AUTODUDE.NO Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Meget fornøyd med deres hurtige avgjørelse ved reklamasjon på en led bjelke jeg har kjøpt hos dem. Hadde fått fukt i lampa. Sendte mail med bilde og innen 15 min hadde de send ny, med retur lapp for d... Näytä lisää

Jeg har en mistanke om at denne er ingen «Norsk» nettbutikk egentlig. Varen ble ikke plukket og sendt samme eller neste dag. Det ser ut som «drop ship». Dvs at de har ingen lager i Norge og at alt sen... Näytä lisää

Helt ærlig så synes jeg det gikk så kjapt med alt fra bestilling til leveranse og alt var pakket så fint og trygt så jeg har bare positivt å si!Handlet når det var sommer salg så fikk bra priser på my... Näytä lisää

1. Auton varaosat ja tarvikkeet

Nordens største bilpleiebutikk. Alt du trenger til bilpleie - Til en lav pris - Rask levering - AUTODUDE

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fikk verken bestilt varen i handlekurv

Fikk verken bestilt varen i handlekurv, eller kontakt med kundeservice på mail.

8. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä AUTODUDE.NO

Hei og takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager så mye for at du har hatt problemer i forbindelse med bestilling hos oss. Har du kontaktet oss via kontaktskjema på nettsiden? Vi kan også kontaktes på support@autodude.no, og besvarer alle henvendelser vi får.

Mvh Melisa / Autodude kundeservice

Super rask levering

Super rask levering, gode tilbud og priser, gode produkter. Er alltid fornøyd med Autodude. Anbefales på det sterkeste :-)

10. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AUTODUDE.NO

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag :)

Super rask levering og kjempe bra produkter!

Super rask levering! Kjøpte leather paint til skinnsofaen min. Kjempe bra produkt 😀 Jeg er så fornøyd!!! En pakke ble borte i post systemet, jeg tok kontakt og de sendte ny med en gang. Fantastisk kundeservice 👏👏 Kommer definitivt til og handle igjen. Hilsen veldig fornøyd kunde 😀

17. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä AUTODUDE.NO

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre du er fornøyd med både produkt og kundeservice :) Ønsker deg en fin dag!

Meget treig levering

Meget treig levering. Anbefales ikke. Bare tabbe å teste handling herfra.

10. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AUTODUDE.NO

Hei! Så leit å høre at leveringen gikk tregt med din ordre, og at du ikke har vært fornøyd med handelen hos oss. Det kan dessverre skje en gang i blant at pakker blir forsinket under transport. Vi er i det tilfelle alltid behjelpelige og lett tilgjengelige på kundeservice, og kan nås på support@autodude.no
Vi ønsker deg en fortsatt fin dag videre!

It took 4 weeks to ship from the store

Shipment was sent from Autodude.no over 4weeks aften i ordered it and now i recieved confirmation That i can pick up the parcel, tomorrow it is 6weeks after ordering.
DO NOT PURCHASE ANYTHING FROM HERE

14. elokuuta 2024

Hei!

Vi setter pris på tilbakemeldingen din!

Det er synd å høre at levering tok så lang tid, vi beklager for dette!
Oftest skyldes lenger leveringstid på at noe i bestillingen kan det ha vært tomt for på lager. Tilgjengelighet står alltid på produktsiden og i handlekurven før bestilling.

Hvis du ønsker at vi undersøker nærmere på årsaken, så er det bare å ta kontakt med oss på info@autodude.no.

Takk igjen for tilbakemeldingen!

Ha en strålende dag! 🤗

Alt får lang leveringstid.

Alt får lang leveringstid.

14. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä AUTODUDE.NO

Hei! Takk for tilbakemeldingen!
Så leit å høre at leveringen tok litt lenger tid med din ordre. Det kan være flere grunner til dette: Noen av produktene du bestilte var ikke inne på lager (dette opplyses om på produktside og ordrebekreftelse), eller så har det vært forsinkelser med frakt. Vi er i begge tilfeller alltid tilgjengelige på kundeservice og gjør vårt beste for å finne en raskest mulig løsning. Ønsker deg en fin dag videre!

Imøtekommende, effektiv og god kundeservice!

7. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä AUTODUDE.NO

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Treg levering

Treg levering! Gikk tre dager før produktene ble pakket/sendtpakken. Seks dager etter bestilling er det fortsatt ingen info om pakken. Går tilbake til å gandle fra Garasjetid.no.

18. toukokuuta 2024