Super rask levering! Kjøpte leather paint til skinnsofaen min. Kjempe bra produkt 😀 Jeg er så fornøyd!!! En pakke ble borte i post systemet, jeg tok kontakt og de sendte ny med en gang. Fantastisk ku... Näytä lisää
Jeg har en mistanke om at denne er ingen «Norsk» nettbutikk egentlig. Varen ble ikke plukket og sendt samme eller neste dag. Det ser ut som «drop ship». Dvs at de har ingen lager i Norge og at alt sen... Näytä lisää
Helt ærlig så synes jeg det gikk så kjapt med alt fra bestilling til leveranse og alt var pakket så fint og trygt så jeg har bare positivt å si!Handlet når det var sommer salg så fikk bra priser på my... Näytä lisää
Nordens største bilpleiebutikk. Alt du trenger til bilpleie - Til en lav pris - Rask levering - AUTODUDE
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040, Kløfta, Norja
Muut katsoivat myös näitä
Altid fornøyd med Autodude
Altid fornøyd med Autodude, leverer raskt & topp produkter 👍
Veldig bra butikk
Veldig bra butikk med gode priser. Har rask levering og topp produkter
Enkelt å bestille
Enkelt å bestille. Kvikk ekspedisjon og levering.
Topp service og hyggelig kunde support 🙂
Super kundeservice
Super kundeservice! Fikk raskt svar og problemet fra min side ble løst på en utrolig bra måte. Anbefales!
Bestilte varer på nettet
Bestilte varer på nettet, fikk noe helt annet. Umulig å komme i kontakt med de i etterkant. Har prøvet telefon i timesvis chattroboten ute av drift. Ikke svar på Mail. Andbefales ikke å bestille herfra.
Oseriøst"
Norway's biggest scam company"
(SparkX, Vi har mottatt din søknad om Service
Innleveringssted : Stortorget 19, 2000 Lillestrøm
Produkt : SPARKX
Dato for service : 03-11-2022 12:00)
No one came to open"
It is not possible to get in touch by phone or in store.
The store is never open.
This is clearly fraud.
Dårligste butikken har handlet oss
Dårligste butikken har handlet oss, etter 4 dager fortsatt ikke pakken kommet opp på sporing. Fikk som svar den var sendt fra Sverige, elendig at dette ikke kommer fram. STYR UNNA DENNE BUTIKKEN.
Rask levering og utrolig gode…
Rask levering og utrolig gode produkter.
Kjøpte deres avfetting, dragons breath, håndkle og flere andre såper. Fantastisk :)!
6 Sjerner lett!!
Helt ærlig så synes jeg det gikk så kjapt med alt fra bestilling til leveranse og alt var pakket så fint og trygt så jeg har bare positivt å si!Handlet når det var sommer salg så fikk bra priser på mye jeg trengte!
Autodude...
Bestilde wonderbaum skogsfrisk.
Fikk duften delicious
Så pris toppen
Leveranstid toppen
Duften...not som much
Meget fornøyd med deres hurtige…
Meget fornøyd med deres hurtige avgjørelse ved reklamasjon på en led bjelke jeg har kjøpt hos dem. Hadde fått fukt i lampa. Sendte mail med bilde og innen 15 min hadde de send ny, med retur lapp for den defekte. Slik hurtig kudebehandling skal man lete lenge etter. Kommer garantert til å handle fra dem igjen.