JUUL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg har afsluttet min Bus kørekort med stor hjælp fra personale fra Amu Juul i Køge med glæde . Det har været en god fornøjelse og være på kurset med de faglige lærer og medarbejder . Det skal hav... Näytä lisää

Jeg har lige gennemført dages mentor kursus med underviser Jesper Rosenkrantz. Meget givende og brugbart kursus. Undervisningen var meget levende og Jesper har en personlig undervisningsform, han f... Näytä lisää

Har lige færdiggjort Teamlederuddannelse med underviser Jesper Rosenkrantz. Det har været 10 lærerige dage, med både seriøs tone og lidt mere fjollet - der var plads til begge dele, og det sæ... Näytä lisää

Jeg var til Vognmandskursus Lastbil den 10/8-28/8 Det var en meget lærerigt kursus med godt og relevant indhold. Der skal lyde en stor til til underviseren Maja C, som forklaret tingene på en meg... Näytä lisää

1. Koulutus & Valmennus

JUUL er en af Danmarks største og ældste uddannelsespartnere inden for ledelse, transport-, redder- og lager/logistik-uddannelser.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

45 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vildt dårlig behandling

Ikke alle lærerne behandler kusisterne pænt. Flere gange bliver kusisterne råbt ad af Diana, som er lærer på åbentværksted på skolen. Dette foregår foran resten af kursisterne i værkstedet, og kursister er gået grædende derfra. Dette er ikke acceptabelt.

25. syyskuuta 2024

Hej Jack,

Vi er virkelig kede af din oplevelse hos JUUL.
Tryghed er en forudsætning for læring, og vi vil naturligvis følge op på hændelsen, med de relevante personer.

Mange hilsner

Udmygelse

I forbindelse med mit forløb til kørekort C på AMUJUUL, oplevede jeg gentagende gange i det de kalder åbent værksted, at blive skædt ud højlydt, foran de andre kursister. Det var bestemt ubehageligt og meget grænseoverskridende.
Dette er ikke kun mig der har været udsat for dette, jeg også har været vidne til samme.
Da åbent værksted er en stor del af forløbet, er det ikke noget jeg vil anbefale andre.

1. elokuuta 2024

Hej,

Vi er virkelig kede af din oplevelse hos JUUL.

Mange hilsner
Nadia, JUUL

Pointen og gennemgående tema var…

Pointen og gennemgående tema var tydeligt og forståeligt. Det er nemt at overføre til arbejdet og privaten

11. syyskuuta 2024

Hej Kasper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber at se dig igen.

Hilsen

BAB 1 2 3 kursus hos AMU JUUL

Jeg havde den store fornøjelse at tage BAB 1 2 3 hos amujuul i Køge.
Det var et kursus forløb hvor vores lærere Mohamad og Jesper virkelig fik os alle med, og gjorde at vi alle havde en god oplevelse, og fik alle opgaverne løst på en professionel måde.
Jeg kan på det kraftigste anbefale AMU JUUL

6. syyskuuta 2024

Hej Jens,

Kompetent undervisning

Jeg har haft fornøjelsen af, at være på kursus hos AMU JUUL i Hvidovre og i Køge.

Begge gange har undervisningen været i top.

Det seneste kursus var BAB 1+2+3a. Lærerne var Mohamad og Jesper der underviste i øjenhøjde

6. syyskuuta 2024

Hej,

Mvh. Nadia / JUUL

I was a very insightful and amazing experience

I had a course on Communication and conflict course with Jesper Rosenkrantz. It was a very good experience. I learned alot of new things about communication and conflict management was are very relevant for any workplace.
I would recommend this course and more especially the teacher Jesper anytime.

28. elokuuta 2024

Hi Ebuka,

Thank you for the review.

Best regard,
Nadia, JUUL

Det går for stærkt for dem

Jeg har taget kørekort til vogntog i Roskilde og må desværre sige at jeg er dybt rystet over den måde det kører på hos dem. Det virker til at være en "pengemaskine" hvor der ikke er "plads" til den enkelte!
Jeg kørte med ca. 10 forskellige selvfede kørelærer (2 af dem var ret gode) og fik kun meget specifikke råd, ikke nogle konkrete som man kunne bruge til noget... øv!
Min kone tager samme kort i Holbæk, hvor der tilsyneladende er noget mere styr på tingene.

26. elokuuta 2024

Hej Jan,

Vi er naturligvis rigtig kede af din oplevelse hos JUUL.
Jeg har anmodet om at få nogle flere oplysninger, så vi kan nå til bunds i denne sag.

Hilsen

Kommunikation og konflikthåndtering

Underviseren var motiveret og engageret. Dygtig til at forklare og undervise. Emnet var særdeles interessant. Alt ialt en rigtig god oplevelse.

Hej Thomas,

Mvh. Nadia / JUUL

Virkelig godt kursus om konflikt…

Virkelig godt kursus om konflikt håndtering . Jesper som var underviser gjorde det så godt . Han inddragede os og gjorde det også sjovt at være her

Hej Mette,

Konflikthåndtering

Et spændende og lærerigt kursus, hvor man bliver gjort opmærksom på, hvordan man kan blive bedre til at kommunikere - både i privaten og i arbejdslivet.
Jesper Rosenkrantz var en super underviser, som gjorde undervisningen interessant men også underholdende - De varmeste anbefalinger herfra.

Hej Awais,

Mvh. Nadia / JUUL

Jesper super god lære på mentor og…

Jesper super god lære på mentor og konflikthåndtering. Han gjorde det lidt sjovere👍

Hej Lars,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse. Vi har sendt din ros videre til Jesper.

Mvh. Nadia / JUUL

Jesper Rosenkrantz som var underviser…

Jesper Rosenkrantz som var underviser på Teamleder kursuset jeg var på, gjorde det super godt. Han forstår at motivere, og god til at få mig til at VILLE lytte...

Hej Majse,

Mvh. Nadia / JUUL

Jeg har haft Jesper Rosenkrantz som…

Jeg har haft Jesper Rosenkrantz som underviser, til Teamleder uddannelsen, og må indrømme at han var den bedste underviser jeg nogensinde har haft. Tak for den de lærerige dage

Hej Mazen,

Mvh. Nadia / JUUL

Hvis du har konflikter på…

Hvis du har konflikter på arbejdspladsen, så skynd dig ind og book et kursus med underviser Jesper Rosenkrantz!
Han har en fantastisk, levende, og nærværende undervisningsform. Han er relevant!

Hej Martin,

Super godt kursus

Super godt kursus, og meget lærerigt. Jesper er en kanon underviser, og kan klart anbefales

Hej Philip,

At med underviseren

At med underviseren, Jesper Rosenkrantz, har jeg fået det springbræt jeg skulle bruge for at blive godt klædt, til at begynde mit næste eventyr som skolelærer. Mit sprog har udviklet sig, takket være hans undervisning, fra kæft, trit & retning, til en med en mere pædagogisk taleføring ved brug af mere åbne spørgsmål. Tusind tak for alt Jesper

Hej Christopher,

Teamleder kursus

Jesper Rosenkrantz vores lære er super god til at holde liv i kurset og super god til og lære fra sig kan klart anbefales😁

Hej Tommy,

Mvh. Nadia / JUUL

Racist jokes from teachers,bad english

Racist jokes from teachers,bad english, all emails and instructions in danish including 0 help with P23 considering the course is in english. Very sad and dissapointing to see racist people in such a beautiful country

13. elokuuta 2024

Hi Robert,

We, as a school, do not tolerate racism. We are dedicated to creating a positive learning environment for everyone, no matter their background.

We are very sorry that you have had this experience, and we are deeply serious about making sure, that something like this doesnt happen.

I have requested to get some more information from you, so we can figure out what have happened.

Best regard,