JUUL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg har afsluttet min Bus kørekort med stor hjælp fra personale fra Amu Juul i Køge med glæde . Det har været en god fornøjelse og være på kurset med de faglige lærer og medarbejder . Det skal hav... Näytä lisää

Jeg har lige gennemført dages mentor kursus med underviser Jesper Rosenkrantz. Meget givende og brugbart kursus. Undervisningen var meget levende og Jesper har en personlig undervisningsform, han f... Näytä lisää

Har lige færdiggjort Teamlederuddannelse med underviser Jesper Rosenkrantz. Det har været 10 lærerige dage, med både seriøs tone og lidt mere fjollet - der var plads til begge dele, og det sæ... Näytä lisää

Jeg var til Vognmandskursus Lastbil den 10/8-28/8 Det var en meget lærerigt kursus med godt og relevant indhold. Der skal lyde en stor til til underviseren Maja C, som forklaret tingene på en meg... Näytä lisää

1. Koulutus & Valmennus

JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Konflikthåndterings kursus

Jesper Rosenkrantz fra konflikthåndterings kursus gør det rigtig godt. Rigtig godt kursus og meget lærerigt!

2. elokuuta 2024

Hej TheMrGron,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sender din ros videre til Jesper.

Positiv synspunkt

Uden filter,humor,tålmodig. afslappende undervisning god i formulering
God til at afgive værktøjer til konflikt afvikling

2. elokuuta 2024

Hej Xander,

Mange tak for din fine anmeldelse.

liggende ptt redder.

liggende ptt redder.

Jaan og Thomas leverer en undervisning der giver dig lyst til at møde op og suge viden til dig..
Og så er de begge behagelige og sjove bekendtskaber.

3. heinäkuuta 2024

Hej Xander,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sender din ros videre til Jan og Thomas.

Teamleder- og projektlederuddannelse

Nogle helt igennem fantastiske, inspirerende og ikke mindst meget lærerige dage, der allerede efter første dag gjorde min tvivl til skamme.

Først et tak til Linda Svendsen i administrationen, for den hurtige respons og hjælp med mine mange spørgsmål både pr. telefon og via mail.
Linda var utrolig hjælpsom, sød og smilende, hvilket gav en god mavefornemmelse allerede inden opstart.

På første undervisningsdag var jeg spændt på at møde vores underviser. Man kan jo desværre ikke altid være heldig og så kan undervisning blive kedelig og dage meget lange. Heldigvis blev vi modtaget af Jesper Rosenkrantz - en mere inspirerende, motiverende, dygtig og humoristisk underviser skal man lede længe efter. Jesper fik hurtigt skabt et positivt, trygt og sjovt læringsmiljø, så selv holdets mest introverte deltager hurtigt kom på banen. Der blev givet plads til alle og støttet op og udfordret der hvor der var behov for det. Med en kombination af god planlagt og varieret undervisning, cases fra den virkelig verden, Jespers mange års ledererfaring, den løbende opbyggende feedback og ikke mindst det gode humør, så blev det nogle fantastiske dage.

Teamleder- og/eller projektlederuddannelsen kan kun varmt anbefales, også selvom man har været leder i mange år.

29. toukokuuta 2024

Hej Rikke,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi har sendt din ros videre til de rette personer.

Mvh. Nadia / JUUL

Teamleder uddannelsen kan kun anbefales.

Jeg har haft én underviser "Jesper Rosenkrantz" på Teamleder uddannelsen, og han er seriøst den bedste underviser jeg har haft nogensinde. Kurset har været over alt forventning og jeg har fået en masse værktøjer med hjem, som jeg kan bruge i mit team. Jesper har meget erfaring fra virkeligheden som han drager med ind i undervisningen. Dette er med til at gøre undervisningen sjov, levende og spændende. Den største ros og anbefaling herfra. Mvh.Daniel

Hej Daniel,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi har sendt din ros videre til Jesper.

Mvh. Nadia / JUUL

Jesper Rosenkrans gav mig et godt…

Jesper Rosenkrans gav mig et godt indblik i Teamlederuddannelsen og hvad nogle værktøjer man skal bruge i visse situationer. Jeg havde en god oplevelse med det hele
Mvh Leo

Hej Leo,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi har sendt din ros videre til Jesper.

Mvh. Nadia / JUUL

Gode omgivelser og pæne lokaler

Gode omgivelser og pæne lokaler. Jeg havde Jesper som lære og han var super dygtig. en varm anbefaling herfra.

Hej Martin,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til vores underviser.

Teamleder udd.

Helt igennem et godt kursus, hvor jeg modtog en masse værktøjer, til mit virke som teamleder.

13. toukokuuta 2024

Hej Michael,

Ikke behandlingskrævende liggende sygetransport

Var på kursus ikke behandlingskrævende liggende sygetransport fra 7 april og 4 uger frem. Her fik jeg fremragende og relevant undervisning for hvad man skal kunne og hvad man kan opleve fremadrettet. Både Jan og Thomas gjorde læringen levende og spændende både i teori og i praktiske øvelser. Det eneste ærgerlige var at noget af udstyret ikke var up to date.

8. huhtikuuta 2024

Hej Per,

Mange tak for den flotte anmeldelse, den er sendt videre til de rette modtagere :) Kør forsigtigt og vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Jan Moos Og Thomas Jensen - liggende ST

Kæmpe tak og stor ros til Jan Moos og Thomas Jensen fra ikke-behandlingskrævende liggende sygetransport! Hold kæft en fed og uforglemmelig oplevelse og en spændende undervisning i verdensklasse, som de har leveret. Det har været en fornøjelse, og jeg kan kun anbefale at tage ST kurset hos Amu Juul med Jan og Thomas som undervisere!

6. toukokuuta 2024

Hej Tessa,

Mvh. Nadia / JUUL

En oplevelse jeg aldrig vil glemme

Kæmpe tak Jan Moos og Thomas Jensen for en uforglemmelig oplevelse. De altid møder op motiveret og engageret til undervisning, og danner sammen de bedste rammer for læring. De giver et realistisk og spændene indblik i hvad man kan med dette kursus og efterlader en med en følelse af at hver kursist er noget særligt. Jeg vil aldrig glemme den fantastiske oplevelse jeg fik

6. toukokuuta 2024

Hej Mikkel,

teamleder+ kursus…

Fik færdiggjort mit teamleder+ kursus hos AMUJUUL og endnu en gang et fantastisk kursus, med god information, gode diskussioner og en masse afprøvninger af det lærte stuff.
Jesper er en klar faktor at jeg tog dette kursus. En underviser af guds nåde, som jeg aldrig har mødt magen til! Endnu engang tak !

Hej Christopher,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til Jesper.

Udvidet Teamleder

Efter endt uddannelse på Udvidet Teamleder, må jeg igen konstatere at Jesper Rosenkrantz levere en bund solid og underholdende undervisning, selv med den til tider noget tungere teori, formår Jesper at holde deltagernes fokus og variere i undervisningen.

En kanon oplevelse og et fyldt hovede rigere!

Hej Michael,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til Jesper.

Team leder + kursus.

Team leder + kursus.
Super godt, kan varmt anbefales, læren Jesper er god og gør kurset dpændene

Hej Kitty,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til vores dygtig underviser Jesper.

UDVIDET LEDERUDDANNELSE

Jesper Rosenkrantz fra Amu Juul Roskilde.
Super dygtig lærer rigtig god til at, lærer fra sig på en måde så alle kan forstå det Tak for 7 lærerig dage
mvh Morten

22. huhtikuuta 2024

Hej Morten,

Amu Juul Roskild

Tak til jer alle, og jeg takker især lærer Hisham for hans professionelle arbejde, tålmodighed og gode behandling hos os

24. huhtikuuta 2024

Hej Maher

Mange tak for den flotte anmeldelse :)

Lastbil

Big thanks to my teachers Omar and Hisham for an outstanding teaching Thank you Jamal for your support with all the issues you have been a big help through out the course 10 out of 10

Dear Dawit,

Thank you so much for your kind words, Dawit. We really appreciate you taking the time out to share your experience with us.

Best regard
Nadia, JUUL

Den var en fantastisk oplevelse

Den var en fantastisk oplevelse, lærerne tager godt imod alle eleverne og det hjælper dem med at hvad de brug for. Og kontor hjælpe altid med stor smil. Og jeg takker virkelig meget min lærer Omar og Hisham. Og jeg takker også Jamal for hans stor hjælp.
MVH/ Mohamad

Hej Mohamad,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til alle overnævnte personer. 🤩

Mvh. Nadia / JUUL

min kørelære Hisham er en af de bedste…

min kørelære Hisham er en af de bedste hvis ikke den bedste kørelære jeg har haft. fantastisk og fremragende undervisning samt empatisk og lyttende lære. jeg kan sige at uden ham så havde jeg ikke bestået fra første gang. Og jeg takker også min underviser Omar som har hjulpet mig igennem undervisning og gav mig muligheden for at ringe til ham hvis jeg var i tvivl om det mindste. tusind tak til Hisham og Omar. Derudover vil jeg takke Jamal for at lette processen og hjælpe med de administrative. Jamal har været en fantastisk sagsbehandler.

Hej Consumer,

Mvh. Nadia / JUUL

I do not recommend the school and the…

I do not recommend the school and the teacher us Danish trash-Morten. For him, a forklift is the same as a car - no comment. Morten walked around people in the group and talked to them, saying bad things about different people from the same group. He didn't feel like doing anything because, as he said, he was "tired." xD morten complained that he has a daughter and has to send her to school and how hard it is for him that he had fathered a brat and now he had to send to school.xd morten played music during lessons, wasted my time every day, was impatient, unhelpful, pathetic and insolent. Morten didn't even do all the tests with us. it was difficult for him to explain how each forklift works. he cut people off from completing the task, mixed things up and missed me a million times so that I didn't pass the internship. plus, the school has no contact, they don't answer, they don't reply - it's a shame. choose a school in Hvidovre.

20. helmikuuta 2024

Dear Abrakadabra,

We're sorry to hear that you've had inconsistent experiences with our forklift course.

We would like to investigate this further. Please contact us directly at 39 39 11 11 so we can discuss your experience and find a solution.

Best regards,
Nadia / JUUL