Saanut 5/5 tähteä

Snelle service en een goede korting! Overzichtelijke webshop met prijzen die goedkoper zijn dan bijvoorbeeld Amazon. Pakket direct dezelfde dag verstuurd en goed verpakt. Zat nog een leuk klein extr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wow wat een ervaring. Ik heb vele vragen gesteld en op alles per direct een keurige reactie. De ontvangen producten zijn top en ik ben meer dan tevreden. Grote dank!!

Saanut 5/5 tähteä

Inmiddels al twee keer een bestelling mogen plaatsen en beide keren was de service uitstekend. In overleg met Cas kon ik de bestelling ophalen, aangezien ik in de buurt woon, wat erg prettig was. De c... Näytä lisää

1. Keräilykorttimyymälä

Yrityksen kirjoittama

Card-Invest levert high-end Pokémon producten en accessoires om je collectie te optimaliseren. We besteden extra tijd en aandacht aan de manier van verpakken.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Goede producten en snelle service!

Pakket direct dezelfde dag verstuurd en goed verpakt. Zat nog een leuk klein extraatje in. TOP!

24. maaliskuuta 2026

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, hield zich aan de afspraken en kreeg een lekker bakje koffie bij het afhalen. Ook bij vragen netjes antwoord.

28. elokuuta 2025

Top!!!

Super chille kerel! Goed contact gehad en kon het moeiteloos ophalen. Ga er zeker vaker wat bij kopen.

10. elokuuta 2025

Acryl

Ik heb bij Card-Invest.nl twee acryl bescherm cases gekocht. Eén voor een Elite Trainer Box en één voor een boosterbox. De pasvorm is perfect en de kwaliteit fantastisch!

2. heinäkuuta 2025

Zeer tevreden over Cardinvest

Onlangs heb ik via Cardinvest Pokémonkaarten gekocht en ik ben super tevreden over de hele ervaring. De communicatie was helder en vlot, en ik wist precies waar ik aan toe was. De kaart werd netjes en veilig verpakt geleverd, precies zoals beschreven.

Wat ik vooral waardeer is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In vergelijking met andere aanbieders voelde deze aankoop eerlijk en betrouwbaar aan. Je merkt dat ze weten waar ze mee bezig zijn en kwaliteit belangrijk vinden.

Ik zou Cardinvest zonder twijfel aanraden aan andere verzamelaars of liefhebbers. Betrouwbaar, duidelijk en goed geprijsd!

7. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin