Banner for Azzurapool.com

Azzurapool.com Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Hadden problemen met de betaling, maar ze hebben dit persoonlijk opgelost en betaling kon bij levering gebeuren. Zelf hebben ze ook gezien dat het zwembad intussen vernieuwd was bij leverancier en heb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte communicatie en de levering was er vrij snel. De intex opblaasglijbaan voldoet aan de eisen. Het intex pompje van 12 euro op batterijen, was wel niet krachtig genoeg om de glijbaan op te blaz... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Nachtrag zu meiner Bewertung vom 2. Juni 2026. Das Team von Azzurapool hat beim Zusteller offensichtlich Druck gemacht, am 3. Juni wurde der Pool geliefert. Leider fehlte die Winterabdeckung, die hat... Näytä lisää

1. Uima-allastarvikkeet
  2. Verkkokauppapalvelu
  3. Poreallaskauppa
  4. Allastarvikemyymälä
  5. Uima-altaiden korjauspalvelu
  6. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

AzzuraPool.com is dé specialist in wellness en zwembaden voor thuis. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige producten, waaronder jacuzzi’s, opzetzwembaden, warmtepompen, filtersystemen, afdekkingen en accessoires. Onze missie is om luxe, ontspanning en gebruiksgemak toegankelijk te maken voor iedereen – of je nu een compacte tuin hebt of een volledige wellnessruimte aanlegt. Wat ons onderscheidt? Snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die écht meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring en technische kennis kunnen we niet alleen het juiste artikel leveren, maar ook ondersteuning bieden waar nodig – van aankoop tot installatie en service. AzzuraPool.com staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantbeleving.

Hyvä

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

246 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

NOOIT HIER KOPEN AUB!

2025 een zwembad WEAU warmtepomp gekocht bij dit bedrijf. Eerste jaar deed het heel goed bijna niet te horen. Na 3 maanden schoon en droog bewaard. Dit jaar aangesloten en na 1 maand draaien begon warmtepomp te piepen en kraaien. Gegeven moment ging die uit. Contact gehad met Azzurapool die vroegen voor videos en foto’s die heb ik gelijk gestuurd. Toen kreeg ik te horen dat de fabrikant het apparaat wilt repareren en dat ik hem moest opsturen. Aangezien ik het apparaat niet eens een jaar in gebruik had heb ik aangegeven een nieuwe te willen want dit kan niet. De beste meneer aan de telefoon ging toen schreeuwen en vreselijk uitschelden tot mij een oplichter noemen. Zeer brutaal en onprofesioneel. AUB NIKS KOPEN HIER!!

22. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Aangezien u een nieuwe wilt, u wilt geen doos regelen om dit op te sturen, dan bent u toch ook een oplichter als u een nieuwe wilt. Misschien lukt dit bij Amazon of Bol.com, dan had u dit maar bij een ander moeten kopen. Wij willen dit alsnog repareren, u wilt dit niet. Ik heb u aangegeven dat mijn contactpersoon van Weau met vakantie is t/m 17 augustus.

Aangezien dit morgen gaat gekeken worden naar een oplossing met mijn contactpersoon van Weau. U gaat express 2 dagen voor 17 augustus een beoordeling plaatsen.

Deze ochtend heb ik hierover gemaild met Weau voor een reactie aanstaande maandag, dus dan ga ik het oplossen voor u met een beschuldigingen op TrustPilot.

Saanut 4/5 tähteä

Problemen bij de levering, fantastisch verder geholpen

Problemen bij de levering, lang wachten, DPD leverde de tub gewoon voor de deur aan het straat, ik had gevraagd dit achteraan uit het zicht te leveren! Ik werd wel fantastisch verder geholpen door een man met Nederlands accent van Azzura, hij heeft op alle vlakken 10 /10 gescoord, ivm klantvriendelijkheid, problemsolving, ... Azzura geef deze man maar snel loonsverhoging👌ieder bedrijf kan deze man absoluut gebruiken!

9. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

The delivery was cancelled after one…

The delivery was cancelled after one week with no reason given. Also no contact afterwards explaining anything

6. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Azzurapool.com

Wir haben Ihnen nach der Stornierung umgehend eine WhatsApp-Nachricht geschickt, die Sie ignorieren können – es handelt sich um einen Fehler auf dem DPD-Etikett; die Sendung wurde tatsächlich verschickt, und Ihnen wurde versehentlich der Betrag zurückerstattet.
Wir hoffen, dass Sie unsere Rechnung nach der Lieferung begleichen, da die Sendung bereits unterwegs ist. Da es letztendlich nicht mit DPD geklappt hat, haben wir eine andere Lösung gefunden. Bitte antworten Sie auf die Nachrichten. Andernfalls befürchten wir, dass wir betrogen werden.

Top service

Top service, product was niet naar wens en er werd snel meegedacht om het product retour te sturen. Erg klantvriendelijk en ik beveel het bedrijf ten harte aan!

4. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Product beschadigd, geen reactie. Review aangepast, klacht is opgelost.

Emmer van 5 kg Chloor 20 grams tabletten besteld. Bij levering was het deksel vol troep(bruin stof) en het deksel was op meerdere plekken kapot. Ik koop een 5 kg emmer omdat ik hier lang mee doe, met een kapot deksel is dit slecht houdbaar voor een langere periode. Mail gestuurd vorige week maar niet op gereageerd door Azzurapool. Erg slecht.

Omdat er niet op mn mail werd gereageerd heb ik deze review geschreven. Naderhand is er contact opgenomen en heb ik inmiddels een nieuwe emmer ontvangen. Tevens netjes een retouretiket ontvangen voor de beschadigde emmer. Klacht is zeer goed afgehandeld, vandaar mn review aangepast van 1 naar 4 sterren.

30. heinäkuuta 2026

Beste Andres,

Bedankt voor uw review.

Het klopt inderdaad dat een beschadigde deksel niet de kwaliteit is die u van ons mag verwachten. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Direct nadat wij uw review zagen, heb ik persoonlijk contact met u opgenomen en direct een nieuwe emmer naar u laten versturen. Op uw verzoek om deze vanaf volgende week te leveren, hebben wij de vervangende zending vrijdag verzonden, zodat deze maandag bij u wordt geleverd.

U hoeft de inhoud van de huidige emmer niet over te gieten. U mag de beschadigde emmer gewoon meegeven aan de chauffeur wanneer de nieuwe wordt geleverd. Het is geen probleem als er al een deel van de tabletten is gebruikt.

Wij hebben inmiddels ook uitgezocht waarom wij niet eerder op uw e-mail hebben gereageerd. Deze bleek helaas in onze ongewenste e-mail (spamfolder) terecht te zijn gekomen, waardoor wij uw bericht niet tijdig hebben gezien. Zodra wij hiervan op de hoogte waren, hebben wij direct actie ondernomen en een passende oplossing geregeld.

Wij hopen dat u onze snelle service en de geboden oplossing alsnog wilt meenemen in uw beoordeling.

Rijo
Azzura BV

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb mijn pakket niet gekregen ik heb…

Ik heb mijn pakket niet gekregen ik heb contact opgenomen met jullie chat communicatie maar nog steeds niks gehoord…

28. heinäkuuta 2026

Beste Carolien,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het jammer dat u aangeeft uw bestelling niet te hebben ontvangen. Volgens de Track & Trace van DPD is uw oorspronkelijke pakket echter als geleverd geregistreerd.
Postcode: 9800

Ondanks deze afleverbevestiging hebben wij, uit service en zonder extra kosten, direct een tweede exemplaar naar u verstuurd. Ook dit vervangende pakket is volgens de Track & Trace succesvol afgeleverd.
Echter worden wij nu door u dubbel benadeeld.

Daarnaast hebben wij meerdere keren geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om samen naar een oplossing te zoeken. Helaas hebben wij u niet kunnen bereiken. Ook ontvingen wij geen reactie meer en konden wij geen verdere communicatie voeren.

Uw bestelling had een waarde van € 14,95, terwijl wij de kosten voor een volledige nalevering en verzending volledig voor onze rekening hebben genomen. Dit doen wij als extra service voor onze klanten, ondanks dat beide zendingen volgens de vervoerder zijn afgeleverd.

Wij betreuren het daarom dat u deze beoordeling heeft geplaatst, terwijl wij alles hebben gedaan wat redelijkerwijs van ons verwacht mocht worden om dit op te lossen.

Rijo
Azzura BV

Saanut 5/5 tähteä

Bestelde product was niet voorradig

Bestelde product was niet voorradig. Bedrijf stelde een goed alternatief voor met extra korting. Medewerker was vriendelijk en meedenkend om oplossing te vinden.
Belde nog terug om mij te attenderen dat bij het ophalen van het product 2 dozen waren. En dat ik hier op wilde letten.
Zeer tevreden dus.

3. elokuuta 2026

Uitstekende service en topopvolging

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service en topopvolging!

Kapotte stukken bij de levering, daar kon de webshop zelf weinig aan doen, maar de manier waarop ze dit aanpakten is gewoon top. Voor wie enkel de bovenkant leest: dikke aanrader, service van 200%!

Bij de levering bleek ons zwembad helaas beschadigd aan enkele palen, en het afdekzeil was al kapot na één keer gebruiken. We hebben dit gemeld via mail, maar die was jammer genoeg in de spam terechtgekomen. Toen we na enkele dagen opnieuw contact opnamen, kregen we meteen de verkoper aan de lijn.

Hij schrok oprecht dat hij onze mail niet had gezien, verontschuldigde zich onmiddellijk en schoot meteen in actie. Zonder dat wij erom vroegen stuurde hij ons een nieuw én kwalitatiever afdekzeil van een ander merk, als compensatie en met zijn excuses. Daarnaast startte hij direct de garantieclaim op voor de beschadigde stukken, die intussen volledig vervangen zijn.

28. heinäkuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin