Dit bedrijf heeft direct gereageerd op de melding van mijn probleem. Ze gaven mij eerst goede raad hoe ik het probleem kon oplossen maar aangezien ik reeds gedaan had hebben ze mijn kapotte stuk volle... Näytä lisää
Had per abuis een totaal verkeerde maat parasol besteld dus die moest terug. Het was een groot ding, dus retourneren moest speciaal transport voor geregeld wordt, wat tezamen met de terugbetaling vlek... Näytä lisää
Ik ben heel blij met jullie service. Mijn steelstofzuiger starte elke dag heel moeilijk op of zelfs soms helemaal niet. Jullie hebben mij heel goede informatie gegeven wat ik allemaal kon controleren... Näytä lisää
Via Vakantieveilingen.nl een airfryer gewonnen. Deze had helaas na een tijd gebruikt te hebben een defect. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik van Alleenonline.nl snel een reactie. Zonder veel poespas kr... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Alleenonline.nl, specialist in cross category consumer items. Met meer dan 18 eigen merken, 1000+ verschillende producten en altijd meer dan 150.000 artikelen op voorraad verzorgen zij alles voor in en rondom het huis. Van Meubels tot speelgoed, van Smart systemen tot Matrassen verzorgen zij alles waar jij naar op zoek bent. Ook heeft Alleenonline.nl een eigen klantenservice met product experts die iedere productvraag kunnen beantwoorden en elke klacht in behandeling nemen.
Vang 16, 4661TX, Halsteren, Hollanti
- cs@alleenonline.nl
- alleenonline.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Erg goede hulp en service!
Snelle reactie op berichten
Snelle reactie op berichten en bij problemen een goede oplossing gevonden. Heel professioneel en zeker een aanrader.
Excellent customer service
Excellent customer service. The post lost my order and they immediately sent me another.
Na 1,5 maand was onze steelstofzuiger…
Na 1,5 maand was onze steelstofzuiger stuk.
Ik contacteer de klantenservice, en na 2 dagen, had ik een volledig nieuwe in huis.
Dat is pas service.
Mijn bestelling vanuit vakantieveilingen
Mijn bestelling vanuit Vakantieveilingen was niet aangekomen na enkele weken. Toen is er contact geweest en direct is er gekeken naar een oplossing en hebben ze direct een nieuw product opgestuurd die vervolgens binnen enkele dagen al binnen kwam. Top service!
Snel opgelost!
Ze hebben snel op mijn mailtje gereageerd en het probleem opgelost! Verder hebben ze ook gevraagd of ik wilde mailen als mijn product had ontvangen!
had stofzuiger besteld,na 11 maand deed …hij niets meer ,na enkele mails heb ik nieuwe stofzuiger gekregen. bedankt voor het snelle afhandelen
had stofzuiger besteld,na 11 maand deed hij niets meer ,na enkele mails heb ik nieuwe stofzuiger gekregen.
bedankt voor het snelle afhandelen
Probleem met het produkt
Ik had bij levering een probleem met het produkt. De dag erop een mail gestuurd waarop ik direct een reactie kreeg. Er is snel naar een oplossing gezocht en een dag later had ik al een zelfde nieuw produkt toegekregen. Een betere service kan je niet wensen. Deze firma is top 👌👍
Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen, product was beschadigd en gelijk mail ontvangen met dat ik een nieuwe opgestuurd krijg. Top service
Prima bedrijf, uitstekende klantenservice
2 keer contact met de klantenservice gehad.1 keer een vraag over een retour en 1 keer over een klein defect aan een product.
Beide keren heel netjes en snel gereageerd en opgelost Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen Ik ben zeer tevreden en daarom eigenlijk 6 sterren
Perfecte aftersales… kunnen hoop…
Perfecte aftersales… kunnen hoop bedrijven nog wat van leren. Een dikke 10
Snelle respons en klantvriendelijke afhandeling.
Met 1 van de luxe verduisterende gordijnen die we besteld hebben was iets fout gelopen in de productie.
Contact met de klantendienst resulteerde in een snelle en klantvriendelijke oplossing.
Snelle omruiling van de defecte…
Snelle omruiling van de defecte powerbank zonder veel administratieve beslommeringen.
Uitstekende service
Mijn probleem werd snel opgelost en mijn bestelling werd binnen de gestelde termijn geleverd.
Zeer goede klantenservice
Ze reageerde snel en boden een juiste oplossing. Erg goede service en fijn contact!
Een prima service
Een prima service.
Het defecte product werd direct vervangen.
Heel fijne klantenservice
Via een ander platform kocht ik een tafellamp bij Alleenonline. Bij levering bleek er een stukje afgebroken te zijn. Hiervoor nam ik contact met Alleenonline zelf. Dezelfde dag nog een vriendelijk antwoord van Willem, 1 dag later een nieuwe tafellamp. Heel blij met deze service.