Saanut 5/5 tähteä

Zeer vlugge service stipt op tijd geleverd. Alleen vond ik de doos immens groot in vergelijking met het geleverd materiaal., maar dat hindert mij zelf helemaal niet. Dank jullie.

Saanut 1/5 tähteä

Außer einer maschinengenerierten Antwortmail, ohne jeglichen sinnhaften Inhalt, erfolgt keine Beantwortung von Anfragen per Mail zu einer Bestellung. Selbst auf Anfragen per Kontaktseite von "Allekabe... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Klantenservice
7 dagen per week

Voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Shop 24/7

Véél meer dan alleen kabels!
Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronica producten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Maar Allekabels is nog meer! In onze gespecialiseerde webshop kunt u ook terecht voor andere producten, zoals computeraccessoires, beveiligingsapparatuur, verlichting, ophangbeugels, de nieuwste en hipste gadgets voor smartphones, onmisbaar gereedschap en allerlei elektronische apparatuur voor in en om het huis. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.

HDMI kabel kopen
Zaklamp kopen
Powerbank kopen
Afstandsbediening kopen

Waarom Allekabels?
Naast het ontzettend brede assortiment dat wij bieden, staat Allekabels vooral ook voor online winkelgemak. Wij leveren snel, verantwoord en veilig. U heeft de keuze uit meerdere beveiligde betaalopties. Daarnaast hanteren wij een soepel retourbeleid waarbij geldt: niet goed, geld terug. Twijfelt u over een product of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Dan kunt u terecht bij onze professionele en deskundige klantenservice.

Keuze uit verschillende beveiligde betaalopties
Niet goed, geld terug
Professionele en deskundige klantenservice

Zéér tevreden klanten!
Onze klanten zijn tevreden over Allekabels. En dat is niet voor niets. Daarom mogen wij meerdere keurmerken aan onze service verbinden. Uw bewijs voor onze kwaliteit!

4,2

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Leveringstijd wat ze opgeven klopt niet.

Op de site staat levering de dag erna maar helaas was het er niet. Had het nodig vertrok de dag erna en had het zeker nodig. Dan ook nog 5+ euro betalen!! Niet meer voor herhaling vatbaar.

22. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling.

Vervelend te vernemen dat uw zending niet op tijd is geleverd. We hebben via Trustpilot extra informatie over uw order bij u opgevraagd om dit voor u na te kunnen kijken. Helaas hebben we hierop geen reactie van u mogen ontvangen.

We verzoeken u daarom een email te sturen met uw ordernummer en tekst van uw beoordeling naar review@allekabels.nl zodat we dit alsnog voor u kunnen bekijken.

alles bijna oké

alles oké ! maar ik bestelde er maar een en kreeg en betaalde er twee ! goed voor 1 keer !
En door staking van de post veel later gekregen .

23. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat uw order te laat werd geleverd en u slechts een exemplaar heeft ontvangen in plaats van twee.

We hebben via Trustpilot extra informatie (zoals uw ordernummer) bij u opgevraagd maar helaas geen reactie mogen ontvangen.

Indien u contact met ons opneemt kijken we graag samen met u naar een passende oplossing.

geen Nederlandstalige handleiding

geen Nederlandstalige handleiding. U mag mij schrappen als klant.

15. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. We zien dat de fabrikant een handleiding heeft in onder andere Engels. We hebben u een bericht gestuurd om u bij het gebruik van uw product te kunnen ondersteunen en de mogelijkheid de tekst uit de handleiding te vertalen naar Nederlands.

Saanut 5/5 tähteä

De levering was stipt en zoals voorzien. Het materiaal was goed verpakt en intakt

2. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de zending u op tijd heeft bereikt. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Top service

21. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de zending u tijdig heeft bereikt. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Vlug geleverd

Vlug geleverd
Top

20. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de zending u snel heeft bereikt. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Als ik iets vraag altijd vriendelijk…

Als ik iets vraag altijd vriendelijk zeker goed .

14. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over hoe ons team u heeft kunnen ondersteunen. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Ruime keuze, prima verzending!

Ruime keuze, hulp bij een technische vraag, verzending is prima!

9. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen bij een technische vraag. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

top bedrijf

top bedrijf - naast correcte levering - ook prima klantenservice. Voor mijn laatste bestelling was er iets verkeerd gegaan met de facturatie - nadat ik dit gemeld had, werd dit direct gecorrigeerd en het teveel teruggestort.

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn te vernemen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling snel geleverd en helemaal in…

Bestelling snel geleverd en helemaal in orde!

7. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn te horen dat de zending u op tijd heeft bereikt. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Saanut 4/5 tähteä

Alles OK

Alles OK, snelle levering

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn te vernemen dat de zending u snel heeft bereikt. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Une très belle découverte

Livraison extrèmement rapide (livré le lendemain comme prévu) et objets parfaitements emballés et de qualité tout ça pour un prix bas! Faites vivre ce site à la place d'amazon quand vous le pouvez, vous ne regretterez pas!

8. huhtikuuta 2026

Cher client,

Merci pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que votre expérience a été satisfaisante et que votre commande vous est parvenue dans les délais. Au plaisir de vous revoir prochainement.

Cordialement,
Service client Allekabels

Saanut 5/5 tähteä

Steeds weer een goede aankoop

Steeds weer een goede aankoop. Vlotte online bestelling, snelle verhandeling, en supersnelle levering. Top!

4. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Mijn eerste bestelling bij deze firma…

Mijn eerste bestelling bij deze firma verliep zonder enig probleem

20. maaliskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat uw ervaring naar tevredenheid was. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Saanut 1/5 tähteä

Mijn bestelling was na een week nog…

Mijn bestelling was na een week nog steeds niet verstuurd, had hier geen bevestiging van ontvangen dus dan maar zelf gemaild om te vragen hoe het zat... Het pakket zou verloren gegaan zijn en ze sturen een nieuwe op. Dit is nu de 2e maal dat mijn bestelling veel later aankomt dan wat ze beloven...

7. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat uw zending vermist is geraakt en er hierdoor vertraging heeft opgetreden. We hebben via Trustpilot informatie bij u opgevraagd om uw order te kunnen bekijken en tot een passende oplossing te komen.

Saanut 1/5 tähteä

Website zegt s anderendaags geleverd

Website zegt s anderendaags geleverd, donderdag besteld nu woensdag en nog steeds niet geleverd. Ook geen tracking. Echt niet professioneel.

8. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat de zending nog niet is geleverd op moment van schrijven. We hebben via Trustpilot informatie bij u opgevraagd om uw order te kunnen bekijken en tot een passende oplossing te komen.

Saanut 3/5 tähteä

Men beloofd “vandaag besteld -morgen…

Men beloofd “vandaag besteld -morgen geleverd” om 2 € te besparen verstuurt men met de reguliere post ipv met Post NL waardoor pas 3 dagen later het pakket aankomt en wij te laat zijn met opleveren…volgende keer kiezen we een leverancier die wel doet wat ze beloven.

3. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat de zending later is geleverd dan verwacht. We hebben via Trustpilot informatie bij u opgevraagd om uw order te kunnen bekijken en tot een passende oplossing te komen.

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte afhandeling en snelle levering.

19. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en juist product.

Snel geleverd en juist product.

6. maaliskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de zending u vlot heeft bereikt. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Graag tot een volgende keer.

Klantenservice Allekabels

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin