Saanut 5/5 tähteä

Yesterday I had a very nice, intresting and beautifull bike tour in Skopje Macedonië with guide Vojislav. He told me a lot about the city and the country. Historical, architectonical, over their relig... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Een fietstocht door Wenen. De groep was veel te groot (16 man) waardoor we niet altijd door het groene licht konden. De gids fietste gewoon door zonder om te kijken. Van tevoren was verteld, niet doo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij deden op 6 juli 2024 een fietsroute aan het Gardameer met gids Fabio. Hij was zeer enthousiast, behulpzaam en sympathiek. We reden van Peschiera sul Garde naar het prachtige kleine dorpje Borghett... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een super leuke fietstocht door de Stad Luxemburg gehad. Joep was een leuke gast, die veel wist en vertelde erg enthousiast. De kabelkar en lift om naar boven te komen....top!

4,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,0

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Wat een amateuristisch gedoe in Den…

Wat een amateuristisch gedoe in Den Haag ! Gids zelf te laat, aftandse fietsen, verschillende banden plat, hoogst oninteressante rondleiding met piepjonge gids die blijkbaar zelf niets wist, zonde van het geld. Rondleiding ideaal voor 14-15 jarigen die weetjes over blowen en “leuke gebouwen” willen verzamelen. Zo goed als niets van de op de site aangeprijsde inhoud gezien. Afrader dus, maak beter zelf een wandeling met een brochure van de toeristische dienst in de hand

14. joulukuuta 2024

Rondtoeren in Marrakech

Op 11-12-2024 een fietstocht door Marrakech gedaan met onze gids Kinza.Ze sprak zeer goed Engels en liet ons het mooie Marrakech zien.Soms een hele kunst om door de kleine straatjes te fietsen, maar erg leuk.Ook naar een mozaïek werkplaats geweest waar ze het een en ander vertellen hoe ze alles met de hand maken.Weer een ervaring rijker en zeer de moeite waard!

11. joulukuuta 2024

fantastische fietstour

We hebben vandaag een fantastische fietstour gehad met Martoke in Salamanca! Wat veel info en wat een goede gids! Complimenten! E&H

30. marraskuuta 2024

Fietstour Belgrado

Door dag van nationale rouw in Belgrado kon onze fietstocht helaas niet door gaan, en zijn er wat dingen mis gegaan. Dit is naderhand keurig opgelost door Baja bikes, en heb hier niks anders dan lof over. Service staat dus hoog in het vaandel!

2. marraskuuta 2024

Tour Madrid

De tour is leuk ingedeeld, je ziet in een paar uur allerlei mooie plekjes. Tijdens de tour hadden we wat tips gekregen om bepaalde plekken te bezoeken, en dat hebben we later nog gedaan! Om die rede is het ook slim om je tour zo vroeg mogelijk te doen. De gids wist ons leuke dingen te vertellen. Eigenlijk zou de tour 3 uur duren, maar het liep deze keer wat uit (tot 3,5 uur). Hij had het geduld om de groep de tijd te gunnen om wat kleine delen te bekijken tijdens de tour. Wij zouden de tour aan anderen aanraden! :)

10. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Super leuke tour aangepast naar de…

Super leuke tour aangepast naar de wensen van de groep (20, 30, 40 en 50ers). Heel veel unieke spots van Gent gezien waar we anders niet zouden komen. Super toffe tourguide die zorgt voor sfeer in de groep. Dit is een onwijze aanrader om te doen tijdens jouw weekend weg, het is het dubbel en dwars waard!

1. marraskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Fietstour door Rome, geen aanrader

Op 25 oktober een fietstour door Rome gedaan. En wat een ontzettende tegenvaller!!! Dat Baja Bikes nog klanten laat fietsen op hun fietsen is een schande, een 3 uur durende kwelling. Rome is niet geschikt om te fietsen, de wegen zijn slecht, te veel mensen om rekening mee te houden. Ook jammer dat we veel stops/pauzes hadden. Rome staat op het moment voor een groot gedeelte in de steigers en dat maakt de tour minder leuk, daar kan Baja Bikes Bikes aan doen. De gids... ze was in het begin nog wel leuk, masr veranderde naar mate van de tour in een strenge schooljuf. Ze weet wel veel over de stad te vertellen. Al met al geen aanrader. Barcelona ( Baja Bikes ) en Paris ( Paris by Bikes) zijn aanraders.

25. lokakuuta 2024

Baja bikes tour Wenen

Baja bikes tour - Nederlandse gids (David) Positief: enthousiasme van de gids, weet (heel) veel over de stad Wenen en de geschiedenis.
Negatief: je MOET contant betalen, erg lange stops en weinig gefietst. Uiteindelijk nog geen 8 km gefietst in een drie uur durende tour.

28. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Wij boekten een fietstour door Valencia…

Wij boekten een fietstour door Valencia met Baja Bikes voor een groep van zeven vriendinnen, vol enthousiasme en plannen. Het idee was om de stad op een leuke manier te verkennen en een indruk te krijgen van wat we verder wilden doen tijdens onze reis. Helaas viel de tour erg tegen door de gids, Angela.

Vanaf het begin leek Angela meer gefocust op haar eigen standaard verhaal dan op de interactie met onze groep. Ze reageerde nauwelijks op onze vragen of opmerkingen, wat de tour erg onpersoonlijk maakte. Daarnaast moesten we op een hoog tempo fietsen, wat niet handig was in het drukke verkeer. Hierdoor raakten enkele vriendinnen achterop en waren ze ons zelfs kwijt. In plaats van hier rekening mee te houden, ging Angela onverstoord verder.

Bij de verschillende bezienswaardigheden was er nauwelijks tijd om rond te kijken of foto's te maken. We kregen het gevoel dat alles gehaast moest gebeuren, waardoor we niet echt van de tour konden genieten.

Al met al was dit een erg teleurstellende ervaring en zouden we nooit meer een fietstour met Angela boeken.

13. syyskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Een leuke fietstour door Sevilla…

Een leuke fietstour door Sevilla gedaan.
Natascha deed de Tour vol enthousiasme.
Maar de ( electrische )fietsen waren qua onderhoud slecht, de fietsen waren niet veilig. En in een drukke stad als Sevilla voelden wij ons soms onveilig. En dan vinden wij het bedrag van 80 euro niet in verhouding staan.

17. syyskuuta 2024

Bajabikes Ibiza-stad

Afgelopen week een fietstocht gemaakt op Ibiza met 2 Nederlandse gidsen Marco en Marlijn.
Hele mooie plekjes gezien van Ibiza-stad. Leuke, ongedwongen sfeer met goede informatie.

5. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

In Porto een fietstocht gemaakt met als…

In Porto een fietstocht gemaakt met als gidsen Guido en Tonie. Was een heel avontuurlijke tocht ondanks het drukke verkeer. Veel extra uitleg bij iedere stop . Fietsen waren in perfecte staat. Is zeker de moeite waard.Maar vraag naar Guido en Tony heel klantvriendelijk en met humor TOP!! Dank jullie wel!

1. syyskuuta 2024

Fietstocht Porto

Vanmiddag een fietstocht gemaakt in Porto onder leiding van Yvonne. Ontzettend leuke Hollandse meid die op een spontane manier ons wegwijs maakte door Porto, wat deed je dat ontzettend leuk Yvonne. Fietsen afgewisseld met storytelling. Echt een aanrader om te boeken. Wij hebben genoten.

25. elokuuta 2024

Berlijn highlights tour

Vandaag met z'n tweeën een fietstour door Berlijn gedaan met als gids: Jessie.
Het was top. Veel geleerd. Jessie vertelde alles op een hele enthousiaste manier en heeft ons goed en veilig door Berlijn geleid. We gaan dit zeker vaker doen!!
Corry en Hermien

13. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Onze tour in Gent was heel leuk

Onze tour in Gent was heel leuk! Naast de fietsroute langs plaatsen die we zelf niet zouden vinden kregen we interessante weetjes te horen over de stad, met gezellige tourguide Stof! Top😃

6. elokuuta 2024

Twee keer teleurgesteld door Baja Bikes

Twee keer teleurgesteld door Baja Bikes
Na boeking vd middag tour kregen we drie dagen later de melding dat wij onze plannen moesten aanpassen. Zonder meedenken. Inmiddels kregen we weer een melding: ons alternatief, waarvoor ik dacht dat we een optie hadden, was volgeboekt. Zonder ons een headsup te geven....Heel jammer dat dit klantenservice heet. Twee tips: plan eerst de rest van je dag en houd rekening met afboekingen door Baja bikes.

5. elokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Wij hadden de tour geboekt in Lucca

Wij hadden de tour geboekt in Lucca,Ik had het via een vriendin die was erg tevreden maar wij vonden het jammer genoeg een beetje tegen vallen. De groep was erg groot dus wij die achter aan fietsen hoorde bijna niks. Had ook meer van de uitleg verwacht er werd wat vertelt en weer door! Jammer!

8. heinäkuuta 2024

Fijne manier voor verkenning

Leuke fietstocht door de stad met onze uitstekende gids Tim. Hij wist veel over de stad , ook achtergrondinformatie en leuke weetjes. Hij hield goed rekening met de groep.

Goede manier om op een snelle, effectieve manier de belangrijkste highlights te bezoeken!

22. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin