Balco Altaner A/S Arvostelua 103

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg fik en flot altan. Installationen af Kasper og Nikki blev udført effektivt i god håndværksmæssig kvalitet og med god attitude uanset det lidt barske vejr. Jeg kan ikke helt afgøre om det kosteste... Näytä lisää

Balco´s team bestående af Andy og Kasper har netop færdiggjort opførelsen af min altan. De fandt sammen lynhurtigt løsninger på akut opståede problemer såsom rørledning af vand til nyopsat radiator... Näytä lisää

Vi har et større projekt i Femkanten forening på Østerbro. Gulvet på 4.sal skulle tages op og lægges igen, hvilket blev gjort super flot uden visuelle skader eller lignende. Håndværkerne er super fli... Näytä lisää

Oplevelsen af Balco Altaners opsætning af altaner og vinduer i Løvehuset, Istedgade 93-95 har været rigtig god. Specielt vil jeg nævne de to gode medarbejdere Jonas og Victor, som har været u... Näytä lisää

1. Rakennusyhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Med mere end 30 års erfaring og en af Danmarks største leverandører af kundetilpasset altanløsninger, står vores stærke team klar til at hjælpe dig til den rigtige løsning. Balco Altaner er en del af den svenske koncern Balco Group der er europas største leverandør af altaner til etageejendomme. Balco Group er repræsenteret i 8 europiske lande.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Godt firma at bruge

Super fed altan vi har fået. God service og samarbejde omkring opsætningen. Varsler og aftaler overholdt. Kan varmt anbefale Balco Altaner.

9. maaliskuuta 2024

Hej Helle;

TAK - vi blev meget glade for de flotte ord og glædes over at du kan gå foråret og sommeren i møde på en "super fed altan".

Vi sender rosen videre til alle der har været involveret i projektet.

Mikkel, Balco Altaner

Vi har haft fornøjelsen af Balco…

Vi har haft fornøjelsen af Balco Altaner, da vi skulle have sat altaner op i vores ejendom.

Balco har været yderst kompetente og har lavet en super fin skræddersyet rød altan løsning, der passer lige til vores ejendom 😊

Derudover har de været super fleksible og samarbejdsvillige, da vi har haft flere projekter i gang i ejendommen på samme tid.

Nu glæder vi os bare til at nyde den ekstra plads når der kommer lidt mere sol og varme ☀️

12. joulukuuta 2023

Kære Thomas,

TAK - vi er helt klar over hvilket et projekt du beskriver om. Det karakteriske røde farve som matcher ejendommen så flot, er et projekt er vi nemlig også syntes kom til et flot resultat.

Det med at navigere i flere projekter samtidig i en forening er udfordrende, men kan løses i et godt samarbejde - så også her tak fra Balco Altaner den anden vej.

Nyd både forår og sommer på jeres skønne nye altaner!

Mikkel, Balco Altaner

Ejerforeningen Romsøgade 8-10 har fået…

Ejerforeningen Romsøgade 8-10 har fået opsat 11 altaner af Balco Altaner A/S. Det har været et godt forløb med god rådgivning, dygtige håndværkere og effektiv styring. Vi har i hele forløbet været i gode hænder. Tak!

15. marraskuuta 2023

Kære Nils,

Tusind tak for den fine og uddybende anmeldelse.

Vi viderebringer de flotte ord til alle involverede.

Vi håber I kan nyde gode stunder i det dejlige vejr på de nye altaner.

Mvh.

Mikkel, HR Chef BAlco Altaner

Balco har gjort et meget fint stykke…

Balco har gjort et meget fint stykke arbejde. På trods af at projektet var lille gjorde de meget ud af at hjælpe os hele vejen igennem, og de bump der nu engang var på vejen blev løst med et smil på læben og en konstruktiv tilgang.

7. maaliskuuta 2024

Kære Anders,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den bliver delt med alle der har været på projektet.

Små som store projekter har samme fokus og bump skal altid løses med smil på - tak for at du lige har gjort vores endnu bredere.

Balco Altaner

Varmeste anbefalinger til Balco!

Giver mine varmeste anbefalinger til Balco, som har opsat den fineste altan til min lejlighed!

Altanerne er skræddersyet så de passer til vores lidt ældre ejendom, hvilket kun har gjort dem mere unikke. Altanerne har den fineste røde farve, der er præcis den samme, som ejendommens eksisterende vinduer. Dette har medvirket til at Altanerne blender helt naturligt ind med bygningens særpræg. Flot arbejde Balco!

