Echt alles is super! Het is er altijd hartstikke gezellig! Hele lieve mensen. Ang doet het super! (Sinds kort ook Joëlle :D) Altijd netjes ingepakt en verzonden. Nette prijs en top producten. Ik raad... Näytä lisää
Al meerdere keren bestel zonder problemen. Ook als streamster doet ze het geweldig echt leuk om te zien. Website ziet er top uit en alles word hartstikke netjes ingepakt en verzonden !!
Definitely recommend 10/10 communication. They always ship on time when you ask them to ship. And if your lucky sometimes you wil get a free goodie. O and don’t forget get the tiktok live streams... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Ang Collects draait alles om beleving en community. Wat begon als een passie voor Pokémon van oprichter 'Ang' is uitgegroeid tot een levendig platform waar jong en oud samenkomen om de magie van verzamelen opnieuw te beleven. Wij zijn gespecialiseerd in rip & ship-livestreams via TikTok, zeldzame kaarten en unieke producten die je niet overal vindt. Daarnaast bieden we ook een selectie van luxe goederen aan voor klanten in binnen- en buitenland, waaronder Suriname. Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke aanpak: elke bestelling wordt met zorg behandeld, klanten kennen we bij naam, en tijdens onze streams staat eerlijkheid en gezelligheid voorop. Bij Ang Collects ben je geen nummer, maar onderdeel van een hechte community waar plezier, transparantie en snelheid de norm zijn.
Utrecht, Hollanti
- 0639811539
- contact@angcollects.nl
- angcollects.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ang Collects
Hele vriendelijke mensen. Hele gezellige stream met een leuke community. In tegenstelling tot andere pokemon (en andere tcg) bedrijven voelt het bij Ang Collects niet als een bedrijf maar gewoon als iemand die een hobby deelt met vele andere. Zeker een aanrader!
Zeer goeie service en zeer leuke…
Zeer goeie service en zeer leuke streams iedereen die pokemon sparen die zitten hier goed.
Echt een aanrader voor iedereen
Zeer goeie service
Zeer goeie service, aardige mensen en ze denken altijd met je mee!