Saanut 5/5 tähteä

Wij deden op 6 juli 2024 een fietsroute aan het Gardameer met gids Fabio. Hij was zeer enthousiast, behulpzaam en sympathiek. We reden van Peschiera sul Garde naar het prachtige kleine dorpje Borghett... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben een super leuke fietstocht door de Stad Luxemburg gehad. Joep was een leuke gast, die veel wist en vertelde erg enthousiast. De kabelkar en lift om naar boven te komen....top!

4,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,0

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Baja bikes Skopje Macedonië

Yesterday I had a very nice, intresting and beautifull bike tour in Skopje Macedonië with guide Vojislav. He told me a lot about the city and the country. Historical, architectonical, over their religions and culture. This is such a nice way to learn more over a place and a country. Thank you Vojislav!!

23. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

We hebben een super leuke fietstocht…

19. syyskuuta 2026

Een fietstocht door Wenen

Een fietstocht door Wenen. De groep was veel te groot (16 man) waardoor we niet altijd door het groene licht konden. De gids fietste gewoon door zonder om te kijken. Van tevoren was verteld, niet door rood, over de stoep of tegen het verkeer. We hebben alles wel een keer gedaan. Met al die fietsen op de stoep of tegen het (fiets) verkeer in was de lokale bevolking niet blij.
Hundertwasser was niet zo interessant voor de gids en werd daar even snel doorheen gegaan. Als de mede fietsers niet hadden tegengestribbeld was dat hele Hundertwasser aan een paar onder ons voorbij gegaan. De gids duurde het allemaal te lang, hij wilde naar huis.

9. syyskuuta 2026

Wir haben eine Tour in Hue gemacht

Wir haben eine Tour in Hue gemacht. Laut Angebot sollte sie 4 Stunden dauern und wir 20 km mit dem Rad fahren. Gedauert hat die Tour selbst gerade Mal 2 Stunden. Wir sind nur 5 km auf alten klapprigen Rädern gefahren. Dann gab es noch einen Überraschungsimbiss und dann wurden wir wieder in die Stadt gebracht. 3 Stunden später waren wir wieder retour. Von Glashäusern und einer kleinen Frucht, die wir probieren können, wie im Angebot beschrieben, haben wir nichts mitbekommen. Wir waren sehr enttäuscht. Das Angebot hat nicht der Leistung entsprochen.

11. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vandaag in mijn eigen stad een…

Vandaag in mijn eigen stad een fietstoer gedaan. Weer nieuwe dingen ontdekt inde stad. Leuke groep mensen en een fijne gids. Voor een ieder een aanrader. Ga ook Enschede verkennen!!!

6. elokuuta 2026

Fietstocht door Barcelona

Vandaag een geweldige fietstocht door Barcelona gemaakt! Enthousiaste gezellige gids Jacqueline. Hield tijdens het fietsen goed contact met de groep. Is pas haar 3e week maar kon super veel vertellen. Complimenten!

29. heinäkuuta 2026

Zalig Turijn

Vandaag al fietsend Turijn ontdekt met gids Nadia. Een hele fijne ervaring en veel te weten gekomen van deze levendige en toch wel rustige stad. Met veel enthousiasme heeft Nadia ons meegenomen in de geschiedenis van Turijn. Een aanrader 😊 (Gezin met 2 tieners)

5. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

We hebben op 29 juni een leuke tour…

We hebben op 29 juni een leuke tour door Belfast gehad. We kregen een mooi beeld van de stad en een goede uitleg over alles wat er gespeeld heeft in Belfast. David was een fijne en gezellige gids.
We hebben een dag later zijn tip om Belfast castle te bezoeken en de wandeling naar de top van de heuvel ter harte genomen. Dat was ondanks de regen ook de moeite waard.

Dank je wel Paul en Petrie

29. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

In Oslo een fietstoer gereden met…

In Oslo een fietstoer gereden met Annabel als gids, het was een topervaring, zij loodste ons veilig door de stad en vertelde veel over hoogtepunten, helaas is mijn Engels niet zo best maar ik heb er toch wel wat van meegekregen. Annabel sprak Nederlands dus ik kon haar ook het een en ander vragen.
Maar zeker een aanraden👍👍dankjewel Annabel, veel geluk in Noorwegen💪🏻

24. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Gisteren in Apeldoorn een fiets tour…

Gisteren in Apeldoorn een fiets tour gedaan.
De gids (Jorn) liet ons in ONS tempo de leuke plekken van Apeldoorn zien. Voldoende tijd om foto’s te maken of even rond te kijken. Tijdens de tour ook tijd om kort te pauzeren en een drankje /ijsje te doen. Ontspannen sfeer, leuke weetjes onderweg en aan het einde van de tour ontvingen we ook nog een lijstje met terrasjes,eetgelegenheden enz.

2. toukokuuta 2026

Mooie en interessante fietstour

Op 3 april in de middag met een zeer enthousiaste gids op pad. Hij wist zeer veel te vertellen. Leuke interactie met de groep en stelde ook vragen over wat hij verteld. Ook op de misschien wat lastige of kritische vragen van mij uit mooie antwoorden gekregen. Zou op zeker de tour nog een keer doen. Alleen jammer dat ik nou je naam vergeten ben!

3. huhtikuuta 2026

Barcelona met de fiets

Hele leuke tour gehad met Thomas als gids. Hij kon veel vertellen over de stad en wist ons kundig door de stad te loodsen. Tussendoor nog heerlijk op een terras gezeten. Barcelona is een mooie stad waar je goed kan fietsen. Voetgangers hebben graag voorrang. Wij raden iedereen aan om met bajabikes een fietstour te doen als je in een stad bent. Ook nu weer alles goed geregelt

24. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Erg leuke en informatieve wandeling

Erg leuke en informatieve wandeling door Berlijn gemaakt met Siemen. Alternatief voor de geplande fietstocht die vanwege de sneeuw het ijs en de gladheid niet door kon gaan. Alles gezien en veel informatie gekregen op een leuke losse manier

31. tammikuuta 2026

Fijne fietstour door Medellin

Fijne fietstour door Medellin met onze gids Thomas. Hij heeft heel veel verteld over hoe de stad zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en vanuit welke visie. Heel interessant en een aanrader om een beeld van Medellin te krijgen

20. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin