Boogersrecycling Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Met behulp van de goede website precies kunnen bestellen wat ik nodig had. Daarna precies zo geleverd als afgesproken. Heel netjes en meedenkend.

Saanut 5/5 tähteä

Zoals gewoonlijk weer alles prima verlopen. Rekening houdend met de wens dat ik de container op de oprit geplaatst wilde hebben hoewel de bereikbaarheid hiervan erg krap was.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne service alles snel geregeld gewoon online. Eén ding is ze kunnen de container alleen recht op de vrachtwagen takelen als ook neerzetten dus zet meer plek af. Verder heel tevreden.

Saanut 4/5 tähteä

Sochtends was er helaas een probleempje, de vrachtauto bleek een probleemband te hebben en de chauffeur kwam een stuk later. Maar prima chauffeur, smalle poort waar hij doorheen moest met wat aanwijzi... Näytä lisää

1. Rahtiliikennepalvelut

Yrityksen kirjoittama

Boogers Recycling verhuurt containers in diverse formaten en bestemd voor verschillende soorten afval, Daarnaast kunt u bij ons ook BigBags bestellen, deze ontvangt u binnen 2 werkdagen in huis. Snel, veilig en gemakkelijk.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Precies wat afgesproken is.

17. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Op hun advies een container besteld en…

Op hun advies een container besteld en doel uitgelegd, bij ophalen nog 160 euro bij moeten betalen, onbetrouwbaar bedrijf, ik zal ze nooit meer inschakelen.

3. heinäkuuta 2026
Boogersrecycling-logo

Vastaus yritykseltä Boogersrecycling

Goedemiddag Rob,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Wij adviseren onze klanten altijd zo goed mogelijk over de meest geschikte container op basis van de informatie die wij ontvangen. Bij uw bestelling is een container voor schoon puin geadviseerd. In een schoon puincontainer mag uitsluitend schoon puin worden gestort. Wanneer er andere materialen, zoals grond of groenafval, tussen het puin zitten, wordt de inhoud door de verwerker als een andere afvalstroom aangemerkt. Hierdoor worden er helaas extra verwerkingskosten in rekening gebracht, die wij moeten doorberekenen.

Op onze website staat bij iedere container duidelijk vermeld welke materialen wel en niet zijn toegestaan. We vinden het jammer dat u onze dienstverlening als onprettig heeft ervaren, maar in dit geval zijn de extra kosten het gevolg van de inhoud van de container en niet van het gegeven advies.

Team Boogers Recycling

Saanut 1/5 tähteä

Communicatie over de vulling van de…

Het is mij wel allemaal duidelijk. Ik ga mijn energie niet verder verkwisten aan onzinnige communicatie!

Communicatie over de vulling van de container. We moesten achteraf nog een container huren hierdoor. We hebben hierdoor extra werk en kosten gemaakt.

Het antwoord op mijn review is wel heel algemeen en ook begrijpelijk voor iedereen, maar zo is het in werkelijkheid niet gegaan. Het gaat hier eigenlijk over hoe vol de container geladen had mogen worden. De medewerker die de tweede container kwam plaatsen vroeg of de collega had verteld wat de spelregels waren. Er is niets uitgelegd halen ik hem gezegd en hij zou dit gaan bespreken met de organisatie. Dus ik had eigenlijk wel ergens iets van compensatie verwacht!

18. kesäkuuta 2026
Boogersrecycling-logo

Vastaus yritykseltä Boogersrecycling

Goedemiddag Dieter,

Jammer om te lezen dat je onze dienstverlening als negatief hebt ervaren.

Op basis van de foto's die wij ontvangen maken wij altijd een inschatting van het meest geschikte containerformaat. Bij twijfel adviseren wij onze klanten om voor een grotere container te kiezen, omdat het op afstand lastig is om de exacte hoeveelheid afval te bepalen. Het blijft daarom altijd een advies en geen garantie.

Onze voorwaarden en spelregels, waaronder hoe hoog een container gevuld mag worden, welke afvalstromen zijn toegestaan en hoe lang een container mag blijven staan, zijn terug te vinden op onze website. Mocht er vooraf of tijdens het huren iets onduidelijk zijn, dan staan wij altijd klaar om vragen telefonisch te beantwoorden en passend advies te geven.

We hebben geprobeerd je gegevens terug te vinden op basis van de naam in de review, maar helaas kunnen we de betreffende order niet vinden. Daardoor kunnen we de situatie niet inhoudelijk beoordelen of contact met je opnemen. Mocht je alsnog je ordernummer of contactgegevens met ons delen, dan kijken we graag met je mee naar wat er precies is gebeurd.

Team Boogers Recycling

Containerbedrijf Booger onderscheidt…

Containerbedrijf Booger onderscheidt zich door een duidelijke en overzichtelijke website, waarop direct de transparante all-in prijzen te zien zijn. Ook de klantenservice is uitstekend: vragen per telefoon worden meteen snel en adequaat opgevolgd.

18. kesäkuuta 2026

Goede communicatie

Goede communicatie. Verkeerde (duurdere) container besteld. Geen probleem, restant wordt netjes teruggestort,terwijl het mijn eigen fout was.

14. kesäkuuta 2026

Tevreden

Makkelijk, efficiënt, prima prijs, snel. Al meerdere keren gebruik gemaakt van de containers

28. huhtikuuta 2026

Top service

Top service. Ik denk dat jullie grootste pluspunt is, dat containers direct op de site kunt bestellen.

Er had wel een berichtje gestuurd mogen worden, dat de container 2 uur later kwam. Het tijdvak is al zo lang

4. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Bij Boogers krijg je altijd en snel wat…

Bij Boogers krijg je altijd en snel wat je vraagt. De bestuurders van de wagens zijn accuraat en voeren de verzoeken altijd gewoon goed uit. De prijs is goed en de service is altijd super. Ook aan de telefoon. Veel beter dan andere partijen die ik in de arm heb gehad voordat ik wist van dit bedrijf en transparant in de prijzen.

17. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin