Saanut 4/5 tähteä

correcte uitvoer. leuke verpakking binnenin met tof kaartje erbij. beetje later dan verwacht

Saanut 5/5 tähteä

Superleuke verpakking met extra cadeautje erbij. Nadat het product, OGX coconut miracle oil, heel snel was verzonden en al binnen 1 a 2 dagen bij mij was zat bij de verpakking ook nog een hele schatti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een paar testers besteld en waar je zou verwachten dat ze wel enigszins gebruikt zouden zijn, was die niet het geval. Ze zaten niet in de originele verpakking (wat op de siite ook aangegeven... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Bestellung war super schnell da. Leider funktioniert die Seite nicht wenn die Sprache auf deutsch gestellt ist. Zumindest bei mir hatte ich dann keine Möglichkeit eine Versandmethode zu wählen. Da... Näytä lisää

4,7

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de goede kwaliteit en snelle levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, duidelijke website, mooie producten en snel in huis, top 👍🏻

2. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je ons betrouwbaar vindt, onze website duidelijk vindt, tevreden bent met onze mooie producten en blij bent met de snelle levering. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Super

Goede producten

1. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je positieve feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie produkten

27. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je de producten mooi vindt. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Super!

Alles is goed aangekomen. De producten zijn echt hoe ze beschreven staan! De levering is ook snel!

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat alles goed is aangekomen en dat de producten precies zijn zoals beschreven. Het is geweldig dat je tevreden bent met de snelle levering. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd , mooie lakjes 👌

5. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en nette levering en dat je de lakjes mooi vindt. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! 👌

Impress Yourself …

Correcte feedback ,goeie dienstverlening en prijs /kwaliteit zeer interessant ,Top bedankt alvast met Mvg Nina

5. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling, Nina! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening en de prijs/kwaliteit verhouding. Jouw tevredenheid is voor ons heel belangrijk. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je steun en vriendelijke groeten terug!

Saanut 5/5 tähteä

Wenkbrauw potlood van gosh gekocht…

Wenkbrauw potlood van gosh gekocht ,heel blij mee en Snelle verzending

27. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met het wenkbrauwpotlood van Gosh en de snelle verzending. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Precies zoals afgesproken

8. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je positieve feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat alles precies is verlopen zoals afgesproken. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden gelijk geprobeerd en…

Zeer tevreden gelijk geprobeerd en ben er super blij mee .
Zeker een aanrader

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je Impulss gel polish en dat je het meteen hebt geprobeerd. Het is fijn om te horen dat je er super blij mee bent. Bedankt voor de aanbeveling! Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Super tevreden

Gekocht via Amazon bij Anvy. Super netjes verzonden en nog wat leuks als cadeautje erbij. Helemaal blij mee en tevreden.

7. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop via Amazon bij Anvy en dat je de verzending en het cadeautje op prijs stelt. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne webshop en vooral duidelijk en mooie prijzen

Vandaag mijn bestelling ontvangen en ben super tevreden, goed ingepakt, leuk kaartje erbij en had het snel in huis, kreeg er 2 verassingen erbij en dat alleen al is ontzettend attent, dank voor jullie snelle en goede service

16. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met je bestelling en de extra verrassingen die we hebben toegevoegd. Het doet ons goed om te horen dat onze inspanningen om een geweldige winkelervaring te bieden worden gewaardeerd. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je steun en tot de volgende keer!

Prachtige kleuren …

Hallo het zijn hele mooie kleuren ben er blij mee bedankt

31. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd dat je blij bent met de mooie kleuren van onze producten. Het doet ons altijd goed om te horen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede producten.

Snelle levering en goede producten.

31. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en het doet ons goed om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en breekbare producten…

Snelle levering en breekbare producten goed ingepakt.

28. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je positieve feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de zorgvuldige verpakking van je breekbare producten. We hechten veel waarde aan het veilig bezorgen van onze producten, dus het doet ons goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je steun!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

29. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de goede kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Gellak bestelling

Snelle verzending plus extra cadeautje was leuk thanks

2. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze snelle verzending en het extra cadeautje. We streven er altijd naar om onze klanten te verrassen en tevreden te stellen. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je steun!

Super!

Snel levering, heb nog iets extra gekregen. Dankjewel! Tot snel!

2. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en dat je blij bent met het extraatje dat je hebt ontvangen! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en voor het geven van 5 sterren. We streven er altijd naar om onze klanten te verrassen en tevreden te stellen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Mooi , goed en vooral leuk verpakt

Bij het open maken van mijn bestelling een kleine tube handcrème en klein nagelvijltje, hoe leuk is dat, bedankt. Love it!
Prima en overzichtelijke site en stuk goedkoper als elders , top!

28. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en de extraatjes die we hebben toegevoegd! We streven er altijd naar om onze klanten te verrassen en tevreden te stellen. Bedankt voor je vriendelijke woorden en de 5-sterrenbeoordeling. We zijn blij dat je onze website handig vond en de prijs aantrekkelijk. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Top producten!Goede sevice en snelle levering!!

Het product is sowieso top!Ik heb de gellak besteld!Er is geen betere!En ook de service is prima!Snelle levering goed en veilig verpakt!Leuk presentje bij je bestelling altijd leuk!!

3. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je lovende woorden over zowel het product als onze service. We waarderen je support!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin