Levering en ervaring met bedrijf prima in orde. Alles ging zoals het hoort. Goed en zonder gedoe! Product voldoet aan de verwachtingen. Bestellen gaat vlot en soepel. Klein minpuntje; het inkorten van... Näytä lisää
Nadat mijn eerste Philippe zilver beschadigd bleek te zijn door een fabrieksfout heb ik binnen 1 dag een nieuwe ontvangen waarvan ik nu veel draagplezier heb. Goed gedaan!
Yrityksen kirjoittama
Modern, luxe, betaalbaar. Alexander Cortin maakt luxe design horloges voor een eerlijke prijs. Niet bespaard op kwaliteit of functionaliteit en geschikt voor elke gelegenheid.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Horloge na korte tijd defect, geen enkele reactie
Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring. Mijn horloge beintn al na ongeveer 10 minuten achter te lopen en is daardoor inmiddels al een half jaar onbruikbaar. Omdat dit ruim binnen de garantieperiode van 2 jaar gebeurde, heb ik eerst via de website een melding gedaan. Toen ik daar geen reactie op kreeg, heb ik ook nog een e-mail gestuurd met het verzoek om mijn garantieclaim op te pakken.
Helaas heb ik tot op heden helemaal geen reactie ontvangen. Daarom plaats ik nu deze review. Ik ben bang dat er, als er ooit gereageerd gaat worden, pas gereageerd wordt nadat de garantieperiode is verstreken, waardoor er uiteindelijk niets meer aan gedaan kan worden.
Dat vind ik ontzettend jammer, want het design van het horloge sprak mij juist enorm aan en ik droeg het met veel plezier. Maar een mooi product is weinig waard als de kwaliteit tekortschiet en de klantenservice niet reageert wanneer je aanspraak wilt maken op garantie.
Op basis van mijn ervaring kan ik deze webshop helaas niet aanbevelen.
Het horloge is erg mooi
Het horloge is erg mooi, het ontwerp ziet er luxe uit en draagt heel stijlvol voor deze prijs. De levering was ook snel en het product was goed verpakt. Het horloge kwam in perfecte staat aan. De kwaliteit is beter dan verwacht, zeker de moeite waard. Aanrader 👍
Ik heb een horloge besteld die eigelijk…
Ik heb een horloge besteld die eigelijk al een week geleden binnen moest komen heb gemaild en whatsapp berichtje gestuurd krijg helaas geen antwoord…
Ik hoop dat de horloge van goede kwaliteit is anders is dit mijn laatste keer hier…
Ik wil die horloge terug hebben!!!
Snelle verzending en levering
Snelle verzending en levering
En mooie en goede kwaliteit
Geen goed contact
Geen goed contact
Horloge was onderweg wel betaald en in een keer is het pakketje niet aangekomen maar terug naar de verzender gestuurd
BESTEL HIER NIET! Geld kwijt, geen product gekregen!
Een horloge besteld als cadeau voor de verjaardag van mijn man. Door een verschrikkelijk lange levertijd (ruim twee weken) is het horloge veel later na zijn verjaardag aangekomen. Bleek dat er een kras op het uurwerk zit, waardoor ik het retour heb gestuurd met (op het retourformulier dat ik netjes heb ingevuld) het verzoek om een ander horloge van hetzelfde type naar mij terug te sturen. En wat denk je? Horloge retour gestuurd en ik heb nooit meer een ander horloge gezien. EN ik heb mijn geld niet terug. Klantenservice is onbereikbaar. Ik ben nu aan het overleggen met m’n advocaat omdat we een kort geding gaan starten tegen Alexander Cortin. Belachelijk. Ik wil mijn geld terug!
Snelle levering en mooie klok
Snelle levering alleen het horloge deed het niet goed. Duurde wat lang om met de klantenservice in contact te komen maar na een reactie van hun na ongeveer een week, hebben ze een nieuw opgestuurd. Al met al een goede ervaring en een hele leuke klok.
Mooi horloge, slechte service
Mooi horloge, ik wilden alleen graag een linkje er uit halen om de horloge band kleiner te maken. Dit is mij niet gelukt. Na heel veel kracht zetten is het pinnetje geen millimeter verplaatst terwijl dit heel soepel zou moeten gaan. De tool om het pinnetje eruit te halen is zelfs gebogen tijdens het proberen. Ik heb gelijk een contact formulier ingevuld, ik heb ze een WhatsApp bericht gestuurd en proberen te bellen, maar heb helaas nog nergens reactie op gekregen
Mijn bestelling kwam binnen een dag aan…
Mijn bestelling kwam binnen een dag aan en je hebt ook een extensie geïnstalleerd, ik vond het geweldig
klasse horloge
Heb een bestelling niet ontvangen deze…
Heb een bestelling niet ontvangen deze is retour gegaan maar heb het geld nooit retour gekregen. Gaat toch om 200 euro. Op mail contact wordt niet gereageerd.
Goed product
Goed product, goede levering, goede service geen reden om geen horloge of wat voor product dan ook van ze te komen.
Ben nog niet onder de indruk
Ben nog niet onder de indruk, horloge is prachtig echter het knopje waar je de tijd mee goed moet zetten was bij uit de verpakking halen al lam en valt er continu uit. Hier direct melding van gemaakt via mail en whats app maar echt dagen geen reactie, terwijl ze zeggen doe modern en app ons..als je dicht bent na de kerst (was niet zo blijkbaar) ok maar meld dat dan op je site. Uiteindelijk reageren ze wel en zeggen dat ze het gaan oplossen en dat ik het horloge terug kan sturen en ze zsm een heel horloge teruggaan sturen. Echter wel op mijn kosten retoursturen. Ik weet het nog niet ik wacht even af of ik mijn mening nog bij stel.
Snel bezorgd
Het horloge was snel bezorgd. Aangezien het een kerstkado betreft kunnen we over het gebruik er van nog niet veel melden. Het ziet er iig erg mooi uit.
Snelle levering en netjes verpakt