Banner for Azzurapool.com

Azzurapool.com Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Hadden problemen met de betaling, maar ze hebben dit persoonlijk opgelost en betaling kon bij levering gebeuren. Zelf hebben ze ook gezien dat het zwembad intussen vernieuwd was bij leverancier en heb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte communicatie en de levering was er vrij snel. De intex opblaasglijbaan voldoet aan de eisen. Het intex pompje van 12 euro op batterijen, was wel niet krachtig genoeg om de glijbaan op te blaz... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, me... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Nachtrag zu meiner Bewertung vom 2. Juni 2026. Das Team von Azzurapool hat beim Zusteller offensichtlich Druck gemacht, am 3. Juni wurde der Pool geliefert. Leider fehlte die Winterabdeckung, die hat... Näytä lisää

1. Uima-allastarvikkeet
  2. Verkkokauppapalvelu
  3. Poreallaskauppa
  4. Allastarvikemyymälä
  5. Uima-altaiden korjauspalvelu
  6. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

246 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super snelle levering

Super snelle levering! Levertermijn stond 4-5 dagen maar het product werd dadelijk verzonden en 's anderendaags al geleverd. Het product was een origineel onderdeel en heel zeker van de juiste kwaliteit.

27. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer begripvol voor mijn annulatie

Zeer begripvol voor mijn annulatie. Vriendelijk.

26. heinäkuuta 2026

Beste Melissa,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en begripvol heeft ervaren. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen en gaan, waar mogelijk, altijd akkoord met een annulering.

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle levering was er eerder dan…

Supersnelle levering was er eerder dan ikhad verwacht

17. heinäkuuta 2026

Beste Kris,

Bedankt voor uw mooie review!

U had inderdaad wel heel veel geluk. 😊 Uw bestelling werd slechts 2 minuten vóór 22:00 uur geplaatst, waardoor we deze nog dezelfde avond konden verwerken en u de bestelling de volgende dag al in huis had.

We hopen dat uw warmtepomp dankzij de nieuwe koppeling weer optimaal functioneert en wensen u veel plezier van uw aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Wat is 1 van de belangrijkste punten…

Wat is 1 van de belangrijkste punten als je iets aankoopt?

Naar mijn mening is dit de naverkoop/service, je doet tenslotte je research meestal vooraf wat je wil of hoe je het wil.
Bij Azzurapool geef ik dit allensinds een dikke 10/10!

Bij vragen of eender wat zijn ze 1 groot boek en helpen ze jou verder.
Dankuwel voor de zeer correcte service, zoals het moet.
Heb je vragen of problemen, ze helpen je uitgebreid verder en zullen steeds een gepaste oplossing geven.

Mvg Svr.

23. heinäkuuta 2026

Beste Senna,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat u onze service en ondersteuning zo waardeert.

Wij vinden het inderdaad belangrijk dat onze klanten ook na de aankoop op ons kunnen rekenen. Daarom doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en samen een passende oplossing te vinden wanneer dat nodig is.

Veel plezier met uw W'eau Mini Inverter warmtepomp. Wij wensen u een heerlijk zwemseizoen en staan uiteraard ook in de toekomst graag voor u klaar.

Rijo – Azzura Pool

Saanut 1/5 tähteä

Leider hat es in unserem Fall nicht…

Leider hat es in unserem Fall nicht gepasst. Weder die Lieferung noch die Kommunikation!

27. kesäkuuta 2026

Hallo Victor,

Es tut uns leid zu lesen, dass Sie mit Ihrer Erfahrung nicht zufrieden waren.

Ihre Bestellung wurde in zwei Sendungen verschickt. Der Skimmer und der Filtersand wurden schnell mit DPD zugestellt. Das Schwimmbecken wurde rechtzeitig über eine Spedition versendet und hätte ordnungsgemäß zugestellt werden können. Leider ist die Sendung während des Transports verloren gegangen, sodass das Schwimmbecken Sie nie erreicht hat.

Selbstverständlich haben wir Ihnen den vollständigen Kaufbetrag umgehend über PayPal zurückerstattet. Auch für uns ist dies eine sehr bedauerliche Situation. Durch den Verlust der Sendung haben wir das Schwimmbecken verloren und mussten den gesamten finanziellen Schaden tragen, während Sie den vollständigen Kaufpreis zurückerhalten haben.

Wir entschuldigen uns für die entstandenen Unannehmlichkeiten und bedanken uns, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu teilen.

Mit freundlichen Grüßen,
Rijo – Azzura Pool

Saanut 5/5 tähteä

anaf het eerste contact ben ik…

anaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen met het kiezen van het juiste zwembad. De communicatie was duidelijk, vragen werden snel beantwoord en alles is precies volgens afspraak geleverd. De levering was keurig op tijd en de kwaliteit van het zwembad is top. Fijn bedrijf met deskundig advies en een uitstekende service. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zwembad!

21. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

ontzettend snelle en professionele…

ontzettend snelle en professionele service gekregen van dit bedrijf voor mijn grote intex zwembad!
echt een aanrader.

17. heinäkuuta 2026

Beste Robin,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service als snel en professioneel heeft ervaren. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent.

Wij wensen u heel veel plezier met uw grote Intex zwembad en hopen dat u er deze zomer volop van kunt genieten!

Good

Good service and product

17. joulukuuta 2025

Dear Marton,

Thank you very much for your positive review! We are delighted to hear that you are satisfied with both our product and our service. Your kind words mean a lot to us.

We hope you enjoy your purchase and look forward to serving you again in the future.

Kind regards,

Super materiaal

Super materiaal , zeer vriendelijk en correct personeel , top top top

19. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel ons materiaal als onze service. Uw complimenten over ons vriendelijke en correcte personeel waarderen wij enorm.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan uiteraard graag weer voor u klaar als wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb niks ontvangen en ben 300 euro…

Ik heb niks ontvangen en ben 300 euro armer.

14. heinäkuuta 2026

Beste Annet,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het vervelend is wanneer u langer op uw bestelling moet wachten dan verwacht.

Op het moment dat u uw bestelling plaatste, bleek de verpakking van de liner die wij op voorraad hadden helaas zodanig beschadigd dat wij deze niet verantwoord konden versturen. Daarom hebben wij direct een nieuwe liner bij onze leverancier besteld.

Oorspronkelijk verwachtten wij deze levering op dinsdag, maar onze leverancier leverde deze uiteindelijk pas op donderdag. Dit hebben wij ook telefonisch aan u gecommuniceerd op donderdag. Zodra de nieuwe liner binnen was, hebben wij uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Door een vertraging bij DPD vanuit België en het weekend ertussen is uw pakket uiteindelijk op maandag geleverd.

We begrijpen dat de vertraging vervelend was en bieden hiervoor onze excuses aan. Wij kiezen er echter bewust voor om geen beschadigde producten te verzenden, zodat u een nieuw en onbeschadigd product ontvangt.

Super Pool-leicht zum Aufbauen

Super Pool-leicht zum Aufbauen

30. kesäkuuta 2026

Hallo Heike,

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass der Aufbau Ihrer Graphite Panel Pool einfach und unkompliziert war. Wir wünschen Ihnen und Ihrer Familie viele sonnige Tage und viel Freude mit Ihrem neuen Pool!

Mit freundlichen Grüßen,
Azzura BV

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin