Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onze fiets was gestolen, wat natuurlijk een heel vervelende ervaring is. We hebben onmiddellijk een claim ingediend bij de ANWB. We hadden alles netjes voor elkaar, maar hoe snel dit bij de ANWB werd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zouden op reis, 10 dagen in verschillende hotels. Ik heb zo veel mogelijk gratis geannuleerd vanwege medische redenen. De hotels en de vlucht die toch gedeeltelijk betaald moesten worden, heb ik v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn man was overleden en wij hadden een doorlopene reis en annuleringsverzekering. Wel in de winkel af kunnen sluiten, maar nu ik de verzekering wilde veranderen, en het op 1 persoon te laten zetten... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pyytää asiakkailta arvosteluja
communicatie en inleving in de klant.
simpele handeling; Stella fiets uit verzeketing en nieuwe aanmelding van een Gazelle fiets

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Ze zoeken naar redenen om je schade niet uit te keren en allemaal kleine lettertjes waar ze je dan vervolgens op wijzen. Maar wanneer je de verzekering afsluit wordt dit allemaal niet benoemd.

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Onze tolbadge Frankrijk hadden we al vier jaar niet meer gebruikt. En twee jaar geleden vernieuwd door Fulli.
Voor de zekerheid langs de anwb gegaan om deze te laten checken op werkzaamheid. Aangegeven dat ik voor het eerst sinds vier jaar naar Frankrijk zou gaan.
Jammer dat dan niet geattendeerd werd op het feit dat de milieuzones in Frankrijk bij o.a. Lille en Rouen ook voor de grote weg is gaan gelden.
Dus helaas een paar boetes rijker.
Uiteraard mijn verantwoordelijkheid.
Maar van een automobiel organisatie had ik juist op dat punt iets meer attentie verwacht.
Beetje jammer.

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Ik ben al jarenlang lid van de ANWB en heb jarenlang een reisverzekering betaald. Helaas heeft de ANWB mij nooit kunnen helpen.
Dit jaar ben ik op vakantie naar Marokko gegaan. Daar kreeg ik pech met mijn auto. Ik heb contact opgenomen met de ANWB, maar mijn ervaring met de medewerker die ik sprak was erg slecht.
De reisverzekering heeft mij uiteindelijk niet geholpen. Daardoor heb ik zelf een terugticket moeten boeken. Mijn auto is vervolgens weggesleept en teruggebracht naar Nederland via de verzekering van mijn zoon.
Ik ben erg teleurgesteld over de dienstverlening van de ANWB, zeker omdat ik al jarenlang lid ben en premie betaal.

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
De schadeclaim was verrassend snel beoordeeld en is het schadebedrag in 24 uur uitgekeerd

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Toen bekend werd dat ik noodgedwongen mijn vakantie moest onderbreken heeft de verzekering mij duidelijk laten weten wat ze nodig hadden waardoor ik een deel van mijn betaalde vakantie weer terug kreeg

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Vriendelijke meneer met een duidelijke prettige stem

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Anwb ,"momenteel is het druk". Veel gezoek op site. Veel fouten. Miscommunicatie. Mileuclub, bv voor 100. Incompetence. Medewerker met grote mond dit fout maakt. Vakanties voor rijke ouderen.
Uitzondering mannen met gele autos.

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Goeiemorgen ik ben goed geholpen en is alles goed gegaan

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Degene die ik gesproken heb was duidelijk en meedenkend, prima geholpen. 👌

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Het indienen van de schadeclaim van onze vakantie was gemakkelijk in te dienen via MijnANWB. Zeer snelle en vlotte reactie en afhandeling van de claim. Ik ben erg tevreden over dat ik mijn doorlopende reisverzekering bij ANWB heb staan:)

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Keurig geholpen en zeer vriendelijk antwoord gekregen zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

Vastaus yritykseltä ANWB Verzekeren
Na bijna vijftig jaar lid te zijn heb ik ervaren dat dit niks voorstelt als je opgelicht wordt bij gebruik van de ANWB Visacreditcard. Ook al ben je slachtoffer reactie is eigen schuld dikke bult! We kunnen niks voor je betekenen.