Ik was opzoek van banden voor mijn buscamper. Banden dat onder de nieuwe regels voor winter rijden in Duitsland met de nieuwe bergen/sneeuw vlokje symbol. Banden met goede ratings voor brandstof gebru... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I ordered a pair of Nokian tires for one of my cars. They arrived from Germany within four days. My own garage (in The Netherlands) had advised against it ‘because the tires would have an old prod... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vroeger was het alleen via duitsland en 2 weken wachten. Daarmee zeg ik niet dat ik ontevreden was met locatie in duitsland. Tegenwoordig 5werkdagen, maar 3e dag al binnen(mits je do of vrij be... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä autobandenmarkt.nl
Yrityksen kirjoittama
Autobandenmarkt.be is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en maten. Vind de juiste banden voor uw voertuig in een uniek breed assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, limousine, motorfiets of lichte vrachtwagen, hier vindt u altijd de juiste banden tegen voordelige prijzen.
Snelheid is de kracht van Autobandenmarkt.be: direct van het internet naar de weg. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en herfst zorgt deze online bandenverkoper dankzij zijn grote voorraad voor constante beschikbaarheid.
Autobandenmarkt.be biedt een uitzonderlijk breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:
- Autobanden,
- Motorbanden,
- Lichte vrachtwagenbanden,
- Banden voor elektrische auto's,
- Aluminium velgen en stalen velgen,
- Complete wielsets (voorgemonteerde banden op velgen)
Delticom AG, het bedrijf achter Autobandenmarkt.be, behoort tot de pioniers van de online bandenhandel en beheert webwinkels in meer dan 40 landen. Sinds de eeuwwisseling 1999/2000 biedt het bedrijf een breed assortiment aan banden online aan.
Dankzij een uitgebreid netwerk van montagepartners kunnen klanten hun nieuwe banden al bij de bestelling rechtstreeks naar een professionele montagewerkplaats laten sturen.
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319 , Sehnde, Saksa
- 0208 90 36 97
- autobanden@delti.com
- autobandenmarkt.nl
On vastannut 8 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Geen sprake van service.
Ik heb begin januari bij autobandenmarkt.nl (Delticom) 4 Goodyear 4 seizoenen banden gekocht. Bij de verzending naar de montagepartner ging het al fout. Verkeerde zending informatie, en banden die uiteindelijk 2 weken nadat ze geleverd zouden moeten zijn alsnog bezorgd werden.
Na de montage, incl. balanceren trilde de auto behoorlijk. Na opnieuw balanceren bij de montagepartner, werd het niet minder.
De conclusie van de montagepartner: in 1 of meerdere banden zit een productie fout.
Autobandenmarkt/Delticom, mag en kan van mij niet
verwachten dat ik ga uitzoeken welke band(en het betreft. Inmiddels ben ik nu al 2 maanden met Autobandenmarkt/Delticom in de weer om de koop te ontbinden wegens non-conformiteit.
Als je een probleem hebt, hoef je van Autobandenmarkt / Delticom niet veel te verwachten.
Drama niet te doen om band terug te…
Drama niet te doen om band terug te sturen weet nog steeds retouradres nog niet
Slechte klantenservice! Geen service
Had eerst goede ervaringen met Autobandenmarkt.nl maar als het om een retour gaat is er plots niemand thuis en zijn ze ontzettend slecht bereikbaar. En als je dan een reactie krijgt is het kort en zeer asociaal. Voor banden bestellen en leveren is het een top bedrijf. Maar voor retour of klanten contact is het regelrecht een ramp.
Ik bestel nieuwe banden en krijg banden…
Ik bestel nieuwe banden en krijg banden geleverd van 2012. die mag ik niet eens rijden van de verzekering.
Als ik hierover probeer te bellen krijg ik een stomme autobot die mij niet kan helpen, een klacht indienen per mail helpt ook niet, die is na 2 dagen nog niet beantwoord.
Koop hier nooit banden
Geen geld terug na 4 WEKEN
Ik heb 4 weken geleden een bestelling geplaatst en een week later geannulleerd, tot heden nog geen betaling ontvangen! Schande dit voor zo een groot bedrijf. Ik heb inmiddels al 3 verzoeken via de mail ingedient om mijn geld op de rekening te storten en meerdere malen via whatsapp een bericht gestuurd, telefonisch hebben ze een nutteloze AI bot die je van de kast naar de muur verwijst. Ik wil mijn geld terug!
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas
Banden besteld, maar dezelfde dag nog tot de ontdekking gekomen dat het de verkeerde waren. Dus geannuleerd. Deze diende ik te bevestigen maar link werkte niet dus mail gestuurd en volgende dag een mail gekregen dat ze handmatig hadden geannuleerd. Daarna zelf een mail gestuurd met wanneer ik mijn terugbetaling kon verwachten. Pas de volgende dag kreeg ik daar bericht over, en wat sturen ze: ondanks annulering toch verzonden. Ik zeg dat is niet mijn probleem maar ik moest maar wachten tot ze kwamen en weigeren aan de deur. Tot mijn verbazing staat tot op de dag van vandaag het pakket nog steeds als in verwerking bij het bedrijf dus gewoon niet verzonden. Al meerdere keren ern bericht gestuurd en denk je dat er nog antwoord komt? Nee zijn ineens van de aardbodem verdwenen en reageren nergens meer op. Ook zijn er echt geen banden binnen gekomen en al zeker geen terugbetaling dus gewoon pure oplichting en hier gaat een aangifte van komen. Ik laat me echt niet oplichten. Ik hoef ook geen excuus antwoord wat jullie er elke keer onder posten want jullie hebben kansen zat gehad om te reageren maar vertikken het. Bestelling RD 56339315 die overigens ook ineens niet meer in mijn account te vinden is dus leugens dat het verzonden is gaat bij mij niet op. Gewoon pure Oplichting dat dit bedrijf doet.
Meer dan 2 jaar oude banden
Ik heb 2 banden bijna 4 weken gelden besteld en na 3 weken bezorgd bij de montagepartner en genoteerd .helaas zijn de banden 2,5 jaar oud.jammer
Autobandenmarkt Never Again
They had given me this tracking number of DPD post 0130 5134 4417 44 x
This fraud people Dirk has given me this dpd tracking number, which doesn’t exist, neither tyres nor money back, I am going to complain consumers commission too,
SO, be careful guys, they are bunch of fraud and liars.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb twee wielensets besteld, maar bij levering bleek dat er een centreerring ontbrak en was één velg beschadigd.
De klantenservice bestaat grotendeels uit een AI-robot en per mail wordt er niet goed gereageerd op de hulpvraag en het is erg lastig om echte hulp te krijgen. Uiteindelijk kreeg ik na lang proberen te wel een reactie, maar worden de gemaakte afspraken niet nagekomen.
Voor het retourneren werd ik eerst aan het lijntje gehouden en uiteindelijk moet ik ook nog €120 aan verzendkosten betalen , want dat is standaard!? Absoluut geen aanrader voor wie wielen of banden wil kopen. Bij dit bedrijf bestellen zorgt alleen maar voor ellende.
Some bad experience
I ordered tires, something went wrong with the shipment and they didn’t inform me. After speaking to an AI agent on the phone I managed to speak a real person. They were not willing to solve the issue within a realistic timeline, just giving me a refund. Thanks to them I have to pay rush fees at the garage and additional premium costs for tires that are off the shelf available. Probably you’ll be satisfied with this dealer if all goes well, but if things go wrong, don’t expect them to go the extra mile or even inform you that your tires are not being delivered.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf! Ik zou ze zeker niet aanraden en al helemaal niet vertrouwen! Al weken geleden banden besteld en in mails staan ook leverdata. Moest vandaag zelf aan de bel trekken om te horen dat de banden niet geleverd gaan worden. Geen mail gehad, niet gebeld gewoon helemaal niks heb ik er over gehoord. Contact loopt ook allemaal via een chatrobot dus excuses of uitleg is er ook niet bij!
Op 15/11/2025 een band besteld en kreeg…
Op 15/11/2025 een band besteld en kreeg gelijk een bevestiging met de factuur, daarna nog een mail dat de bestelling is geannuleerd, omdat ik niet heb betaald ( dat zegt de mail ).
Dus ik dacht nou kan gebeuren. Ik neem contact volgende dag, en stuur de bewijs dat ik heb betaald (bankafschrift) en de factuur derbij.
Ze reageren met we hebben problemen met ideal betalen etc.. ik dacht het komt goed, MAAR BLIJKBAAR NIET. Elke dag bellen geen reactie en op de whatsapp met (helaas deze probleem is nog niet opgelost. Het is een systeemfout en onze informatici werken nog om dat op te lossen).
Dat niet mijn probleem en van niemand, ga maar lekker jou probleem zelf oplossen. ik heb geen tijd om elke dag te zitten bellen voor mijn geld terug.
Wil je geen hoofd pijn riskeren?
Dan moet je NIET BIJ HUN BESTELLEN!!
Wat een vreselijk bedrijf !!!
Wat een vreselijk bedrijf ! Echt schandalig hoe ze met de klant omgaan. 2 weken geleden banden besteld. Het geld is van mijn rekening afgeschreven, maar ze sturen niks op, omdat zij zeggen geen geld te hebben ontvangen. Ik heb het bewijs overlegd, maar nog weigeren ze op te sturen, omdat zij een probleem met hun boekhouding hebben. Bij nog veel meer klanten is dit een probleem. Ze zijn een onderzoek gestart, maar kunnen niet aangeven hoe lang dat gaat duren. Zij moeten een oplossing zoeken en niet de klant laten wachten en aan het lijntje houden. Wij mogen niet de dupe worden. De winter is dadelijk voorbij.
10 november 2 banden besteld bij…
10 november 2 banden besteld bij autobandenmarkt.nl en betaald met Ideal. De 1e fout was al dat de 10% korting niet werd verrekend bij het afrekenen maar dat zou (na contact via webchat) wel worden verrekend.
Daarna kreeg ik steeds mails dat de banden nog niet betaald waren. Heb hier meerdere keren contact voor gezocht (telefonisch en via webchat) en ook het bewijs van betaling van mijn bank meerdere keren aangeleverd. De enige reactie die ik kreeg dat is het zou worden doorgestuurd naar de finianciele afdeling.
Na 10 dagen is mijn bestelling geannuleerd wegens niet betalen...Ik ben nu mijn bedrag (170 euro) kwijt en heb geen banden.
Heb in het verleden vaker banden hier besteld en nooit problemen gehad, nu is er echt iets goed mis. Maar hierover ook geen enkele communicatie vanuit het bedrijf. Ik heb inmiddels al ergens anders (nederlands bedrijf) banden besteld, hoop dat ik mijn geld nog terug kan krijgen.
Contact via helpdesk is belabberd slecht, krijg je eerst een of andere AI stem aan de lijn. Eigenlijk is het bedrijf niet normaal te contacteren.
Ik bestel hier nooit weer.
Update 27-11: Nog steeds geen terugbetaling
Update 4-12: Complete aankoopbedrag teruggestort.
Eindconclusie: geen geld kwijt maar ook geen banden dus uiteindelijk alleen tijd en energie gekost.
Wat een drama bedrijf
Wat een drama bedrijf, besteld betaald, krijg de banden niet geleverd met als mail dat ik nog moet betalen. Gemaild met betaalbewijs geen reactie. Gebeld, eerst wachtende na 45 min nog steeds niemand aan de lijn gekregen en maar opgehangen. Oplichters!! Ver uit de buurt blijven!
Geannuleerde bestelling is DRAMA
Op 13 oktober 4 banden besteld.Er stond 3-4 dagen levertijd,dus niet.Twee weken later omdat banden nog niet geleverd waren, bestelling geannuleerd.
Inmiddels bij Bandenconcurent 4 banden besteld,binnen 2 dagen ontvangen en waren ze op mijn auto.
Daarna krijg ik mail van autobandenmarkt dat mijn banden onderweg zijn en dat ik als DPD komt meteen terugstuurt die banden.Ze hebben gewoon voor de deur van autogarage banden neergelegd en weg gereden.Alweer bellen met hun Joanna robot(verschilelijk ervaring)Over 4 dagen worden banden opgehaald,toen dacht ik ik krijg mijn geld terug,dus niet.
Vandaag is 11-11 dus bijna maand later word ik gebeld door autogarage.DPD heeft dezelfde 2 banden geleverd en alweer weggereden.Dit is en DRAMA en Haos bij logistiek of DPD of Autobandenmarkt.Bespaar je zenuwen en heel veel energie en bestel je hier niks.Over 4 dagen worden 2 banden opgehaald,en hoop ik dat ik mijn geld terugkrijg.
Annuleren is een drama!
Annuleren is een drama.
Ik bestelde 2 verschillende maten banden. Deze werd vanwege gebrek aan voorraad in verschillende orders geleverd bij een montagepartner.
2 banden (dezelfde afmetingen) zijn in 2 pakketten bezorgd, de andere 2 zijn er nog niet. Omdat ik toch afzie van de bestelling deze via de site geannuleerd, maar dat is drama. Nog steeds niets geregeld!
Snelle levering en goede service, maar let op productspecificaties
Over het algemeen ben ik tevreden over Autobandenmarkt.nl. Ze reageren snel, zijn goed telefonisch bereikbaar en de levering was vlot en duidelijk aangekondigd. Klein minpuntje: de banden die ik had besteld kwamen niet helemaal overeen met wat geleverd werd — de EVR-markering (voor elektrische voertuigen) ontbrak. Het zou goed zijn als Autobandenmarkt beter controleert of wat er op de website vermeld staat ook daadwerkelijk wordt geleverd. Daarnaast zou het handig zijn als klanten kunnen zoeken op specifieke codes, zoals T0 (voor Tesla), of SCT (silent), zodat je zeker weet dat je de juiste variant bestelt. Het retourneren van de banden verliep verder prima en zonder gedoe. Al met al een betrouwbare webshop, maar iets meer aandacht voor productspecificaties zou het helemaal perfect maken.
Aanvraag banden gaat prima maar dan
Aanvraag banden gaat prima maar dan!
De vervoerder GLS blinkt uit in het onbereikbaar zijn geen of nauwelijks werkend track en tracé systeem en als je dan bijna 1 1/2 uur in de wacht hebt gestaan heb je een medewerker aan de lijn die er weinig tot geen zin in heeft en niet verder komt dat je maar moet afwachten ?
De Duitse vervoerder die storingen als boegbeeld heeft kan in 2025 ! niet om gaan met NL postcodes .
Het is algemeen bekend dat Duitse bedrijven lichtjaren achterblijven vwb digitalisering maar waarom dan de keuze op deze vervoerder!?
Waarschijnlijk puur en alleen om de kosten .
Uiteindelijk gaat deze manier van besparing heel veel geld kosten om de simpele reden dat klanten niets meer met GLS te maken willen hebben .
Goedkoop kan duurkoop zijn
BETER VAN NIET! Ze houden zich niet aan consumentenrecht. Banden gekocht, deze reden niet goed hadden hoogte slqg. Veel uitstel tactiek.
€140 euro om de banden te laten testen bij montagepartner (5* google). Ze zouden dit vergoeden als de banden niet goed waren. Veel gedoe later 2 nieuw banden weer opnieuw montagekosten €70. Ze zouden de montage kosten vergoeden. Nou niet dus maar €50 dus de banden zijn €160 duurder.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.