AulamaArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Mine penge blev trukket forinden mine varer blev afsendt. Bestilte varerne mandag d.30/10, pengene trækkes d.2/11 og afsendes først mandag d. 6/11. Der stod i beskrivelsen at varerne var en f... Näytä lisää

Fantastisk klassisk univers Søde og hjælpsomme, svarer hurtigt ved henvendelse. Stort udvalgt og til fornuftige priser. Gode til at opdatere deres sociale medier med inspiration og deres LIVE fung... Näytä lisää

Kan kun anbefale Aulama, synes priserne er gode og man får noget for pengene. Det tøj jeg har købt, er jeg blevet utrolig glad for, og har efterhånden købt meget ;) Hvis jeg bestiller torsdag aften... Näytä lisää

Frakken kom hurtigt. Dejligt at blive adviseret undervejs mht hvor langt varen er kommet. Kan ikke sige så meget om produktet, da det var en gave. Den blev dog positivt modtaget. Nem overskuelig hje... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Asusteet
  3. Verkkokauppa
  4. Korutarvikkeiden toimittaja
  5. Pienoismalliyritys
  6. Kenkäkauppa

Au Lama sælger tøj, smykker, sko og meget mere til den moderne og praktiske kvinde som gerne vil have mest muligt ud af sin gaderobe ⭐️ Vi er en lille virksomhed med to ansatte som hver dag prøver at yde den bedste kundeservice. For os er det essentielt at alle kunder får en god oplevelse ved at handle hos os 🙋🏼‍♀️ Bedste hilsner fra Pernille og Pernille team Au Lama

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Trukket penge forinden afsendt varer.

Der stod i beskrivelsen at varerne var en forudbestilling og derfor kunne der gå 2-3 hver dage før de ville blive afsendt. Dette blev desværre heller ej overholdt.

Derudover trist at man skal betale for er returlabel…

Dog en sød manager ved navn Pernille, som gjorde sit for at udbedre “problemet”…

30. lokakuuta 2023
Aulama-logo

Vastaus yritykseltä Aulama

Hej Kimmie,
Jeg er virkelig ked af den oplevelse, du har haft ved os - og det håber jeg også, du ved :-( jeg har forsøgt at rette op på den lidt længere leveringstid ved at kompensere med 10% rabat - og at pengene er trukket før afsendelse er meget beklageligt, som vi skrev om på mail <3
Jeg håber selvfølgelig meget, at du har lyst til at give os en chance igen på et tidspunkt, så vi får muligheden for at vise dig, at vi er meget bedre end denne oplevelse.

Vh Pernille, Au Lama

Kan kun anbefale Aulama :D

Hvis jeg bestiller torsdag aften, så har jeg allerede tøjet lørdag formiddag, så hurtig levering.

Det eneste er dog, at man skal være opmærksom på at det lige koster 45 kr. hvis man skal sende noget retur, og man skal finde en printer til at printe label og returseddel.

1. syyskuuta 2023

Fra 1 til 3 stjerner. Lang leveringstid og ringe kommunikation

En stjerne blev til tre.

Jeg købte et par støvler, hvor der på hjemmesiden var angivet at de måske var på fjernlager og derfor var længere leveringstid. Hvad der ikke fremgik var, at den oplyste leveringstid (på fjernlager) skulle tillægges den almindelige leveringstid, hvilket afstedkom, at jeg ventede over 1 uge på mine nye støvler.

Dette kunne jeg nok godt have levet med, hvis det var oplyst korrekt fra start. Dertil kommer, at pengene blev trukket med det samme og at jeg modtog GLS-pakkenummer med det samme = forventning om levering inden for 1-2 dage. Men det skete ikke.

Da jeg så henvendte mig (en mandag formiddag), fik jeg ikke noget svar om mandagen og måtte skrive på Facebook i håb om at høre noget. Får så en Messenger-besked om at de har svaret mig, men har fortsat ikke modtaget nogen mail. Min besked på Facebook (kommentar) slettes også. Jeg prøver at ringe til er telefonnummer, som jeg finder tilfældigt på nettet (da det heller ikke fremgår på deres hjemmeside), men der bliver ikke svaret. På det tidspunkt er jeg overbevist om, at mine penge er tabt og at jeg har handlet med et svindelfortagende. Det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet, men bare et firma, som er dårlig til kommunikation.

Jeg fik 100kr i kompensation for mine anstrengelser. Mine støvler er fine. Men kommer nok ikke til at handle der igen, før man kan få lidt mere vished omkring leveringstider…

5. syyskuuta 2023

Købte en kjole

Købte en kjole, men der var 2 mørke pletter på ( Fejl i stoffet. Sendte en reklamation, og fik hurtig tilsendt en ny kjole. Super service

24. elokuuta 2023

Manglende service

Tøjet var ikke den kvalitet jeg havde forestillet mig. Derudover har jeg betalt både fragt og returnering - 75 kroner i alt. Returlabel skal man selv printe. Den kunne være lagt i pakken.

24. elokuuta 2023