Saanut 5/5 tähteä

Superapparaat voor het stomen en reinigen van bankbekleding, kussens, matrassen, vachten, plavuizenetc. De naden van onze houten vloer èn van onze houten salon tafel zijn stralend schoon geworden.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De Kymo 9 in 1 Stoomreiniger én Handstomer bevalt tot nu toe goed. Het apparaat is veelzijdig en wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waardoor je het kunt gebruiken voor vloeren, tegels, r... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze stoomreiniger overtreft mijn verwachtingen Ik gebruik hem vooral voor de voegen in mijn badkamer die behoorlijk vies waren en voor mijn douchecabine van glas waar aan de onderkant een vettige... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een top stoomreiniger die mijn dagelijkse schoonmaak mogelijkheden heel erg makkelijk gemaakt hebben! Ik gebruik deze zeker 3x per week. Een dweil wordt hier niet meer gebruikt. Bij een kapot mondstuk... Näytä lisää

1. Siivousaineet
  2. Kotisiivouspalvelu
  3. Keittiösuunnittelija
  4. Kodinkoneiden tukkukauppias

Yrityksen kirjoittama

Kymo Online is dé toonaangevende leverancier van hoogwaardige schoonmaakproducten, die uitblinken in zowel kwaliteit als klantenservice. Met een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen en innovatieve schoonmaakhulpmiddelen, streven we ernaar om aan de behoeften van zowel particulieren als bedrijven te voldoen. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, terwijl onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering zorgen voor een naadloze winkelervaring. Bij Kymo Online kunnen klanten vertrouwen op producten van topkwaliteit en een service die het schoonmaken eenvoudig en effectief maakt voor iedereen.

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de Kymo stoommop gekocht omdat…

Ik heb de Kymo stoommop gekocht omdat ik op zoek was naar een manier om mijn vloer sneller schoon te krijgen. Met een gewone dweil was ik vaak lang bezig en het resultaat was niet altijd even goed. De eerste keer dat ik deze gebruikte zag ik meteen verschil. De vloer zag er frisser uit en voelde ook schoner aan. Vooral bij de voegen tussen de tegels zie je dat vuil beter loskomt. Het apparaat zelf voelt degelijk en niet goedkoop. Dat gaf mij meteen een goed gevoel over de kwaliteit. Het vullen met water gaat makkelijk en het opwarmen duurt niet lang. Wat ik persoonlijk ook prettig vind is dat het apparaat vrij licht is. Daardoor kun je makkelijk door het huis bewegen. Inmiddels gebruik ik hem elke week voor de woonkamer en keuken. Dat scheelt mij echt tijd met schoonmaken.

9. maaliskuuta 2026

Prima apparaat

Prima apparaat, doet wat die moet doen. De meerdere opzetstukken zijn zeer hulpzaam. Een aanrader

30. maaliskuuta 2026

Positief verrast

Ik was eerst sceptisch over stoomreinigers maar dit werkt echt goed. Vooral vet en vuil in de keuken verdwijnen veel makkelijker.

5. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin