Jeg fik en flot altan. Installationen af Kasper og Nikki blev udført effektivt i god håndværksmæssig kvalitet og med god attitude uanset det lidt barske vejr. Jeg kan ikke helt afgøre om det kosteste... Näytä lisää
Balco´s team bestående af Andy og Kasper har netop færdiggjort opførelsen af min altan. De fandt sammen lynhurtigt løsninger på akut opståede problemer såsom rørledning af vand til nyopsat radiator... Näytä lisää
Vi har et større projekt i Femkanten forening på Østerbro. Gulvet på 4.sal skulle tages op og lægges igen, hvilket blev gjort super flot uden visuelle skader eller lignende. Håndværkerne er super fli... Näytä lisää
Oplevelsen af Balco Altaners opsætning af altaner og vinduer i Løvehuset, Istedgade 93-95 har været rigtig god. Specielt vil jeg nævne de to gode medarbejdere Jonas og Victor, som har været u... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Med mere end 30 års erfaring og en af Danmarks største leverandører af kundetilpasset altanløsninger, står vores stærke team klar til at hjælpe dig til den rigtige løsning. Balco Altaner er en del af den svenske koncern Balco Group der er europas største leverandør af altaner til etageejendomme. Balco Group er repræsenteret i 8 europiske lande.
Hammerholmen 48 B, 2650, Hvidovre, Tanska
- 36 46 42 60
- balco@balco.dk
- balco.dk
Godt firma at bruge
Super fed altan vi har fået. God service og samarbejde omkring opsætningen. Varsler og aftaler overholdt. Kan varmt anbefale Balco Altaner.

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Vi har haft fornøjelsen af Balco…
Vi har haft fornøjelsen af Balco Altaner, da vi skulle have sat altaner op i vores ejendom.
Balco har været yderst kompetente og har lavet en super fin skræddersyet rød altan løsning, der passer lige til vores ejendom 😊
Derudover har de været super fleksible og samarbejdsvillige, da vi har haft flere projekter i gang i ejendommen på samme tid.
Nu glæder vi os bare til at nyde den ekstra plads når der kommer lidt mere sol og varme ☀️

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Ejerforeningen Romsøgade 8-10 har fået…
Ejerforeningen Romsøgade 8-10 har fået opsat 11 altaner af Balco Altaner A/S. Det har været et godt forløb med god rådgivning, dygtige håndværkere og effektiv styring. Vi har i hele forløbet været i gode hænder. Tak!

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Balco har gjort et meget fint stykke…
Balco har gjort et meget fint stykke arbejde. På trods af at projektet var lille gjorde de meget ud af at hjælpe os hele vejen igennem, og de bump der nu engang var på vejen blev løst med et smil på læben og en konstruktiv tilgang.

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Varmeste anbefalinger til Balco!
Giver mine varmeste anbefalinger til Balco, som har opsat den fineste altan til min lejlighed!
Altanerne er skræddersyet så de passer til vores lidt ældre ejendom, hvilket kun har gjort dem mere unikke. Altanerne har den fineste røde farve, der er præcis den samme, som ejendommens eksisterende vinduer. Dette har medvirket til at Altanerne blender helt naturligt ind med bygningens særpræg. Flot arbejde Balco!
Montørene, som opsatte altanen var super professionelle, og enormt grundige i deres arbejde! Det var generelt en fornøjelse at have så søde håndværkere på besøg!
Grundet temperaturændringer i vejret, havde jeg en smule problemer med min dør. Også I denne situation, handlede Balco hurtigt, og problemet var løst på under 10 minutter. Stor ros for at være løsningsorienterede og give beboeren tryghed i processen!
10/10 oplevelse!

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Stor ros til Balco som har leveret…
Stor ros til Balco som har leveret vores altaner. Et helt igennem løsningsorienteret team og med focus på kvalitet og gennemførelse. Vi er fuldt tilfredse og Balco har vores bedste anbefalinger

Andy fra Balco altaner
Jeg havde akut brug for hjælp efter en stormskade. Andy var virkelig fleksibel ift. tidspunkt og hurtig til at løse problemet. Tusind tak for god service!

Professionelle medarbejdere
Balcos ansatte på byggepladsen var venlige og imødekommende, og de udførte arbejdet på min antal professionelt og hurtigt. Min altan stod klar en uge efter de startede på arbejdet ved min lejlighed. Altanen er flot og i velvalgte materialer. Tak for en dejlig oplevelse!
God oplevelse
Havde en gennemgående god oplevelse med Balco
Dels med egen flotte altan, og dels med processen i ejendommen hvor tidsplanen var reel.
Gutterne der lavede arbejdet, var nogle gæve gutter.
/Kris

God oplevelse med Balco i Sydhavnen
God oplevelse med Balco i Sydhavnen! Jeg kan bevidne en overholdt tidsplan til trods for større altanprojekt for mange lejligheder, arbejdsomme folk med højt humør, der har været hjælpsomme og tilgængelige gennem hele forløbet såfremt, der var spørgsmål eller kommentarer til det løbende altanarbejde.
Overvejende fin kommunikation - havde dog en oplevelse hvor jeg kom hjem fra arbejde, og så at der havde været folk i lejligheden for at aflevere materiale uden jeg havde modtaget varsel om besøg (derfor “kun” 4 stjerner). Det var lidt underligt, men det skete dog i en periode, hvor der var adgang til lejlighederne.
Iøvrigt skøn altan uden anmærkninger! Jeg anbefaler til andre andelsforeninger!
Et lille tip til udvikling i firmaet: mulighed for at indsende digitale svar til valg af radiator, lysninger osv, kunne have været smart. Lidt noget bøvl med udfyldning og aflevering af sedler inden for deadlines. Må også være nemmere for Balco selv.
Jeg anbefaler klart Balco til andre der skal have udført altanprojektet!

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Loft og væg boret i smadder.....
Når man Fræser loftet i lejlighederne i smadder fordi man ikke kan finde ud af at ramme atageadsillelsen, hverken på mål eller i den rette vinkel, og borer hul fra ydermuren og ind i folks stuer midt på en væg hvor det passer med hovedhøjde når man sidder i sin sofa, så er der seriøst noget galt!
Og så er det er åbenbart vigtigere at radioen spiller den rigtige musik end det betyder noget om man borer rigtigt og passer sin arbejde.. håndværkerene tager ikke skadene de pådrager bygningen alvorligt og der er ingen der påtager sig et ansvar... uforskammet, uprofessionelt. Føj.
Alt er dokumenteret med billeder.

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Altid høj service og faglighed samt høj…
Altid høj service og faglighed samt høj kvalitet.

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Vi er ved at være helt færdige med et…
Vi er ved at være helt færdige med et kompliceret altanprojekt med 38 altaner på Frederiksberg. En tak til Balcos byggeprojektleder Mads, som har udført et flot arbejde.
Som nævnt er det et enormt kompliceret, ressourcetungt og især i byggeperioden stressende forløb. For Balco og for den lokale altangruppe, der skal håndtere underleverandører og en masse beboeres følelser og stress.
Det er en proces, der ikke kan være fejlfri med så mange mennesker/aktører i spil på én gang, men overordnet set har især Mads håndteret det flot: Der er kommet vildt flotte altaner op og tidsplanen er i store træk opfyldt. Og de sidste mangler/fejl hos altanejere og naboer er nu ved at være rettet. Vi kommer i mål.
Vores største anke er underleverandørens formand, men den er taget internt med Mads/Balco og vedrører kun indirekte Balco.
Vi kan sagtens anbefale Balco som projektleder på et altanprojekt. Til andre boligforeninger: hav stærkt mandsskab klar + tålmodighed til selve byggeperioden. Den er hård..

Forfærdeligt firma
Forfærdeligt firma skal jeg lede længe efter! Det er godt nok usmageligt og uprofessionel den måde projektlederen behandler sine ansatte! Jeg vil aldrig anbefalde dette firma til nogen og heller aldrig have tillid til den rædselsfulde ledelse med noget som helst. Føj, skam jer!

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Super god rådgivning og service fra…
Super god rådgivning og service fra Andy.

Super tilfreds
Har fået monteret altan og er super tilfreds med hele processen.
Flot resultat leveret af dygtige og venlige håndværkere.

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Betaler ikke deres underleverandører…
Betaler ikke deres underleverandører for udført arbejde og udnytter forældelsesfrister til at undgå dette. Husk at være opmærksom på at få sendt retslig inkasso afsted til dem indenfor de gældende regler.

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S
Rigtig god behandling af Balco service
Rigtig god behandling af Balco service. Fik fixet en skævhed i vores altandør og fik påsat en ny gummiliste. Processen var rigtig fin og servicen i top :)
Tilfreds kunde
God kommunikation med håndværkere på stedet, meget høflige og serviceminded. Vi er rigtig glade for vores altan.