen over.

De bestelling van het product ging daarentegen wel goed.

7. tammikuuta 2026

Beste Angelo,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl en t.a.v. Charlon vermelden bij het onderwerp? Zodra ik uw e-mail heb ontvangen ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Saanut 2/5 tähteä

had verkeerdelijk op mijn prive account…

had verkeerdelijk op mijn prive account iets besteld, dadelijk via de webpagina gevraag om faktuur op mijn bedrijf te maken. Geen respons. Factuur gekregen privé, terug gemaild met vraag om op bedrijf te zetten. Kan niet, met wat onozele uitleg. Pakket ook lang onderweg (was op voorraad) via GLS. Dus back to Mauser, RS, Farnell en co.
Ondertussen wel per post een aangepaste faktuur gekregen....

15. tammikuuta 2026

Beste Filip,

Saanut 1/5 tähteä

Levertijd na 10 dagen nog niets…

Levertijd na 10 dagen nog niets ontvangen.
U paket heeft vertraging...geen uitleg
Antwoorden niet op mails ..niets

6. tammikuuta 2026

Beste Gunter,

Hartelijk dank voor uw review. U mag een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl en t.a.v. Sandra vermelden in de taakbalk. Zodra ik uw e-mail heb ontvangen ga ik meteen kijken wat ik voor u kan betekenen.

Saanut 1/5 tähteä

Het artikel kon niet dienen

Het artikel kon niet dienen, was niet compatibel met hetgeen nodig was. Ik kon het retourneren, maar ze stuurden mij hetzelfde artikel opnieuw op ipv een refound of een alternatief voor het geld dat ik kwijt was.
Voor mij zijn het oplichters die totaal niet klantvriendelijk zijn. Alleen gericht om geld op te trekken, ze zouden je nog ,2x laten betalen voor hetzelfde!

22. joulukuuta 2025

Beste Christel,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl? Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen gaan wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin