Yrityksen tiedot

1. Henkilöstökonsultointi

Yrityksen kirjoittama

Since 2009, we have been the specialist in recruiting and housing workers from Romania, Poland, Portugal and Spain.

4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Alexandre Neves

Hi, my name is Alexandre, I'm Portuguese, I arrived in Belgium about 7 months ago through Axintor, today after 7 months I managed to rent my own house, I signed an effective contract with the company where Axintor put me to work, in 1 week it's coming my family, I had a good experience, thanks to my recruiter Filipa Sousa, who I am very grateful for everything she did for me, without her it wouldn't have been possible, an excellent professional and above all a friend. Thank you for everything!

29. marraskuuta 2024
Axintor Interim-logo

Vastaus yritykseltä Axintor Interim

Thank you for your positive review!

Hi everyone!!!

Hi everyone!!!! if you read this article don't be afraid to change your professional life!!! you won't regret changing for the better with the best team!!! I left my country, my home, my comfort zone in search of a new working life opportunity!!! And this company and is team give me that opportunity!!!!I want to give my sincere congratulations to Maria and Aldona for her concern and patience towards me and for their excellent and reliable work ☺️🙏🏽

14. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Axintor Interim es una gran empresa …

Axintor Interim es una gran empresa que cuenta con personas muy profesionales y calidad humana ofreciendo una gran oportunidad de trabajo a las personas con honestidad es muy agradable trabajar para la empresa me siento muy feliz me an apoyado y me brindan la oportunidad y gracias por confiar en nodotros

12. joulukuuta 2023

Excelente servicio

Excelente servicio tienen un grupo de trabajo con cualidades humanas dispuestas a servirle a personas que desea mejorar su condicion laboral atentos apoyar y escuchar y brindar información eficaz y eficiente felicidades por crear empresa para brindar apoyo humano que va encadena de una mano con otra donde todos salimos beneficiados. Muchas gracias

12. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin