Banner for Azzurapool.com

Azzurapool.com Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte communicatie en de levering was er vrij snel. De intex opblaasglijbaan voldoet aan de eisen. Het intex pompje van 12 euro op batterijen, was wel niet krachtig genoeg om de glijbaan op te blaz... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Nachtrag zu meiner Bewertung vom 2. Juni 2026. Das Team von Azzurapool hat beim Zusteller offensichtlich Druck gemacht, am 3. Juni wurde der Pool geliefert. Leider fehlte die Winterabdeckung, die hat... Näytä lisää

1. Uima-allastarvikkeet
  2. Verkkokauppapalvelu
  3. Poreallaskauppa
  4. Allastarvikemyymälä
  5. Uima-altaiden korjauspalvelu
  6. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

246 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Hadden problemen met de betaling

Hadden problemen met de betaling, maar ze hebben dit persoonlijk opgelost en betaling kon bij levering gebeuren. Zelf hebben ze ook gezien dat het zwembad intussen vernieuwd was bij leverancier en hebben ons hier ook persoonlijk van op de hoogte gebracht. Nog niet geleverd, maar tot nu toe zijn we aangenaam verrast met de service.

4. syyskuuta 2026

Pool bestellt, bezahlt, keine Lieferung

Habe einen Pool bestellt, bezahlt und ....nach Wochen noch nicht erhalten. An einer Problemlösung scheint niemand interessiert zu sein. Absolut keine Empfehlung. Das Problem scheint ohne rechtliche Schritte nicht zu lösen zu sein. Vorsicht !!

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

Ich stehe tatsächlich jeden Tag mit Raben in Kontakt, daher gibt es keinen Grund für Anschuldigungen und Misstrauen – wir verhalten uns stets korrekt, siehe E-Mails.

Es wurde am 31. August geliefert

Saanut 1/5 tähteä

Ben echt ontgoocheld in hun beloftes…

Azzurapool.com heeft juist mijn retourzending rechtgezet en dat vind ik een mooi attentie daarom wilde ik erop reageren

31. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

ik heb u direct gebeld en terugbetaald, we hoeven niet retour terug en hebben u nu gratis de juiste geleverd, 20 gram

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, maken waar wat ze vertellen.
Retour binnen enkele dagen teruggestort.
Jammer dat deze bestelling niet doorging, maar wel voor bestelling en in de toekomst

27. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 2/5 tähteä

1 semaines sans nouvelles de ma…

1 semaines sans nouvelles de ma commande, j'envoie un message car impossible de joindre la ligne telephonique en français. On m'annonce que le responsable est en congé et que l'article commandé n'est plus de stock. On me recontacte le lendemain en m'en proposant une autre, pour le même prix avec livraison le lendemain. Ok sauf qu'il faudra 3 jours de plus pour obtenir ma commande et pas de suivi en ligne de celle-ci. Franchement déçue des délais...

17. elokuuta 2026

Bonjour,

Merci pour votre avis. Nous souhaitons apporter quelques précisions, car certaines informations mentionnées ne correspondent pas à nos données.
Vous indiquez qu'on vous aurait informée que le responsable était en congé. Ce n'est pas le cas. Je travaille personnellement tous les jours et je n'étais pas en congé. Il y a probablement eu un malentendu lors de la communication.
L'article GRE initialement commandé avait un délai de livraison annoncé d'environ 2 semaines. Afin de ne pas vous faire attendre aussi longtemps, nous vous avons proposé un produit plus cher et de meilleure qualité, exactement au même prix, sans aucun supplément.
D'après nos informations d'expédition, ce produit de remplacement a ensuite quitté notre entrepôt le jour même. Nous avons donc traité et expédié votre commande aussi rapidement que possible. Le délai de transport final du transporteur n'est malheureusement pas entièrement sous notre contrôle.
Nous sommes donc désolés de lire votre déception concernant le délai, car nous avons justement cherché une solution vous permettant d'éviter le délai initial de 2 semaines, tout en vous fournissant un produit plus cher sans frais supplémentaires.
Si le produit reçu ne vous convient malgré tout pas, vous pouvez bien entendu nous le retourner gratuitement et nous vous rembourserons intégralement votre achat.
Cordialement,

Rijo
Azzura BV

Vlotte levering en communicatie

Vlotte communicatie en de levering was er vrij snel.
De intex opblaasglijbaan voldoet aan de eisen.
Het intex pompje van 12 euro op batterijen, was wel niet krachtig genoeg om de glijbaan op te blazen. Deze raakte oververhit. Om de opblaasglijbaan op te blazen adviseer ik een betere opblaaspomp/compressor.

4. elokuuta 2026

Topbedrijf

Topbedrijf, snelle levering, alles naar wens. Zou dit bedrijf aanbevelen als je een mooi zwembad online wilt aanschaffen!

24. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Totaal geen communicatie met dit…

Totaal geen communicatie met dit bedrijf. Enkel wanneer je een mail stuurt om de bestelling volledig te annuleren.

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

Wij hebben dit verstuurd en terug laten komen via uw verzoek. Ik heb u gebeld, onbereikbaar. Dan maar terugbetalen. Anders had u het donderdag in huis gehad, maar u annuleerde op woensdag. Heeft u echt nog nodig kan ik het aanbieden voor 25 euro incl. verzending ipv 35 euro en dinsdag thuis geleverd, ik zat in het buitenland, logistiek gaat gewoon door, maar u heeft mij niet gebeld.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin