Jeg fik hurtig respons på min henvendelse, hvilket var vigtigt i forhold til at der ikke var flere fliser, der skulle løsne sig eller knække. Vi betræder endnu ikke fliserne, da vi afventer det antal... Näytä lisää
Hos ScanInjekt tilbyder vi injicering af skrukke fliser og revner i gasbeton. Desuden injicere vi også revner i beton, murværk, vægge og gulve med epoxy lim, der fikser konstruktionen så den igen bliver tæt og stærk samt modstandsdygtig overfor vand og fugt m.m.
Tanska
Super tilfreds med reparation af vores fliser - venlig medarbejder der kom til tiden.
Ifm 5 års gennemgang blev der konstateret mange skrukke fliser i de to badeværelser og stort set hele gulvet i bryggerset. Scaninjekt (Victor) fik gennem en omhyggelig og grundig proces udbedret fejlene ved at under-lime fliserne under højt tryk. Victor lavede efterfølgende en kontrol af det udførte arbejde og sikrede sig derved at der ved arbejdets afslutning ikke var helligdage. Metode og firma kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Vi har af to omgange haft Scaninjekt til at udbedre skrukke fliser i vores hus fra 2017.Første gang ved en 5 års gennemgang, 2022, og her godt 3 år efter var der desværre yderligere skrukke fliser. Begge gange har der været en god dialog med Anders, indehaver af Scaninjekt, aftaler er blevet holdt og arbejdet udført tilfredsstillende. Dette har Scaninjekts medarbejdere, Benjamin og Frederik, en stor andel i. De gik begge meget op i at vi var trykke i processen og de var dedikerede i at aflevere et godt resultat.
At de med deres væremåde også var rare at have på "besøg" betyder at det ikke er så svært at finde ud af hvor mange stjerner der skal gives😊

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Havde en reklamation på skrukke fliser i vort hus - en træls situation blev til en god oplevelse efter at Scaninjekt havde været her for at injektsere / gen-underlime skrukke fliser. Tak for 2 dages arbejde og hjælpen.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Fantastisk flot arbejde. Vi fik ordnet fliser på badeværelset, og det er blevet virkelig flot. Stor anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Har lavet et godt stykke arbejde og det var nogle søde medarbejdere vi havde på besøg.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Virkelig søde og kompetente, vi fik udbedret hvad vi skulle og de overholdte tiden og arbejdet var udført tilfredsstillende.
Varm anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Rigtig god oplevelse med Scaninjekt, afholder aftaler, god service og god kommunikation. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Vi havde besøg af nogle virkelig kompetente folk fra Scaninjekt, som udførte fyldninger med klæbemiddel på vores badeværelsesfliser. De arbejdede både effektivt og professionelt og løste op-gaven på bedste vis. Resultatet er blevet rigtig flot, og man kan slet ikke se, at der har været fore-taget boringer.
Vi kan stærkt anbefale Scaninjekt

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Tak til Daniel A for veludført arbejde.
Vi er så glade - ingen klank og klonk på vores fliser.
Anbefaler gerne Scaninjekt.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
De kom, som lovet, den aftalte dag. Ualmindelig venlig, ung mand udførte arbejdet til perfektion. Efterfølgende har vi bedt om dokumentation til vores købere af vort hus, og det fik vi med det samme. Bruger gerne Scaninjekt igen, hvis behovet opstår.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Arbejdet er udført rigtig godt, med grundig afdækning og oprydning efterfølgende.
Medarbejderen var imødekommende og omhyggelig.

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Har fået ordnet mange fliser og jeg skal love for at det bare er super godt udført arbejde de laver, man kan ikke se at der har været boret huller i fugerne.
Og kæmpe ros til de 2 der var her - der var ryddet så flot op efter endt arbejde, ved ham den ene hed Michael og det er 2.gang de var her for 1. Gang nåede de ikke at blive færdig for der var rigtig mange fliser der skulle ordnes. Også 1. Gang at de var her, var der ryddet flot op efter dem KÆMPE ROS

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Godt arbejde udført på mit badeværelse og ekstrem god kundeservice

Vastaus yritykseltä Scaninjekt
Grundigt og meget fint resultat
Venlig og kundeorienteret medarbejder