Banner for Azzurapool.com

Azzurapool.com Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Hadden problemen met de betaling, maar ze hebben dit persoonlijk opgelost en betaling kon bij levering gebeuren. Zelf hebben ze ook gezien dat het zwembad intussen vernieuwd was bij leverancier en heb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte communicatie en de levering was er vrij snel. De intex opblaasglijbaan voldoet aan de eisen. Het intex pompje van 12 euro op batterijen, was wel niet krachtig genoeg om de glijbaan op te blaz... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Nachtrag zu meiner Bewertung vom 2. Juni 2026. Das Team von Azzurapool hat beim Zusteller offensichtlich Druck gemacht, am 3. Juni wurde der Pool geliefert. Leider fehlte die Winterabdeckung, die hat... Näytä lisää

1. Uima-allastarvikkeet
  2. Verkkokauppapalvelu
  3. Poreallaskauppa
  4. Allastarvikemyymälä
  5. Uima-altaiden korjauspalvelu
  6. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

246 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling gedaan van intex zwembad…

Bestelling gedaan van intex zwembad waarbij op de site stond voor 23u besteld morgen geleverd en nu bijna week later nog niks ontvangen wel erg jammer

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

Beste, ik heb u direct gebeld dat u en een andere klant direct hadden besteld, rotrafic heeft u vandaag gecontacteerd

Saanut 1/5 tähteä

Heb vorige week bestelling geplaatst

Heb vorige week bestelling geplaatst. Ondanks herhaald verzoek nog steeds geen track and trace code en dus ook geen levering. Zeer ontgoocheld.

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

Wij hebben dit dezelfde dag laten vertrekken , fout via leverancier en transport blijkbaar, heb u een bericht gestuurd.

Filter

J'ai passer ma commander il ya presque un mois !!!! Et je nes tjr rien reçu

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

Votre colis est disponible au point de retrait depuis une semaine, mais vous ne l'avez pas encore récupéré

Saanut 2/5 tähteä

Uiteindelijk erg slecht behandeld

Bestelling geplaatst 23 Maart 2026 voor een zwembad van 1499,00 voor 1199,00 euro levertijd 5 tot 7 werkdagen (zo stond het vermeld op de site).
Zou 3 April geleverd worden maar kwam niet omdat het beschadigd was werd mij verteld en stond ook op de site van het verzendbedrijf.
Op 8 April toch wel gekomen omdat de doos alleen beschadigd was (was mij telefonisch medegedeeld door de verkoper van Azzurapool), maar met opzetten bleek er wel meer beschadigd te zijn zoals deuk in de antraciet stalen wand, op de randen zaten op verschillende plaatsen kleine krasjes/beschadigingen en de afdekkappen waren lichtgrijs ipv donker antraciet zoals wel afgebeeld was op de site en de doos.
Contact opgenomen met Azzurapool en het werd wel meteen goed opgepakt door hun en uiteindelijk zouden de beschadigde artikelen opnieuw opgestuurd worden via GRE.
Daarna ging er erg veel mis.
Er zijn nog een paar accessoires aangeboden als compensatie, maar die hadden we al en hoefde ik ook niet, ik wil gewoon een onbeschadigd zwembad in dezelfde kleur.
Nu dik een maand later nog niet fatsoenlijk opgelost en de persoon van Azzurapool die ik via app op de hoogte van alles hield reageerde niet meer, ik moest geregeld contact opnemen omdat alles steeds mis ging, ik snap dat dat lastig is als je het druk hebt maar dat is niet mijn fout. Een mail hierover gestuurd en zijn reactie was dat hij mijn mail niet eens ging lezen en dat als hij een boek wilde lezen, hij wel naar de bieb ging en niet meer lastig gevallen wilde worden door ons!
Werkelijk niet klantvriendelijk dus !!!
Ik heb het bij hun besteld en betaald dus horen hun het toch op te lossen lijkt mij. Niet dus !!
Ik moet nu zelf overal achteraan gaan en hoop dat het nog goed komt...

Reactie van Azzurapool (die ze inmiddels verwijderd hebben wat wel kinderachtig is) kan ik alleen maar op zeggen dat ik altijd netjes ben geweest, dat er zoveel mis ging kan ik niets aan doen. Dat dat lastig is, snap ik maar logisch dat ik het opgelost wil hebben toch.
Ben nu zelf gaan mailen met Gre en die lossen het op. Ik heb overal bewijzen en foto's van dat mijn verhaal klopt.
Wel alle lof voor Gre in Spanje want die willen het wel oplossen op een vriendelijke manier.
Bezorgingen gingen tot 2 keer mis (nog steeds niet geleverd) en ik heb de beschadigde onderdelen nog steeds niet maar ze zijn nu onderweg hoor ik van Gre.
Ik ben niet veeleisend maar wil wel een onbeschadigd zwembad.
Het is van het merk en bedrijf Gre ja, maar ik heb het bij Azzurapool op de site gekocht dus zijn hun verantwoordelijk dat alles goed komt. Maar de reactie van hun is alles behalve eerlijk en leggen de schuld bij mij. Helaas.
I.p.v. een sorry of wat dan ook van Azzurapool wordt ik alleen neergezet als een irritant respectloos persoon.

Als ik dit geweten had had ik het nooit gekocht.

15. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 2/5 tähteä

Niets op aan te merken bij Azzura maar…

Niets op aan te merken bij Azzura maar was niet thuis op bezorg moment en heb nu geen idee waar mijn bestelling ligt. DPD is daar niet transparant in kun je bellen op 06 421 02 767 want ik wil graag mijn bestelling. M.vr. Gr. Chris Oerlemans

3. toukokuuta 2026

Beste Chris,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Fijn om te horen dat u over Azzura zelf tevreden bent, maar wij begrijpen volledig uw frustratie over de levering via DPD. Volgens de tracking is uw bestelling zaterdag 2 mei besteld en maandag 4 mei vanuit België vertrokken, waardoor deze normaal gezien de volgende werkdag geleverd had moeten worden.

Helaas blijkt het pakket inmiddels al meer dan een week onderweg te zijn bij DPD, zonder duidelijke informatie over de afleverlocatie. Dit is uiteraard niet hoe het hoort en onze excuses voor het ongemak.

Omdat morgen helaas een feestdag is, willen wij direct daarna een nieuwe zending voor u in orde maken zodat u deze vermoedelijk maandag ontvangt. Mocht het oorspronkelijke pakket alsnog aankomen, dan vragen wij vriendelijk om één van beide zendingen te weigeren zodat er geen dubbele levering ontstaat.

Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Rijo
Azzura BV

Snel opgelost

In eerste instantie bleef de levering uit. Leek vast te hangen bij transporteur. Na contact is dit direct opgepakt en werd de bestelling de dag erna geleverd.

2. toukokuuta 2026

En alles kwam goed

Nadat mijn order eigenlijk in lucht opgegaan leek te zijn, heb ik contact met azzurapool gehad en is alles netjes in 1 weekend opgelost. Vrijdag contact gehad en maandag ochtend 9.15 was dpd met het pakket present. Mijn volgende bestelling voor onze pool gaat gewoon weer bij azzurapool geplaatst worden.......stukje service telt toch echt wel mee bij mij.

25. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Slechte levering maar correct hersteld

Karretje voor zwembadrobot was slecht verpakt,al gebruikt en stuk bij aankomst.Maar correct contact nadien, correct geretourneerd en geld teruggestort.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

Bedankt voor uw eerlijke review, Inge!

Het spijt ons dat u het product in deze staat heeft ontvangen. Dit artikel is inderdaad opnieuw in voorraad gekomen na een retour van een andere klant en werd in ons logistiek proces helaas niet correct gecontroleerd. Daardoor is het opnieuw verzonden, wat uiteraard niet had mogen gebeuren.

We hebben u een nieuw exemplaar aangeboden, maar respecteren uw keuze voor een terugbetaling. Fijn dat het verdere contact correct is verlopen en dat dit netjes werd afgehandeld.

Onze excuses voor deze ervaring — dit is niet de service die wij willen bieden.

Rijo
Team Azzura Pool

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin