Mine penge blev trukket forinden mine varer blev afsendt. Bestilte varerne mandag d.30/10, pengene trækkes d.2/11 og afsendes først mandag d. 6/11. Der stod i beskrivelsen at varerne var en f... Näytä lisää
Fantastisk klassisk univers Søde og hjælpsomme, svarer hurtigt ved henvendelse. Stort udvalgt og til fornuftige priser. Gode til at opdatere deres sociale medier med inspiration og deres LIVE fung... Näytä lisää
Kan kun anbefale Aulama, synes priserne er gode og man får noget for pengene. Det tøj jeg har købt, er jeg blevet utrolig glad for, og har efterhånden købt meget ;) Hvis jeg bestiller torsdag aften... Näytä lisää
Frakken kom hurtigt. Dejligt at blive adviseret undervejs mht hvor langt varen er kommet. Kan ikke sige så meget om produktet, da det var en gave. Den blev dog positivt modtaget. Nem overskuelig hje... Näytä lisää
Au Lama sælger tøj, smykker, sko og meget mere til den moderne og praktiske kvinde som gerne vil have mest muligt ud af sin gaderobe ⭐️ Vi er en lille virksomhed med to ansatte som hver dag prøver at yde den bedste kundeservice. For os er det essentielt at alle kunder får en god oplevelse ved at handle hos os 🙋🏼♀️ Bedste hilsner fra Pernille og Pernille team Au Lama
Firehusevej 8A, 7470, Karup J, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Altid god service, lynhurtig levering og fine produkter til gode priser.
Det er virkelig bøvlet at returnere. Der ligger ikke en returseddel i pakken, den skal man selv printe. Men hvem har en printer nu till dags. Varen var som forventet.
For dårlig kvalitet. Kjolen er så elektrisk at den faktisk ikke er til at bruge
Alt omkring køb og levering gik let og elegant!
Jeg kan kun sige gode ting om disse piger og denne virksomhed 💕- de er så søde , hjælpsomme/behjælpelige og imødekommende ❤️💕
I er altid så søde, laver fede Lives med super tilbud og så sender i lynhurtigt. Eneste minus er, at jeg køber mig alt for fattig..
Hurtig ekspedition og nem hjemmeside og fine ting😊
Bestilte et sæt derfra. Størrelsesguiden var rigtig god, levering var hurtig og jeg er så glad for mit nye sæt. Virkelig god oplevelse
Jeg kan rigtig godt lide deres udvalg, men de har til tider lidt længere levering, når de ikke har varerne på lager, hvilket ikke umiddelbart fremgår på hjemmesiden, når man bestiller. Men grunden til at jeg “kun” giver 4 stjerner er fordi, man skal betale for returnering, hvilket jeg synes er mega træls, når man jo af gode grunde ikke har mulighed for at prøve tingene på forhånd. Jeg vil meget hellere støtte disse mindre danske virksomheder end de store internationale. Men så er de også nødt til at blive mere konkurrencedygtige ved at tilbyde fri retur.
Hurtig levering, lækre styles og produkter ❤️❤️
Hurtig levering samt hurtig tilbagebetaling for en enkelt varer, jeg sendte retur. Dog ærgerligt man selv betaler returfragt.