Montørene, som opsatte altanen var super professionelle, og enormt grundige i deres arbejde! Det var generelt en fornøjelse at have så søde håndværkere på besøg!

Grundet temperaturændringer i vejret, havde jeg en smule problemer med min dør. Også I denne situation, handlede Balco hurtigt, og problemet var løst på under 10 minutter. Stor ros for at være løsningsorienterede og give beboeren tryghed i processen!

10/10 oplevelse!

6. joulukuuta 2023

Kære Elise,

Tak for en meget detaljeret og flot anmeldelse.

Vi kan kende den skræddersyede altan du henviser til og vi sætter en ære i at opsætte altaner der ser ud som om de altid har været der som en naturlig del af ejendommen.

Tak også for rosen til vores montører - det blev de meget glade for.

Problemløsning og skabe tryghed hurtigt er vigtig i en byggeproces. Så også skønt at det blev løst.

Vi ønsker dig mange gode timer på din nye altan med en flot udsigt.

Balco Altaner

Stor ros til Balco som har leveret…

Stor ros til Balco som har leveret vores altaner. Et helt igennem løsningsorienteret team og med focus på kvalitet og gennemførelse. Vi er fuldt tilfredse og Balco har vores bedste anbefalinger

14. helmikuuta 2024

Kære Natalia,

Tusind tak for anmeldelsen og den flotte anbefaling.

Håber du snart kan nyde forårets komme på din nye altan.

Andy fra Balco altaner

Jeg havde akut brug for hjælp efter en stormskade. Andy var virkelig fleksibel ift. tidspunkt og hurtig til at løse problemet. Tusind tak for god service!

25. tammikuuta 2024

Kære Sofie,

Tak for din dejlige hilsen - den er viderebragt til en glad (og dygtig) medarbejder.

Håber du nu kan nyder din altan også når der ikke er storm!

Professionelle medarbejdere

Balcos ansatte på byggepladsen var venlige og imødekommende, og de udførte arbejdet på min antal professionelt og hurtigt. Min altan stod klar en uge efter de startede på arbejdet ved min lejlighed. Altanen er flot og i velvalgte materialer. Tak for en dejlig oplevelse!

16. joulukuuta 2023

God oplevelse

Havde en gennemgående god oplevelse med Balco
Dels med egen flotte altan, og dels med processen i ejendommen hvor tidsplanen var reel.

Gutterne der lavede arbejdet, var nogle gæve gutter.

/Kris

8. joulukuuta 2023

Kære Kristian

Tak for den fine anmeldelse, den luner i en kold tid ude på vores byggepladser. Vi lader rosen og en ekstra god hilsen kommer hele vejen derud.

Vi håber du får stor glæde af din nye altan.

Mvh

God oplevelse med Balco i Sydhavnen

God oplevelse med Balco i Sydhavnen! Jeg kan bevidne en overholdt tidsplan til trods for større altanprojekt for mange lejligheder, arbejdsomme folk med højt humør, der har været hjælpsomme og tilgængelige gennem hele forløbet såfremt, der var spørgsmål eller kommentarer til det løbende altanarbejde.
Overvejende fin kommunikation - havde dog en oplevelse hvor jeg kom hjem fra arbejde, og så at der havde været folk i lejligheden for at aflevere materiale uden jeg havde modtaget varsel om besøg (derfor “kun” 4 stjerner). Det var lidt underligt, men det skete dog i en periode, hvor der var adgang til lejlighederne.

Iøvrigt skøn altan uden anmærkninger! Jeg anbefaler til andre andelsforeninger!
Et lille tip til udvikling i firmaet: mulighed for at indsende digitale svar til valg af radiator, lysninger osv, kunne have været smart. Lidt noget bøvl med udfyldning og aflevering af sedler inden for deadlines. Må også være nemmere for Balco selv.

Jeg anbefaler klart Balco til andre der skal have udført altanprojektet!

1. marraskuuta 2023

Kære Ida,

Tak for din meget fine og konstruktive anmeldelse. Vores folk på denne plads vil få en anerkendelse.

Desværre bliver vores varslinger nogle gange ikke meldt ordentligt ud igennem de "kanaler" vi bruger.

Rigtig god ide med den digitale løsning, den arbejder vi videre med.

Skønt at du har lyst til at rekommandere os, du har oplevet et godt forløb og ikke mindst et skønt resultat i form af en Balco altan som du nu kan nyde mange år frem.

Loft og væg boret i smadder.....

Når man Fræser loftet i lejlighederne i smadder fordi man ikke kan finde ud af at ramme atageadsillelsen, hverken på mål eller i den rette vinkel, og borer hul fra ydermuren og ind i folks stuer midt på en væg hvor det passer med hovedhøjde når man sidder i sin sofa, så er der seriøst noget galt!
Og så er det er åbenbart vigtigere at radioen spiller den rigtige musik end det betyder noget om man borer rigtigt og passer sin arbejde.. håndværkerene tager ikke skadene de pådrager bygningen alvorligt og der er ingen der påtager sig et ansvar... uforskammet, uprofessionelt. Føj.
Alt er dokumenteret med billeder.

23. lokakuuta 2023

Kære Josefine

Vi er selvfølgelig meget kede af den dårlige oplevelse du har haft.

Vi står til rådighed for hvis det da ikke allerede er sket for at afhjælpe situationen og du kan kontakte mig direkte på 51489269 eller mikkel.kornerup@balco.dk

Vi håber vi kan finde en løsning

Vi er ved at være helt færdige med et…

Vi er ved at være helt færdige med et kompliceret altanprojekt med 38 altaner på Frederiksberg. En tak til Balcos byggeprojektleder Mads, som har udført et flot arbejde.

Som nævnt er det et enormt kompliceret, ressourcetungt og især i byggeperioden stressende forløb. For Balco og for den lokale altangruppe, der skal håndtere underleverandører og en masse beboeres følelser og stress.

Det er en proces, der ikke kan være fejlfri med så mange mennesker/aktører i spil på én gang, men overordnet set har især Mads håndteret det flot: Der er kommet vildt flotte altaner op og tidsplanen er i store træk opfyldt. Og de sidste mangler/fejl hos altanejere og naboer er nu ved at være rettet. Vi kommer i mål.

Vores største anke er underleverandørens formand, men den er taget internt med Mads/Balco og vedrører kun indirekte Balco.

Vi kan sagtens anbefale Balco som projektleder på et altanprojekt. Til andre boligforeninger: hav stærkt mandsskab klar + tålmodighed til selve byggeperioden. Den er hård..

27. syyskuuta 2023

Tusnid tak

Vi er meget enige i dine betragtninger og derudover ekstra glad for at resulatet blev godt.

Vi er selv ekstra stolte af det arbejde som er udført hos jer. Det udseende som det har fået til gaden og specielt på kvisten hos jer, er udført på en måpde der ligner at bygningen er "født" med alatner - selvom de er nye!

Stort tillykke og tak for rosen - den bliver viderebragt til alle involverede.

Forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma skal jeg lede længe efter! Det er godt nok usmageligt og uprofessionel den måde projektlederen behandler sine ansatte! Jeg vil aldrig anbefalde dette firma til nogen og heller aldrig have tillid til den rædselsfulde ledelse med noget som helst. Føj, skam jer!

15. lokakuuta 2022

Til rette modtager

Vi er i Balco Altaner meget forbavset og triste over den dårlige oplevelse du har haft.

Vi takker for din henvendelse og håber du kontakter os på telefon 36464260 eller her, så vi kan forbedre os.

Håber du har fået en dejlig altan og nyder den danske sensommer på den.

Vastaus yritykseltä Balco Altaner A/S

Til den nye ejer af altan

Tak for de fine ord om vores personale, vi sender altid en lille "hilsen" videre, men savner at vide hvor og hvem der har givet dig en god oplevelse (men også skal vide, at de skal rydde ordentligt op!)

Håber du nyder altanen

Super tilfreds

Har fået monteret altan og er super tilfreds med hele processen.
Flot resultat leveret af dygtige og venlige håndværkere.

30. toukokuuta 2023

Tusind tak

Ny altan, flot resultat og en god service - vi er glade og stolte i Balco Altaner og glædes meget over, at du tog dig tiden til at dele den gode oplevelse. Vi har sendt en ekstra "hilsen" afsted til den pågældende plads

Betaler ikke deres underleverandører…

Betaler ikke deres underleverandører for udført arbejde og udnytter forældelsesfrister til at undgå dette. Husk at være opmærksom på at få sendt retslig inkasso afsted til dem indenfor de gældende regler.

12. toukokuuta 2023

Til rette afsender

Vi kan ikke genkende den oplevelse og har i mange år et AAA (trippel A) godkendt kreditværdighed i Balco Altaner

God henvisning ift. retslig inkasso indenfor gældende regler - her er vi meget enige.

Tilfreds kunde

God kommunikation med håndværkere på stedet, meget høflige og serviceminded. Vi er rigtig glade for vores altan.

13. maaliskuuta 2023