Saanut 4/5 tähteä

correcte uitvoer. leuke verpakking binnenin met tof kaartje erbij. beetje later dan verwacht

Saanut 5/5 tähteä

Superleuke verpakking met extra cadeautje erbij. Nadat het product, OGX coconut miracle oil, heel snel was verzonden en al binnen 1 a 2 dagen bij mij was zat bij de verpakking ook nog een hele schatti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een paar testers besteld en waar je zou verwachten dat ze wel enigszins gebruikt zouden zijn, was die niet het geval. Ze zaten niet in de originele verpakking (wat op de siite ook aangegeven... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Bestellung war super schnell da. Leider funktioniert die Seite nicht wenn die Sprache auf deutsch gestellt ist. Zumindest bei mir hatte ich dann keine Möglichkeit eine Versandmethode zu wählen. Da... Näytä lisää

4,7

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Goede snelle levering.

Goede, correcte en snelle levering met een extraatje ter attentie.

27. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de attentie.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne Gellack en snelle en goede verzending

Snelle verzending. Binnen twee werkdagen in huis . Heel goed ingepakt en een leuke verrassing erbij . Ben heel blij met de gellack. Hij is mooi ,super makkelijk in gebruik en eindelijk eentje die langer blijft zitten . Top 👍

5. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Geweldig om te horen! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, plus enkele gratis dingen erbij

28. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je ervaring met ons product/dienst uitstekend was.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en netjes verpakt en…

Snelle levering en netjes verpakt en altijd leuk om er nog iets kado bij te krijgen

27. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten/diensten! We streven ernaar om altijd de beste ervaring te bieden aan onze klanten.

Prima

Bestelling verloopt altijd voorspoedig

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze lamp en slechte service

De lamp van impulse en 2 lakjes besteld want daar zat korting op. De lamp werkt voor geen meter, lak blijft nat en droog niet. De lamp dus terug gestuurd, ook nog op eigen kosten. Want kosteloos retour kan niet. Vervolgens krijg ik bericht dat de lakjes weer in rekening gebracht worden en ik 14 euro terug krijg. De lamp was 29,95. Meerdere malen contact opgenomen voor restitutie van het volledige bedrag, maar krijg geen reactie meer. 14 euro overigens ook nog niet terug ontvangen. Waardeloos en belachelijk slechte service, producten weer in rekening brengen die met korting verkregen zijn.

28. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen van je teleurstellende ervaring. We begrijpen je zorgen en willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak. We zullen je verzoek voor restitutie van de lamp en de lakjes, evenals de terugbetaling van 14 euro, met spoed behandelen. We streven ernaar om dit probleem snel op te lossen. Neem gerust contact met ons op via info@anvy.nl voor verdere assistentie.

Saanut 5/5 tähteä

Top producten en snel bezorgd!

Top producten en snel bezorgd!
Leuke aanbieding op de Impulss gellak, ben heel tevreden met deze gellak!! Heb al zoveel verschillende merken geprobeerd deze is en heel makkelijk aan te brengen en blijft zitten bij mij!
Heb dezelfde week nog een bestelling gedaan zo enthousiast ben ik! Zeker een aanrader :).

7. helmikuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en Snelle…

Duidelijke communicatie en Snelle levering!
zeker voor herhaling vatbaar!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en een cadeautje erbij

Snelle levering en een cadeautje erbij, mooi lampje maar die heb ik nog niet gebruikt. Ik wacht tot mijn nagels er goed uitzien en dan pas lakken met de glitternagellak of de blauwe die ik gekocht heb👍

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor je lovende woorden en je 5-sterrenbeoordeling! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goedkoop en dan ook nog leuke kadootjes!

2. helmikuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

The parcel was left in a pick up point…

The parcel was left in a pick up point 5 km away from my address what it make me difficult to pick up. Not a good service. At that point it is better to go to a local store nearby.

31. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

We regret to hear that your experience with the delivery service did not meet your expectations. We understand your frustration regarding the fact that your parcel was left at a pickup point 5 km away from your address, making it difficult for you to retrieve.

While we strive to ensure that our customers have a smooth and convenient delivery experience, unfortunately, we do not have direct control over the delivery routes and locations used by the delivery service. However, we will pass on your feedback to the relevant party to explore how we can improve the service in the future.

We understand that the convenience of online shopping is undermined when picking up a package becomes difficult and time-consuming. We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused you.

Saanut 1/5 tähteä

Op de website de geeft dat product is anvy.nl

Op de website de geeft dat product is 2-1 seten gestuurd was allen en en niet beide.

2. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ANVY

Dank voor uw bericht. Onze excuses voor de verwarring. We hebben geen 2-in-1 set voor het gekochte product, en deze informatie staat ook niet op de website vermeld. We waarderen uw feedback en staan klaar om eventuele vragen op te helderen.

Fijne service

Fijne service, netjes geleverd

31. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor de positieve feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Alle spullen zijn goed aangekomen

Alle spullen zijn goed aangekomen. Ondanks dat 1 van de producten vergeten was is dit direct naar mij gecommuniceerd en dezelfde dag alsnog verstuurd. Goede service!

28. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä ANVY

We streven ernaar om altijd de beste service te bieden.

Saanut 2/5 tähteä

De led lamp is niet goed ik doe een…

De led lamp is niet goed ik doe een heel
Dun laagje en het moet er 3 keer 60 sec onder en het trekt onder de lamp weg dus ik heb nu gellak met allemaal gaten

31. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä ANVY

Bedankt voor het delen van je ervaring en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met onze led lamp en Gel Polish. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor je moet zijn.

Om dit probleem aan te pakken, willen we graag meer details over je situatie krijgen. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen via de mail? Op die manier kunnen we de specifieke uitdagingen die je hebt ondervonden beter begrijpen en een passende oplossing bieden.

We nemen deze feedback serieus en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten bereikt met onze producten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin