Bak Kus Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Voorheen bij andere partij gezeten, cleanprofs. Dat was een drama. Deze boys houden zich aan de afspraken. Bovendien zijn het oprecht aardige kerels die geïnteresseerd zijn in hun klanten. Servic... Näytä lisää

1. Rahtiliikennepalvelut
  2. Painepesula

Yrityksen kirjoittama

Bak-Kus is een container reinigingsbedrijf in de regio van Breda. Bak-Kus reinigt de containers van zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij bieden onze klanten abonnementen aan waarbij Bak-Kus de containers elke vier weken reinigt. Met onze gloednieuwe reinigingswagen met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat de containers van onze klanten het gehele jaar fris erbij staan.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super tevreden!

Over het vorige schoonmaakbedrijf waren we ontevreden dus we begonnen sceptisch aan bak-kus. Maar we zijn blij verrast en super tevreden. Elke 2 weken een super schone en goed ruikende kliko! De track en trace is ook fijn! Ga zo door, wij zijn super positief!

13. kesäkuuta 2026

Perfecte schoonmaak

Wat een heerlijk bedrijf om mee te werken. Elke 2 weken is de bak weer schoon en zijn alle vieze geuren weg. In de zomer heb je zelfs de keuze om de bak elke week te laten doen, ideaal met ongedierte zoals larven. Bakkus houdt zich altijd aan de afspraak. Mocht er iets onverwachts veranderen, laten ze dat direct weten, hele fijne communicatie

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bak Kus

Super bedankt voor de geweldige review Rens! We blijven zo doorgaan!

Saanut 5/5 tähteä

Altijd een genoegen als de jongens van…

Altijd een genoegen als de jongens van Bak-Kus zijn langs geweest. Bak wordt echt goed schoongemaakt en ze zijn ook altijd vrolijk. Door weer en wind. Een aanrader!!

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bak Kus

Dankjewel Marty, we doen het met liefde. We blijven zo doorgaan!

Topclub

Typisch een jonge startende en inmiddels flink groeiende onderneming: gedigitaliseerd, transparant, enthousiast en zeer goed informerend. Ik zie ze nooit, maar toch zijn ze altijd aanwezig. Jongens werken hard en komen hun afspraken na. Kan iedereen Bak-kus van harte aanbevelen.

7. tammikuuta 2026

Een zeer tevreden klant

Een zeer tevreden klant. Door aangekoekte smurrie aan de onderzijde van de bak was deze niet goed genoeg geleegd door de gemeente, hierdoor kon de bak niet gereinigd worden door bak kus. Met dank aan de goede support via whatsapp en flexibiliteit tot een goede oplossing gekomen

5. tammikuuta 2026

Beste ……
We zullen uw naam niet noemen ivm privacy. Graag willen we u bedanken voor de 5 sterren review. We denken graag mee met onze klanten. We zijn blij dat u tevreden bent met de besproken oplossing. Tot snel weer bij de volgende reiniging.
Hartelijke groet,
Bak-Kus

Blij met de service

Al vanaf de eerste dag een heel tevreden klant! Altijd een aankondiging vooraf, altijd op tijd en een brandschone bak. Een goeie mix dus van klantgerichte communicatie én topservice 👌🏼

12. marraskuuta 2025

Topbedrijf

We zijn vanaf de start van Bakkus klant .
En we zijn dik tevreden altijd een schone Frisse bak hoe fijn .
Bakkus houd ons goed op de hoogte qua nieuws en waneer ze de bak schoon maken . Het zijn harde werkers en toppers ga zo door mannen !

11. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bak-Kus heeft mijn container…

Bak-Kus heeft mijn container fantastisch schoongemaakt — hij ziet er weer als nieuw uit en ruikt fris. De afspraak was snel gemaakt en de communicatie verliep super vlot. Het team was vriendelijk, professioneel en kwam precies op tijd. Je merkt echt dat ze trots zijn op hun werk en oog hebben voor detail.
Ik zou Bak-Kus aan iedereen aanraden die schone, frisse containers wil zonder gedoe. Echt een topbedrijf! 💪🧼

11. marraskuuta 2025

Top bedrijf

Leuke jonge Bredase onderneming met een uitstekende diensverlening! Ook hun communicatie is zeer vlot met een persoonlijke tint, hier kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Zeker een aanrader!

1. marraskuuta 2025

Bakkus levert schoon werk

Bakkus levert schoon werk, is zeer klantvriendelijk en communiceert goed met de klanten.

7. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bak Kus

Super! Dat zijn de berichten waar we blij van worden. We gaan zo door!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin