Saanut 4/5 tähteä

correcte uitvoer. leuke verpakking binnenin met tof kaartje erbij. beetje later dan verwacht

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een paar testers besteld en waar je zou verwachten dat ze wel enigszins gebruikt zouden zijn, was die niet het geval. Ze zaten niet in de originele verpakking (wat op de siite ook aangegeven... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Bestellung war super schnell da. Leider funktioniert die Seite nicht wenn die Sprache auf deutsch gestellt ist. Zumindest bei mir hatte ich dann keine Möglichkeit eine Versandmethode zu wählen. Da... Näytä lisää

4,7

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Goede snelle heel snelle aflevering van…

Goede snelle heel snelle aflevering van onze bestelling

6. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je enthousiaste review en de 5 sterren! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de snelle aflevering van je bestelling. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Top service

Snel geleverd en netjes verpakt

4. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige review en de 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en nette verpakking. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Had een klacht gemaild over een aankoop…

Had een klacht gemaild over een aankoop van Anvy bij het Kruidvat, kreeg prompt van Anvy een nieuwe set gratis toegestuurd, met een leuk extra mini vijltje erbij. Dat is pas echte service! Dank je wel!

10. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Wat een fantastische feedback, bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat we je met de nieuwe set en het extra mini vijltje hebben kunnen helpen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we waarderen je positieve reactie enorm!

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen, snelle service en perfect/snel afgeleverd

27. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Dank je wel voor de 5 sterren! We zijn blij dat je het bestelproces, de snelle service en de levering als perfect hebt ervaren. We kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn!

Snelle levering, goed product

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je 4 sterren! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We waarderen je feedback en hopen je volgende keer een 5-sterrenervaring te bieden!

Saanut 5/5 tähteä

Super lipstick en zeer goed verpakt.

Super lipstick en zeer goed verpakt.

4. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Dank je wel voor de 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met de lipstick en de verpakking. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

Goede website met leuke uitverkoop

Goede website met leuke uitverkoop. Bestelling werd snel geleverd.

28. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je onze website en uitverkoop leuk vindt en dat je bestelling snel werd geleverd. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke testers die ongebruikt waren van…

Leuke testers die ongebruikt waren van super goede kwaliteit en leuk voor een kinder make-up feest

31. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je de testers van goede kwaliteit vond en dat ze goed van pas komen voor het kinder make-up feest. We hopen je snel weer te zien!

Snel ontvangen.

Snel ontvangen.

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen. We staan altijd klaar om je opnieuw van dienst te zijn!

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling op tijd geleverd en netjes…

Bestelling op tijd geleverd en netjes niks beschadigd.

28. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je 4-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd en in goede staat is aangekomen. We waarderen je feedback en staan klaar om je bij je volgende bestelling nog beter van dienst te zijn!

Snelle service

Snelle service, en met uiterste zorg verpakt! Dat stel ik zeer op prijs. En heel lief nog een klein cadeautje bij mijn bestelling

27. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! We zijn blij dat je de snelle service en zorgvuldige verpakking waardeert. Het is geweldig om te horen dat je ook blij was met het kleine cadeautje. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Aanrader!

Superleuke verpakking met extra cadeautje erbij. Nadat het product, OGX coconut miracle oil, heel snel was verzonden en al binnen 1 a 2 dagen bij mij was zat bij de verpakking ook nog een hele schattige minivijl. Ik hou van dit soort details en initiatieven. Al met al dus een hele positieve ervaring!

11. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

29. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je positieve feedback en de 4-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle en nette levering. Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Saanut 3/5 tähteä

De levertermijn is zeker oké.

De levertermijn is zeker oké.
Enkel jammer als je zo dicht bij de grens van Nederland woont je toch zoveel verzendkosten moet bijbetalen

28. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de levertermijn. We begrijpen dat de verzendkosten een punt van frustratie kunnen zijn, vooral als je dicht bij de grens woont. We zullen je feedback meenemen en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saanut 1/5 tähteä

Je trekt het er na 1 dag er gewoon weer…

Je trekt het er na 1 dag er gewoon weer af

28. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We willen dit graag rechtzetten. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@anvy.nl, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin